akerbouw bv

akerbouw bv

Egaline besteld. Uitstekend product dat zich prima laat verwerken Bestelling verliep soepel en professioneel advies. Vriendelijk personeel ??

Echt een super service, makkelijk te bestellen en voor een scherpe prijs. Mijn producten waren binnen 24uur keurig bezorgd.

Goede ervaring ! Kwalitatieve producten tegen een sterke prijs. Ook als er eens iets bijgestuurd moet worden is men snel bereikbaar en service gericht.

Duidelijke productomschrijving op de website en snel geleverd (palletzending werd de volgende dag geleverd)

Uitstekende service en behulpzaam

Uitstekende service en behulpzaam

Prima en snel geregeld

Prima en snel geregeld

producten besteld, snel en super goed geleverd!

producten besteld, snel en super goed geleverd!

Super !

Super !

Super service van servicemedewerker Fox toen er wat uitdagingen waren met de levering. Alles keurig en op tijd opgelost!

ok

ok

Alles dik voor elkaar.

Alles dik voor elkaar.

Mijn ervaring met de afbouwbaas is erg goed. Mooi op tijd bezorgd, even voor de levering telefonisch contact over de aankomst tijd prima geregeld.

Top, ze denken mee en leveren snel!

Top, ze denken mee en leveren snel!

Correcte snelle levering, degelijke producten en duidelijke uitleg

Geweldige ervaring

Geweldige ervaring

prima geholpen snelle levering echt de volgende dag

prima geholpen snelle levering echt de volgende dag

Heel vriendelijk geholpen aan de telefoon door een van de medewerkers, vlotte verzending en goede producten. Prettig!

Eerlijk advies, goed geinformeerd en geleverd.

Eerlijk advies, goed geinformeerd en geleverd.

Bornerbroeksestraat 457 b

7609 PK Almelo

Over De Afbouwbaas

Bij Afbouwbaas weten wij wat jij als bouwer nodig hebt om de klus goed te klaren. Echter wil niemand te veel te betalen voor goede bouwproducten. Wij van afbouwbaas vinden dat goede kwaliteit bouwproducten zeker niet te duur hoeft te zijn.