De Aaldor 13
4191 PC Geldermalsen
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Dutch Dandies staat symbool voor avontuurlijk leven, ambacht en onconventioneel. Zeg maar de dandy van vroeger, anno nu. Net zoals bij ons valt jouw oog ook op duidelijke kleurtinten, scherpe lijnen en weet je op welke details van een pak je moet letten. We doen dit door het perfecte midden te vinden tussen een Londense Saville Row cut met Italiaanse stoffen en precies genoeg Nederlandse eigenwijsheid. De ‘Dutch Dandy’ is dan ook niet die extravagante en weelderige dandy van vroeger. Nee, hij kiest voor klassieke tailoring met durf. Digitaal meets analoog. Onze made-to-measure collectie is innovatief, persoonlijk en gedurfd. Want, als we eerlijk zijn, zijn we het liefst allemaal een beetje bijzonder… We streven naar de hoogste normen, terwijl we jong talent koesteren en de persoonlijke groei van onze medewerkers verder stimuleren. Dutch Dandies moedigt iedereen aan die initiatief durft te tonen en buiten de gebaande paden gaat, omdat we geloven dat we alleen kunnen verbeteren door onze eigen weg te vinden.