top service

Snelle levering!

Snelle service, goede prijs.

Zeer snel geleverd, uitstekende prijs!

Jammer dat post nl de pakketten buiten bij de voordeur neer zet .

Post koerier

Bij zuidmolen was beter druk of niet besteling 2e dag al in huis

Jammer..

Helaas ruim een week moeten wachten tot mijn pakket verzonden werd, hierdoor het product niet kunnen gebruiken en voor niets besteld. Jammer dat er wordt gezegd dat het pakket ingeleverd was en de bezorgdienst de schuld krijgt terwijl er niets ingeleverd was.. Ik zal hier niet meer bestellen.

Goede service en lekkere producten tegen eerlijke prijzen.

Bij bak&co is de service prima. Ze hebben een ruim assortiment met professionele producten voor de thuisbakker en dat ook nog voor een eerlijke prijs. Wat wil je nog meer.

Prima bedrijf

Vlotte levering

Ruime keus, goede prijzen en producten en snelle levering.

Fantastische hulp bij appeltaart en levering

Gewoon goed en snel

Uitstekend!

Snelle levering van prima product

Prima product en snelle levering.

Goed en perfect geholpen door telefoon

goed geregeld en snel bezorgd

en product is kwaliteit en je kan het goed gebruiken om er koekjes van te maken of in een taart of een cake van maken kwaliteit en ruikt en proeft heerlijk

Supersnelle levering

Bestelproces ging makkelijk en de levering al de volgende dag

Lekkere chocolade voor een eerlijke prijs

In deze webshop kan je heerlijke chocolade kopen van goede kwaliteit. Om te bakken of om heerlijke chocolade melk van te maken. Dit voor een eerlijke prijs en snel geleverd.

Snelle levering en goede prijs

Goede prijs voor kwaliteitsproduct

Perfect geregeld

Ontzettend fijn geregeld met verzenden en de communicatie. We zijn heel erg tevreden met de geleverde goederen en zullen zeker nog eens bestellen. Een aanrader!

betaalbaar

Als hobbybakker wil je niet teveel rekenen voor je taarten en jullie maken dat mogelijk.

Geweldige service

Van harte aanbevolen

Makkelijk te bestellen en diverse betalingsmogelijkheden. Helaas ontbrak bestellen op rekening voor B2B.

Great prices

fast shipping

Goed!

Price was good, good quality products. Delivery on time just like they promote. Will buy from them again in the future!

Snelle levering, goede kwaliteit kersen ben er blij mee

Niels Bohrweg 101

3542 CA Utrecht

06 269 596 78

Over Bak & Co

Bak & Co, voor de échte bakliefhebbers! Wij zijn dé webshop voor de (professionele)thuisbakker, hobbypatissier, -chocolatier en -ijsbereiders. Ons assortiment bestaat uit diverse grondstoffen, bakgereedschap, alles om te decoreren en nog veel meer. Bak je blij met de webshop van Bak & Co.