Zonnebaan 2
3542 EC Utrecht
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Easly is een Nederlands gezondheidsstartup dat zich richt op digitale gezondheidsoplossingen. Het bedrijf kreeg aanvankelijk bekendheid door zijn COVID-19-testdiensten, maar breidde zijn focus uit naar een breed scala aan gezondheidstests voor thuis, zoals allergiebeoordelingen, microbiome-analyses en gepersonaliseerde medicijnaanbevelingen op basis van DNA. Easly legt de nadruk op preventieve gezondheidszorg door gebruikers actiegerichte inzichten in hun gezondheid te bieden, waarbij labtesten en doktersconsulten worden ingezet. Het bedrijf is tevens toegewijd aan het verlichten van de druk op openbare gezondheidssystemen door middel van innovatieve en toegankelijke medische diensten.