Top bedrijf met top producten

For those who knows. Ik vind het geweldig. Ik gebruik nu een aantal maanden silicium en mijn nagels zijn veel steviger en mijn haar ook. Ik krijg zelfs een klein beetje nieuwe haartjes (mijn haar is nogal aan het uitdunnen). Je krijgt deskundig en uitgebreid antwoord op je vragen. De producten zijn hoogwaardig. Als je producten zoekt waar je lichaam echt wat aan heeft, en een bedrijf zoekt met een fantastische klantenservice, moet je hier zijn.

Goede eerlijke producten, goed advies n.a.v. vragen, en snelle levering.

Betrouwbaar bedrijf met persoonlijke touch

Pakketjes worden netjes ingepakt, hebben een persoonlijke touch en wanneer je een vraag hebt wordt er meegedacht en een oplossing geboden. Zonder te veel uit de doeken te doen: heel fijne service!

Heel tevreden en zichtbaar resultaat

Ik gebruik nu ongeveer een jaar de viscolageen en silicium samen. Ik ervaar glanzende huid en haar, stevige en sneller groeiende nagels. Een beter herstel bij blessures en botbreuken. Zeer tevreden over de kwaliteit van deze producten.

Onmisbaar

Ik had vorig jaar doordat ik de menopauze op zeer jonge leeftijd al voorbij was ontzettend veel haaruitval. Ik ben de silicium gaan proberen, en na een aantal maanden werd mijn haar voller, er groeiden haren bij, de kapper gaf het ook aan. Je zag dat overal nieuw haar ontstaan was. Dit moet door de silicium zijn gekomen.

Snelle en correcte levering

De levering gebeurde snel en correct. De flesjes waren veilg ingepakt. Gebruik van het flesje met pipet werkt uitstekend.

Snel geleverd!

Mijn bestelling is zeer snel geleverd. Het product gebruik ik nog te kort om verschil te merken, maar ik ben ervan overtuigd dat het bijdraagt aan de juiste mineralen balans in mijn lijf

Goed ervaring

Ik heb goed ervaring , ze beantwoorden meeten de vragen , het is een aanrader om bij hún bestellingen te plaatsen.

Product & Service on POINT!

Sinds ongeveer een jaar gebruik ik de viscollageen en ik ben ontzettend blij met dit product! Ruim een jaar geleden heb ik een operatie gehad en na 3 maanden kreeg ik oa ontzettende haaruitval (hier was voor gewaarschuwd). Ik ben o.a. dit product gaan gebruiken toen. Ik ben zo blij met hoe m'n haaruitval drastisch verminderde en daarnaast ook m'n huid echt is verbeterd. Ook wil ik graag nog benoemen dat de service bij LifeAid echt heel fijn is! Vlotte reactie tijd en als er iets is, wordt er oprecht meegedacht met een oplossing.

goede ervaring

altijd op tijd geleverd kortom lifeaid levert goede service

Een doeltreffend supplement tijdens mijn herstel.

Na een stressfractuur ben ik gestart met het nemen van Silicium. De pijn en het ongemak die ik toen heb ervaren, wil ik absoluut vermijden in de toekomst. Omdat ik niet alleen een verhoogd risico heb op osteoporose, maar me ook in de perimenopauze bevind, leek een supplement zoals Silicium een logische stap. Wat me meteen opviel aan de Silicium van LifeAid is de hoge concentratie in vergelijking met andere producten op de markt. Dat gaf me vertrouwen in de werkzaamheid ervan en het gevoel dat ik mijn lichaam echt ondersteun in deze kwetsbare fase.

geweldig

Snel bezorgd en altijd leuk om een persoonlijk kaartje erbij te krijgen

Merkbaar verschil

Minder droge lippen en minder snel dorst. Mooier haar ook⁰

Fijn!

Fijne, pure producten, snelle levering. Blij met de silicium!

prima product en persoonlijke toets

Prima service en producten die er toe doen.

Heel goed!

Goede en snelle levering!

Geweldig product

Een geweldig product, ik heb veel minder pijn, het valt alleen nogal zwaar op de maag, dus best tijdens of na het eten gebruiken. Ook de bijgevoegde uitleg was zeer duidelijk en uitgebreid

Klantvriendelijk

Mijn pakket was kwijtgeraakt bij de post en Life Aid heeft een nieuw pakket bezorgd met een lief kaartje erin. Heel klantvriendelijk! De producten ga ik met plezier gebruiken. Groeten Sylvia

Eindelijk resultaat

Na jaren -wat zeg ik, na decennia- brokkelende nagels bij alles wat ik deed, heb ik sterke, gezonde, sneller groeiende nagels vanaf een week of twee nadat ik begonnen ben met Silicium van LifeAid. Wat een opluchting: geen voorzichtigheid meer bij beddenlakens instoppen of angst voor pijnlijke haakjes aan mijn vingernagels wanneer ik in het diepste vakje van mijn handtas iets zoek. Ook kan ik weer gewoon een sticker losmaken en ga zo maar door. Nagellak of manicures gebruikte ik nooit maar dit is mijn beauty aanvulling ten top! En wat ik vaker lees; ook bij mij groeit m’n haar steviger en langer door. Ik laat vrijwel nooit reviews achter maar nu ben ik zó super dankbaar.

Super effectieve supplementen

Heb mineralen gekocht voor aanvulling van gefilterd water, heerlijk om de immuniteit te ondersteunen en algeheel welzijn

Ik gebruik de Silicium en ben heel tevreden over dit product

ik heb osteoporose. Dankzij mijn therapeute gebruik ik Silicium van LifeAid i.p.v. traditionele medicatie. Ik voel mij daar heel goed bij.

Eenvoudig te bestellen

prima service

Inhoudelijk kan ik nog geen oordeel geven over het product, want ik gebruik het net een week. Maar wat betreft verzending prima bedrijf; mooi rap verzonden.

Goede service, snelle levering en fijne producten.

Er was bij mij een deel van mijn bestelling uitverkocht, maar dit werd super netjes en snel opgelost, ik ben erg tevreden.

Kwalitatief

Zeer goed product, keurig ingepakt, prettig contact dat vrijwel direct mogelijk is via mail (bij vragen oid)

Eekhorstweg 31 E

7942 KC Meppel

Over LifeAid

Hoogwaardige natuurlijke supplementen. > Meer dan 20 jaar uniek in supplementen > Ondersteund door groot netwerk therapeuten > Gedreven door moleculen > Eigen ontwikkeling en onderzoek LifeAid™ bestaat al meer dan 20 jaar en doet eigen onderzoek en productontwikkeling. Onze weg begint bij supplementen, maar onze kracht ligt bij het advies. Wij zijn van mening dat supplementen maar een klein onderdeel zijn van de totaalaanpak van voeding, lifestyle en mentaal welzijn. Daarom zijn onze supplementen ook enkel via natuurgeneeskundige / orthomoleculaire therapeuten en ons zelf verkrijgbaar. LifeAid™ bestaat al 20 jaar en is in de jaren tot 2022 vooral bekend via de therapeuten. In 2023 heeft het merk een nieuwe uitstraling gekregen en is het assortiment uitgebreid. Vanaf heden zijn de supplementen ook verkrijgbaar via onze eigen webshop. Komende periode volgen nog meer nieuwe supplementen!