Fantastische service en aantrekkelijke prijs. Binnen 1 dag ontvangen ondanks dat er was aangegeven 3 dagen.
Bedankt voor je geweldige feedback! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met zowel onze service als de prijs. We doen altijd ons best om bestellingen zo snel mogelijk te leveren, en het is fijn om te weten dat je jouw pakket sneller hebt ontvangen dan verwacht. We hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn!
Fijn om te horen! Laat me gerust weten als je nog meer reviews hebt of ergens anders mee geholpen wilt worden.
Vestiging in Zaventem laat ik voortaan links liggen, personeel vriendelijk maar onbekwaam en de gerante mag eens op cursus klantvriendelijkheid. Garantie geval werd nogal onbehouwen afgewerkt. Ik hou van het aanbod en de scherpe prijzen.
Bedankt voor je feedback. We vinden het jammer om te horen dat je ervaring in onze vestiging in Zaventem niet aan je verwachtingen voldeed. Klanttevredenheid is voor ons belangrijk, en we nemen je opmerkingen serieus. We zullen je ervaring intern bespreken met de manager om te kijken waar we kunnen verbeteren. We waarderen het dat je ons aanbod en onze prijzen waardeert en hopen je in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn. Mocht je nog verdere vragen of opmerkingen hebben, laat het ons gerust weten.
Snel geleverd, goede communicatie en bezorgt wat er is besteld, prima product.
Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met zowel de snelle levering, de communicatie als het product zelf. We streven altijd naar een uitstekende service en het is fijn om te weten dat we je verwachtingen hebben kunnen waarmaken. We hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn!
Top werkmensen daar die de moeite doen om te helpen en hun mening durven geve dus top
Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij om te horen dat onze medewerkers je goed hebben kunnen helpen en dat je hun inzet en mening waardeert. We streven er altijd naar om een uitstekende service te bieden en waarderen het dat je dit hebt opgemerkt.
Depuis plusieurs années client chez vous
Merci beaucoup pour votre fidélité au cours de ces dernières années. Nous sommes ravis de vous compter parmi nos clients et nous nous efforçons constamment de vous offrir le meilleur service possible. N'hésitez pas à nous faire savoir si vous avez des besoins ou des questions, nous sommes là pour vous aider !
Très bien
Merci beaucoup ! 😊 N'hésitez pas à me faire savoir si vous avez d'autres questions ou demandes.
Ik had op internet gezocht naar een paar nieuwe motorlaarzen van Daytona. Deze waren bij RAD een paar tientjes duurder dan bij een andere aanbieder, maar omdat RAD meer betrouwbaarheid uitstraalt, heb ik deze toch bij RAD besteld. De prijs werd zonder problemen door RAD gematcht en dat vind ik een een geweldige service!!
Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Het doet ons plezier te horen dat u, ondanks het prijsverschil, voor RAD heeft gekozen vanwege het vertrouwen dat wij uitstralen. Onze Laagste Prijs Garantie stelt ons in staat om prijzen te matchen met andere aanbieders, zodat u altijd verzekerd bent van de beste deal. Wij streven ernaar om kwaliteitsproducten aan te bieden in elke prijsklasse en hechten veel waarde aan klanttevredenheid. Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen en we hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.
Polecam
Thank you for your review! 😊 We're glad you're satisfied. Looking forward to serving you again!
Alles vlot verlopen, product goed verpakt toegestuurd gekregen op vrij korte periode
Bedankt voor je positieve review! 😊 Fijn om te horen dat alles vlot is verlopen en dat het product goed verpakt en snel is geleverd. We hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn!
Plusieurs achats en magasin. Toujours accueilli avec le sourire et reçu de bons conseils. Toujours très satisfait des produits achetés, que ce soit en magasin ou en ligne. Je n'ai jamais été déçu. Achats pour moi-mêmle et des connaissances. Je vous ai recommandé à plusieurs reprises.
Un grand merci pour votre retour élogieux ! Nous sommes ravis d'apprendre que vous avez toujours été accueilli avec le sourire et que nos conseils vous ont été bénéfiques lors de vos achats en magasin. Votre satisfaction, tant pour vos achats en boutique qu'en ligne, est notre priorité, et savoir que vous n'avez jamais été déçu nous réjouit profondément. Nous apprécions également votre fidélité et le fait que vous nous recommandiez à votre entourage. Votre confiance est essentielle pour nous, et nous continuerons à œuvrer pour vous offrir des produits et un service de qualité. Au plaisir de vous revoir prochainement en magasin ou en ligne !
I was impressed by the fast delivery and good quality selection and good prices
Thank you for your positive feedback! We're delighted to hear that you were impressed by our fast delivery, quality selection, and competitive prices. At RAD, we strive to provide top brands at rock-bottom prices, ensuring you receive the best value for your purchases. Your satisfaction is our priority, and we look forward to serving you again in the future.
Bestelling werd snel afgehandeld en opgestuurd.
Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat je bestelling snel is afgehandeld en opgestuurd. We doen altijd ons best om een efficiënte service te leveren en hopen je snel weer van dienst te mogen zijn.
Impeccable
Merci beaucoup pour votre retour ! 😊 Nous sommes ravis de savoir que votre expérience a été impeccable. À très bientôt ! 🚀
Mooie set en snel in huis
Bedankt voor je positieve review! 😊 Fijn dat je tevreden bent met de set en dat de levering snel was. Veel plezier ermee en graag tot een volgende keer!
top service
Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn verheugd te horen dat u onze service als uitstekend ervaart. Bij RAD streven we ernaar om kwaliteitsproducten aan te bieden in elke prijsklasse en hechten we veel waarde aan klanttevredenheid. Uw tevredenheid motiveert ons om deze service te blijven bieden.
Alles verloopt soepel en vlot, ook terugnames.... Prijs is steeds correct, groot aanbod, wat de juiste keuze mogelijk maakt.
Bedankt voor je mooie review! 😊 Fijn om te horen dat alles soepel en vlot verloopt, inclusief terugnames. We streven naar correcte prijzen en een ruim aanbod, zodat je altijd de juiste keuze kunt maken. Hopelijk tot snel!
zeer snelle levering
Bedankt voor je reactie! 😊 Fijn om te horen dat de levering zo snel was. We hopen je binnenkort weer van dienst te mogen zijn!
Positieve ervaring, makkelijk kunnen vinden wat ik zocht en een ruime keuze, tegen betaalbare prijzen.
Bedankt voor je positieve review! 😊 Fijn om te horen dat je gemakkelijk vond wat je zocht en tevreden bent met onze ruime keuze en betaalbare prijzen. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
Très bonne qualité , envoi rapide et très bien emballé
Merci beaucoup pour votre avis ! 😊 Nous sommes ravis que la qualité du produit et la rapidité d’envoi vous aient satisfait. À très bientôt pour une prochaine commande ! 🚀📦
Snelle en correcte levering
Dank je wel voor je positieve feedback! 😊 Fijn om te horen dat de levering snel en correct was. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! 🚀
Had een topkoffer besteld, moest van een ander fil. komen, de koffer was blijkbaar een uit de showroom van het andere fil., stond vol krassen, vind zoiets stuur je niet op naar een ander fil.zeker niet als je dat als nieuw zijnde verkoopt, de verkoper waar ik het besteld had kon daar niks aan doen, was heel vriendelijk, heb wel 5% korting gehad ,voor een showroommodel vond ik wat meer korting op zijn plaats was
Hey Erwin, We hadden nochtans u de keuze gegeven voor een nieuwe koffer te kunnen ontvangen maar deze hebt u helaas geweigerd wegens tijdsredenen, waarvoor alle begrip. We vrezen dat de beschadiging vanuit de leverancier's productie kwam, deze was namelijk een gloednieuw artikel. Toen we de korting aanboden was dit ook geen probleem ter plaatse, we doen er namelijk alles aan om u tevreden te kunnen stellen. We hopen op begrip en u mag ons altijd contacteren voor dergelijke kwesties.
Dank je wel! 😊 Fijn om te horen dat je tevreden bent! Tot de volgende keer! 🚀
Excellent service, good prices, very detailed product description, even with dose of humour. Great. Safely packaged and fast delivery. Full recommendation.
Thank you for your wonderful review! 😊 We're delighted to hear that you appreciated our service, pricing, and detailed (and humorous!) product descriptions. It's great to know that your order arrived safely and quickly. We truly appreciate your recommendation and hope to assist you again in the future! 🚀👏
Very good experience,fast sheep
Thank you for your great feedback! 😊 We're happy to hear you had a very good experience and that your order arrived quickly. Looking forward to serving you again soon! 🚀