Beste collageen

Doe al een jaar een schepje in mijn koffie s'morgens. Mijn huid is mooier en gladder. Je proeft het wel maar smaakt niet vies.

hoge kwaliteit + zeer goede uitleg van de supplementen

Ik ben zeer tevreden deze site gevonden te hebben. Producten zijn van hoge kwaliteit en de werking wordt zeer goed uitgelegd zodat je weet wat je koopt. Je vindt hier ook producten die je elders niet zo direct vindt. Kortom, ten zeerste aanbevolen als je op zoek bent naar eerlijke producten en eerlijk advies.

Tot nu zeer tevreden

Heb al meerdere bestellingen gedaan en keer op keer tijdig bezorgd. Producten zijn ook van goede kwaliteit dus zeer content.

Ik ben heel tevreden over het product. Heel blij dat ik dit ontdekt heb. Ik blijf het zeker gebruiken

Fijn product dat doet wat het beloofd.

Heel fijn product dat me echt heeft geholpen.

Super ervaring

Heb via WhatsApp een duidelijk en volledig antwoord gekregen op mijn vragen. Mijn bestelling is heel snel geleverd geweest. Op de Website vind je veel en onderbouwde informatie. Neem de producten nog niet heel lang maar merk toch al een verbetering. Dus tot nu toe een heel tevreden klant.

Hoop dat het doet wat is beloofd.

Ik gebruik nu sinds een paar dagen Fulvinezuur. Ik merk hier niks van, had ook geen klachten, maar hoop dat het doet wat is beloofd!

hoogwaardige producten

firma geeft vertrouwen en is duidelijk in informatie, ben nog nieuw met deze producten, nog niet alles getest, koop zonder therapeuten, wel via therapeute en klant waardering en productinfo vernomen. Heb wel wat moeilijkheden ervaren met betaling, een 2de bestelling is me niet gelukt wegens herhaalde keren terug op item afrekenen te komen. ( met bankcontact lukte niet)

al jaren gebruiker van diverse producten en enthousiast over LifeAid

Ik gebruik verschillende producten van Life Aid al vele jaren en ben overtuigd van de goede werking ervan. Daarnaast is de service van LifeAid prima, bestellingen gaan snel en efficiënt.

Het product bijzonder snel ontvangen

Ben net met een produkt gestart en heb gekozen voor een kwaliteitsprodukt

Ik heb gekozen voor Life Aid omdat zij zowel met pure ingredienten werken alsook met de juiste combinaties voor betere opname en resultaat . Het is nog te vroeg om resultaat te merken, ik ben slechts een week gestart maar heb alle vertrouwen in het resultaat

Topkwaliteit

Goede supplementen van uitstekende kwaliteit en zuiverheid , geen ongezonde vulstoffen aanwezig.

Deze supplementen gaven mijn gezondheid een boost

Hoewel ik iemand ben die overgevoelig is voor veel stoffen, kon ik deze supplementen uitstekend verdragen

Goed bedrijf, snelle levering

For those who know en ja dat is inderdaad zo , geweldig goede produkten

De supplementen van LIfe Aid zijn bijzonder. Ikzelf ben erg blij met het Silicium supplement en waak ervoor dat het ruim een uur voor het ontbijt wordt ingenomen zodat het optimaal werkt. Het fulvinezuur is evenzozeer een mooi produkt dat mijn darmen goed doet.

LifeAid Vis Collageen

Ik gebruik het vis collageen poeder van LifeAid nu een aantal maanden en ik ben er erg tevreden over! Het poeder heeft bijna geen smaak en lost goed op in water. Geen klontjes, wat fijn is! Ik merk dat mijn huid gladder en steviger aanvoelt. Ook zijn mijn nagels sterker geworden en voelt mijn lichaam soepeler aan. Kortom een fijn product dat doet wat het belooft.

Snel en correct

Prima geregeld

Topfirma !!!

Producten van zeer hoge kwaliteit. Ik gebruikte vroeger Shilajit, maar de werking van Life Aid. Fulvinezuur is merkelijk beter. De leveringstermijn is bijzonder kort ! Ik ben fan !

goede producten

goede producten en snel in huis

Uitstekende supplementen

Mooi bedrijf, goede producten en snelle levering, inclusief een handgeschreven kaartje. Ik gebruik de collageen en silicium al tijden en het bevalt erg goed.

Topproduct en snel geleverd

Merk echt een verbetering in mijn energie en algehele gezondheid door de producten elke dag te gebruiken.

Werkt erg goed en heeft me erg geholpen

Ik kreeg dit aangeraden van een vriend. Ik heb namelijk al heel mijn leven last van het feit dat mijn spieren in mijn nek strak staan door een chronische spier ziekte. Nadat ik dit begon te gebruiken is de pijn verminderd en heb ik er nauwelijks tot geen last meer van. Dus ik raad het aan om het te proberen als je last hebt van spieren die strak staan.

Snelle service en goede kwaliteit jodium!

Goede producten en snelle levering

Goede producten en snelle levering

snelle service en prima product

Product voorgeschreven gekregen door mijn acupuncturist. Ook nog eens snelle levering: top.

Eekhorstweg 31 E

7942 KC Meppel

Over LifeAid

Hoogwaardige natuurlijke supplementen. > Meer dan 20 jaar uniek in supplementen > Ondersteund door groot netwerk therapeuten > Gedreven door moleculen > Eigen ontwikkeling en onderzoek LifeAid™ bestaat al meer dan 20 jaar en doet eigen onderzoek en productontwikkeling. Onze weg begint bij supplementen, maar onze kracht ligt bij het advies. Wij zijn van mening dat supplementen maar een klein onderdeel zijn van de totaalaanpak van voeding, lifestyle en mentaal welzijn. Daarom zijn onze supplementen ook enkel via natuurgeneeskundige / orthomoleculaire therapeuten en ons zelf verkrijgbaar. LifeAid™ bestaat al 20 jaar en is in de jaren tot 2022 vooral bekend via de therapeuten. In 2023 heeft het merk een nieuwe uitstraling gekregen en is het assortiment uitgebreid. Vanaf heden zijn de supplementen ook verkrijgbaar via onze eigen webshop. Komende periode volgen nog meer nieuwe supplementen!