Prijs kwaliteit verhouding lijkt me ok.
Bedankt voor je beoordeling! 😊 Fijn om te horen dat de prijs-kwaliteitverhouding je aanspreekt. Als je nog vragen hebt of hulp nodig hebt, staan we altijd voor je klaar! 👏🚀
Choix et conseils pros, il manque un magasin dans le namurois !
Merci beaucoup pour votre retour ! 😊 Nous sommes heureux que vous ayez apprécié notre large choix et les conseils de nos professionnels. Concernant l'absence de magasin dans le Namurois, c'est une bonne suggestion, et nous l'apprécions ! On espère pouvoir étendre notre présence à l'avenir. À bientôt ! 🚀
Verkeerde maat besteld, retour aangevraagd en na enkele dagen het juiste in de bus gekregen! Goede service
Bedankt voor uw review! 😊 Fijn om te horen dat de omruiling vlot is verlopen en dat u snel het juiste product heeft ontvangen. We staan altijd klaar om u de beste service te bieden. Veel plezier met uw aankoop en hopelijk tot een volgende keer! 🚀👏
Steeds tevreden van RAD
Bedankt voor je positieve feedback! 😊 We zijn blij te horen dat je steeds tevreden bent met onze service. We kijken ernaar uit om je ook in de toekomst te helpen! 🚀👏
Geen opmerkingen
Bedankt voor uw beoordeling! 😊 Mocht u in de toekomst vragen of opmerkingen hebben, staan we altijd voor u klaar. Hopelijk tot snel! 🚀
Mijn probleem werd direct opgelost.
Fijn om te horen dat je probleem snel en naar tevredenheid is opgelost! 😊 We doen altijd ons best om je zo goed mogelijk te helpen. Mocht je nog iets nodig hebben, staan we voor je klaar! 👏
Ma dernière expérience date de la semaine dernière et une fois de plus elle s'est avérée très positive. Le site internet est clair et simple d'utilisation. Dans le magasin (pour ma part c'est à Alleur que je me rend) on déambule librement sans être interpellé par des vendeurs mais lorsque l'on a besoin d'un conseil ou d'une information, c'est avec sourire et patience qu'ils s'occuperont de vous. Un article non en stock : pas de soucis, il s'occupe de tout et le font livré chez dans les meilleurs délais. Je recommande vivement ce magasin.
Merci beaucoup pour votre retour détaillé et positif ! 😊 Nous sommes ravis de savoir que votre expérience, aussi bien en ligne qu’en magasin à Alleur, a été à la hauteur de vos attentes. C’est important pour nous que nos clients puissent parcourir le magasin librement tout en bénéficiant de conseils avisés et bienveillants lorsqu’ils en ont besoin. Nous sommes également heureux que notre service de commande et de livraison vous ait satisfait. Merci pour votre recommandation et à très bientôt ! 🚀👏
Ik verspil er geen woorden meer aan. Brengt toch niks op.
Het spijt ons te vernemen dat u niet tevreden bent. U heeft ons per gecontacteerd om te melden dat uw aankopen twee weken later goedkoper waren geworden. We hebben u, conform onze voorwaarden, voorzien van een commerciele gebaar doormiddel van een waardebon. We begrijpen daarom ook niet helemaal waarom u aangeeft dat uw bericht niets opbrengt, u mag ons steeds contacteren per mail of telefonsich voor meer informatie. We helpen u met veel plezier.
Déjà plusieurs commande rien à redire rapidité et efficacité C'est parfait
Merci beaucoup pour votre fidélité et votre retour positif ! 😊 Nous sommes ravis de savoir que vous êtes satisfait de la rapidité et de l’efficacité de nos services. À très bientôt pour une prochaine commande ! 🚀👏
I'm very satisfied
Thank you for your feedback! 😊 We're glad to hear you're satisfied. If you ever need anything, we're here to help. See you next time! 🚀👏
Bonne expérience lors de ma visite au magasin de Tournai , les vendeurs on été de bons conseils pour l’achat de mon premier équipement pour passer mon permis moto. J’ai effectué également plusieurs achats en ligne et il n’y a jamais eu aucun problème
Merci beaucoup pour votre retour ! 😊 Nous sommes ravis d’apprendre que votre visite en magasin à Tournai s’est bien passée et que nos vendeurs ont pu vous conseiller pour votre premier équipement moto. 🚀🏍️ C’est également un plaisir de savoir que vos achats en ligne se sont toujours déroulés sans souci. Nous vous souhaitons plein de succès pour votre permis moto et espérons vous revoir bientôt ! 👏🎉
J'ai été bien conseillé par un professionnel qui a pris le temps de me faire essayer plus de 10 casques; ce qui m'a permis de faire le bon choix.
Merci beaucoup pour votre retour ! 😊 Nous sommes ravis que vous ayez pu bénéficier de conseils professionnels et prendre le temps d’essayer plusieurs casques afin de trouver celui qui vous convient parfaitement. La satisfaction de nos clients est notre priorité ! Profitez bien de votre nouvel équipement et à bientôt ! 🏍️👏
Ik was op zoek naar een enduro systeem helm. Uiteindelijk een mooie gevonden van het merk HJC en geleverd door RAD.EU. Nadat er een fout bij de vervoerder was gemaakt heeft RAD.EU dit probleem goed aangepakt en opgelost. Zij reageren snel op vragen en lossen problemen adequaat op.
Het spijt ons te vernemen dat u niet tevreden bent. Nadat u ons maandag heeft gemeld dat het pakket niet geleverd werd, hebben we onmiddelijk contact opgenomen met de transporteur om te zoeken naar uw pakket. Nadat we enkele dagen later vernomen hebben dat het pakket niet gevonden kon worden, hebben we u dan ook onmiddelijk voorzien van een nieuwe zending. We zijn dan ook van mening, dat we dit we dit goed hebben opgevolg en u binnen een redelijke termijn van een gepaste oplossing hebben voorzien. Ondanks de vetraging van uw zending hopen we dat u veel plezier heeft aan uw nieuwe helm.
Originele beoordeling
Ik heb een nieuwe helm gekocht en betaald, maar er wordt niets geleverd. Al diverse keren contact gehad met RAD.EU, zij geven aan er "bovenop" te zitten maar er gebeurd niets en ik hoor niets meer van ze. Het pakket zou bij de vervoerder aangeboden zijn, maar verder gebeurd er niets. Ik heb er weinig vertrouwen in. Ik wacht het nog een paar dagen af en dan schakel ik mijn rechtsbijstand in.
No complaints at all, I got exactly what I ordered, with competitive price and with a smooth delivery. Faster than estimated when submitting the order.
Thank you so much for the compliments, hope to see you again at RAD !
Je suis très satisfait de mes rétroviseurs ainsi que le service de vente et l accueil au magasin rad de Gaurin
Merci pour les 5 etoiles !
J'ai commandé des crashbar pour ma moto, les prix sont attractifs, et l'envoi rapide.
En espérant vous revoir au RAD !
Altijd hele goede service
Heel blij om te horen !
Overzichtelijke website, goede service en snelle verzending. Retour makkelijk en snel afgehandeld.
Voor deze complimenten doen we het !
Daar doen we het voor !
Merce consegnata in brevissimo tempo! Molto efficienti.
Thank you very much for your feedback! We're happy that the delivery was fast and that you found our service efficient. See you soon! 😊🚀
leuk
Fijn dat je het leuk vindt! 😊 Laat het me weten als je nog iets nodig hebt!
Thank you!
Le SAV a été efficace
Merci pour votre retour ! Nous sommes heureux de savoir que notre service après-vente a été à la hauteur de vos attentes. N’hésitez pas à nous contacter si vous avez besoin d’aide à l’avenir. 😊
Excellent conseil du vendeur qui m'a bien aidé pour choisir !
Merci beaucoup pour votre retour ! Nous sommes ravis que nos conseils vous aient aidé à faire le bon choix. Profitez bien de votre achat et à bientôt ! 😊
Ok
Bedankt voor je feedback! 😊 Laat het ons weten als we nog iets voor je kunnen betekenen. Fijne dag! 🌟