Snelle levering van de callebaut kwaliteits chocolade

Goede producten voor een betaalbare prijs

Ik ging voor het bestellen van Callebaut chocolade naar deze website maar ze hebben nog ZO veel meer en ook super betaalbaar! Dus meteen een voorraadje van spullen ingeslagen. Top!

Tevreden

Besteld vrijdag om plusminus 11:30 mailing vertelde levering op maandag. Maar gelukkig op zaterdag werd de bestelling toch bezorgt. Dus uiteindelijk een tevreden klant.

Snel geleverd. Alleen njammer dat ik geen email bevestiging heb gekregen wanneer het pakje door Bak&Co verstuurd zou worden. Email kwam ook niet in spam terecht. Al met al goed gegaan.

Zeer scherp geprijsd!

Mooie scherpe prijs en snelle inleveren.

ik heb cacaopoeder gezocht en kwam tegen bij Bak & Co. Heel tevreden met kwaliteit en vooral een mooie scherpe prijs.

Top geleverd

Lage prijs, snelle service

Concurerrend

De laagste prijzen voor de heerlijkste Callebaut chocolade. Snel verstuurd.

doos was niet stevig genoeg

geleverd met een kapotte doos verder was het goed

Snel, keurig verpakt en goede prijs

Goede prijs kwaliteit verhouding, keurig verpakt en heldere communicatie

Great

The best filling is - price! Great packaging, fast delivery and total satisfaction. Thanks!

Goede klantenservice

Er was iets mis met mijn bestelling, wat natuurlijk kan gebeuren. Het contact met de klantenservice was heel vlot en vriendelijk, en ze hebben het keurig netjes en naar tevredenheid opgelost. Dankuwel!

Goede grondstoffen, vlot geleverd.

Na vergelijking kwam Bak&Co als beste eruit. De levering was vlot en de kwaliteit van de grondstoffen is prima.

Het was een slechte ervaring. Ik wacht nog steeds op het product.

Een week geleden heb ik een bestelling geplaatst. Mijn product kwam incompleet aan. Ik heb een bericht gestuurd. Ze zeiden dat ze het zouden opsturen, maar ik heb het nog steeds niet ontvangen.

De bakvorm die ik ontving was niet precies de juiste maat. Gebeld, daarna netjes teruggebeld, en een dag later heb ik de juiste bakvorm in huis. Heel fijne service!

Duidelijke site, scherpe prijzen en snelle verzending.

Goede service directe levering top

Snelle levering, goed verpakt

Top product, werd snel geleverd

Snelle, nette levering

Duidelijk wanneer het geleverd wordt en netjes verpakt!

Snelle levering, fijne producten.

Makkelijk bestellen

Makkelijk bestellen en snel geleverd.

Goede ervaring zoals gewoonlijk

Ze hebben scherpe prijzen en leveren netjes en snel.

geweldig

Alles netjes volgens afspraak ontvangen. Klein probleempje wat inmiddels ook netjes is opgelost.

een eerst kennismaking is voor 100%.

Ik kom dus zeker terug!

Niels Bohrweg 101

3542 CA Utrecht

06 269 596 78

Over Bak & Co

Bak & Co, voor de échte bakliefhebbers! Wij zijn dé webshop voor de (professionele)thuisbakker, hobbypatissier, -chocolatier en -ijsbereiders. Ons assortiment bestaat uit diverse grondstoffen, bakgereedschap, alles om te decoreren en nog veel meer. Bak je blij met de webshop van Bak & Co.