De persoonlijke benadering van jullie organisatie is een verademing, een Anima Vitalis van formaat!!

Zie mijn beschrijvingen op mijn site anima-vitalis.nl

Het doet echt wat er wordt gezegd

Ik gebruik LifeAid silicium nu bijna een jaar en ik kan oprecht zeggen dat het doet wat er wordt beloofd. Mijn haren en nagels zijn voller en sterker. Echt een topproduct

Weet ik niet. Gebruik product pas 2weken.

Gebruik te kort om te merken of het wat doet.

Product is makkelijk in gebruik, in een mooie verpakking. Ik gebruik het te kort om iets over het resultaat te zeggen, maar ben erg benieuwd wat het me brengt over 2 maanden.

Doen wat ze beloven

Bestelling wordt snel geleverd in goede conditie Tevreden over de opname van de Silicium.

Levering keurig op tijd

De supplementen werden volgens afspraak op tijd geleverd

Goed én snel en betrouwbaar!

Altijd en snel een reactie bij vragen . De uitstekende producten worden ook goed verpakt. En ook nog een persoonlijk handgeschreven kaartje erbij!!!

Snel geleverd en goed verpakt. Tevens kwalitatieve goede producten.

Osteoporose verbetert naar osteopenie

Ik wil u laten weten dat ik erg blij ben met de silicium omdat het geholpen heeft om mijn osteoporose te verbeteren in osteopenie. Er gaat wel langere tijd overheen maar met alendroninezuur ( wat regulier daarvoor gegeven wordt met calci chew 3) duurt het nog veel langer en zelfs meestal daarmee geen verbetering plus de grote risico’s van zeer schadelijk bijwerkingen. Ik gebruik het nu ongeveer 6 jaar, indertijd op aanraden van Jan……. uit Harderwijk, die inmiddels overleden is. Ook van de assistente van de huisarts kreeg ik voor 3 jaar terug al te horen dat dit een goed product was en ik er maar mee door moest gaan. Ze waren wat beduusd van het resultaat bij mij. In 2,5 jaar tijd van osteoporose met bijna 1 volle punt verbeterd naar osteopenie. Deze zomer was het weer wat gezakt maar valt nog binnen de goede grens en mogelijk dat leeftijd er ook bij meespeelt. Ik gebruik er nu ook aminozuur bij als supplement in de hoop dat verbetering weer mag komen. Nogmaals dank

Snelle levering aardig kaartje bedankje

Prima service. Vriendelijk en snel.

ik voel me er goed bij.

ondanks mijn arthrose in beide knieën en fibromyalgie, heb ik een "nieuwe knie" nu al uit kunnen stellen, mogelijk wat ik hoop,is het niet meer nodig !

Prettig contact, snelle en nette levering

Het contact met Lifeaid verliep heel soepel. Er was iets fout gegaan met bestellen en dit werd snel en soepel verholpen. De bestelde producten werden vlot geleverd, netjes verpakt (geen onnodige verpakkingen) en er zat een leuk kaartje bij. De silicum is qua gebruik prettig, over het resultaat kan ik nog geen uitspraken doen

super service

geweldige service, ook een persoonlijke touch aan elke bestelling. Persoonlijkheid en kwaliteit en een dosis liefde maken dit af. Bedankt

Nu een jaar in gebruikt

2 jaar terug kreeg ik zomaar spontaan pijn in mn knie. Paar maanden later in mn vingers van mn rechterhand. Op advies van iemand ben ik silicium gaan gebruiken. Het heeft even geduurd voor ik merkte dat de scherpe kantjes eraf gingen, maar inmiddels heb ik minder pijn en beweeg ik soepeler. De bestelling wordt altijd vlot afgehandeld met een persoonlijk geschreven kaartje. Ik ben zeer tevreden.

Perfecte service

Mijn bestelling werd geleverd zoals aangegeven. Persoonlijk kaartje zat erbij , handgeschreven, met goede tips, leuk!! Of het product werkt zoals beloofd weet ik nog niet, maar ik heb er alle vertrouwen in. De smaak is neutraal en het is makkelijk te doseren met het maatschepje. Ik laat het in ieder geval weten als ik resultaat zie!

super service, snelle levering

Goede producten , heb je vragen snelle communicatie. Tevens snelle levering, vaak de volgende dag al in huis.

Ben benieuwd

Ben er net mee gestart, kan over dit merk nog niet veel zeggen. Van een ander merk ook de silicium al geprobeerd, helpt mij heel goed. Wat ik handig zou vinden is dat er voor de mensen die lichter zijn er ook een maatstreep op de meetlepel zou staan en een wat kleinere schenkopening, nu is het heel lastig om niet teveel op de lepel te schenken. Verder snelle bezorging.

Geweldige producten

Gebruik nu al een aantal maanden de combinatie silicium en de vis collageenpoeder Ben er helemaal blij mee

Fijn persoonlijk contact

Na mijn vraag een uitgebreid advies gekregen. Niet alleen over producten die de site verkoopt. Benieuwd na resultaat

Fantastisch!

Ik ben er pas begonnen. En voel mijn haren lekker zacht zijn en niet meer stug zijn.

Na twee dagen al verschil

Ik heb de Panacea gebruikt voor vaginale schimmel. Na twee dagen merkte ik al verschil. Ik gebruik het drie keer per dag en dan een halve pipet. Wel samen met een candida dieet.

Mineralen voor gefilterd water

Ik filter regenwater met een berkefeld waterfilter waardoor het water zuiver wordt maar gelijkertijd ook dood. LifeAid immutines geeft het water alle mineralen die ik nodig heb. Het water smaakt nu nog zachter en is daarom voor mij persoonlijk lekkerder geworden.

Fulvinezuur als detox

Ik heb capsules fulvinezuur gekocht als detox voor een kuur van 45 dagen. Het zou de spijsvertering helpen om beter voedingsmiddelen op te nemen en om schadelijke stoffen uit te scheiden. Ik neem nu 10 dagen deze capsules. De eerste dagen had ik een uur of 2 na inname wel erge buikkrampen. Wat ik niet gewoon ben. Dat is gestopt. Ik heb de indruk dat mijn darmen er nu goed op reageren en ervaar een betere stoelgang dan vóór ik deze kuur begon. Ik ben benieuwd of ik meer energie zal ervaren na deze kuur. Daar kan ik op dit moment nog niets over zeggen.

Stabiliteit in mijn knie

Sinds ik silicium gebruik is de artrose in mijn knie zo goed als gestabiliseerd. Soms nog wel wat klachten, maar het is houdbaar.

Eekhorstweg 31 E

7942 KC Meppel

Over LifeAid

Hoogwaardige natuurlijke supplementen. > Meer dan 20 jaar uniek in supplementen > Ondersteund door groot netwerk therapeuten > Gedreven door moleculen > Eigen ontwikkeling en onderzoek LifeAid™ bestaat al meer dan 20 jaar en doet eigen onderzoek en productontwikkeling. Onze weg begint bij supplementen, maar onze kracht ligt bij het advies. Wij zijn van mening dat supplementen maar een klein onderdeel zijn van de totaalaanpak van voeding, lifestyle en mentaal welzijn. Daarom zijn onze supplementen ook enkel via natuurgeneeskundige / orthomoleculaire therapeuten en ons zelf verkrijgbaar. LifeAid™ bestaat al 20 jaar en is in de jaren tot 2022 vooral bekend via de therapeuten. In 2023 heeft het merk een nieuwe uitstraling gekregen en is het assortiment uitgebreid. Vanaf heden zijn de supplementen ook verkrijgbaar via onze eigen webshop. Komende periode volgen nog meer nieuwe supplementen!