correcte afhandeling

een beetje afwachtend maar ok

Gewoon snel en goede hulp!

Onderdelen besteld, foutje gemaakt bij levering, maar direct goed opgelost. Aanrader!

snelle service en een goede communicatie.

Prima service en goede communicatie.

Juiste levering and top service

Bij monteren was iets kapot gegaan. na contact hebben zij een nieuw onderderdeel gratis opnieuw geleverd. Dat zie je tegenwoordig niet veel meer. Top.

positief; bestelling gedaan en daar voor elkaar

Ik kon nergens ophanging douche deur krijgen in mijn omgeving; gelukkig online bij Berenpop webshop

Goede duidelijke shop met fijne prijzen

Zeer tevreden!

Betrouwbaar, vlotte service, aan te raden.

Top !

Snelle levering wc bril onderdeel. Top !

Snelle levering, prima service

WC bril had een scheurtje. kreeg dezelfde dag nog een nieuwe toegestuurd, die de dag erna al geleverd werd

Zeer hoed

Ik vond een onderdeel dat ik nergens anders kon vinden. Dus dat was al positief! Ik werd op de hoogte gehouden over de levering. Alles wa goed verpakt! Zeer goed!

Goede communicatie

Duidelijk antwoorden op levering

Mijn wc bril was aan vervanging toe, maar was niet meer verkrijgbaar. Berenpop gaf een alternatief. Na ontvangst was deze iets beschadigd. Zonder problemen kunnen ruilen

Bestelde artikel snel ontvangen

Het bestelde artikel snel ontvangen, zoals het hoort!

Product goed maar verzendingsafwikkeling slecht

Het product (na een aanpassing die ik van te voren wist te moeten maken) is goed geweest.

alles perfect gegaan

!!

Overzichtelijk

Overzichtelijke webshop Heel duidelijk met voorbeelden Goeie prijs-kwaliteit verhouding

voortreffelijk

had een klein onderdeel waarvan ik precies de juiste maat moest hebben.Binnen 1 dag antwoord.

Uitstekende service

Steeds uitstekende service.

Jullie hebben super professioneel onze bestelling uitgevoerd. Tot in de puntjes.

Chapeau. Alles is prima verlopen. Heel goed bezig !!! Dank voor de super service. Mooi nieuw deksel. Het geheel ziet er heel mooi uit.

goede service

goede service

Zeer goede service

Namen zelf het initiatief toen ze merkten dat ik het verkeerde product besteld had. Denken goed mee welk product het meest geschikt is. De communicatie via de mail is beleefd en respectvol. Zeer tevreden over het eindresultaat. Ik beveel deze zaak van harte aan. Zij zijn echter niet goed telefonisch te bereiken. Communicatie verloopt via de mail.

Uitermate correct en scherp geprijsd

Bij navraag wanneer mijn bestelling werd geleverd kreeg ik per omgaande uitsluitsel.

duidelijke webshop

snel het onderdeel kinnen vinden dat ik zocht.

Prima en netjes geregeld

Nadat eerste levering door GLS niet afgeleverd is contact opgenomen en na controle netjes afgehandeld. De goederen nogmaals te Verstuurd en deze zending wel ontvangen/afgeleverd op juiste adres. Nette service!!

Vlot

Vlotte service

het Rondeel 10

6219 PG Maastricht

Over Berenpop Webshops

Berenpop Webshops is sinds 2003 actief op internet. Via consumentgerichte webshops verkopen we sanitair en sanitaire onderdelen die via post of pakketdiensten te versturen zijn. We bedienen u graag via o.a. www.berenpop.com www.comfortsanitair.nl www.douchestrippen.com www.douchestrippen.nl www.sanitairstunter.nl www.wcbrillen.com www.xanitair.nl Voor complete badkamers, of delen daarvan, kunt u sinds 1977 terecht in onze showroom in Maastricht.