Accuraat

Snelle levering.

Wij gebruiken dagelijks silicium

Wij gebruiken dagelijks silicium en mijn haar is steviger geworden en mijn nagels zijn veel sterker/harder geworden.

goed product en snel geleverd

ben tevreden!

Doet wat het beloofd

Mijn nagels zijn veel sterker geworden (dat is echt nieuw voor me) en mijn huid mooier. Ben nu begonnen aan het tweede flesje. Fijn dat er geen toevoegingen in zitten. Het een handig klein flesje en nu met een klein maatschepje erbij zodat je heel precies kan afmeten.

Zorgvuldig advies met aandacht en goede kwaliteit producten

Ik gebruik de silicium in combinatie met collageen. En ben hier heel tevreden over. Ik heb ook advies gevraagd over mijn supplementen inname en kreeg hierover persoonlijk en zorgvuldig advies. Echt een hele fijne service. Ik ben er toen op uitgekomen een detox met Fulvinezuur te doen. En ben heel benieuwd wat dat gaat brengen. Ik kan LifeAid van harte aanbevelen aan iedereen die aan z'n gezondheid wil werken.

Pure nostalgie

Alsof ik, zoals lang geleden, bij de kruidenier een boodschap deed. Zo'n persoonlijke benadering, met extra gebruiks tips, geweldig :)

Supersnel en duidelijke communicatie

Fijne webshop. Duidelijk antwoord op je vragen. Snel verstuurd en altijd een persoonlijk berichtje bij je bestelling.

Snelle levering, mooi product, duidelijke website

Ik ben erg positief over lifeaid! Mooie en duidelijke website Fijne zuivere producten. En snelle levering. Heel tevreden!

Silicium besteld en netjes binnengekregen

Prima! De silicium die ik besteld heb via de duidelijke website kreeg ik netjes via de post. Helaas is het nog te kort om de werking van het product goed te kunnen beoordelen

Alles vlot en correct verlopen

Bestelprocedure en levering vlot verlopen. Persoonlijk briefje in pakket is een pluspunt.

Lieve mensen die je willen helpen, reactie op insta dm wel lange wachttijd. En het product wat ik gekocht heb voel ik tot nu toe geen verschil van.

Superservice!

Waren watt problemen omdat er een computerstoring was. Karlijn bleef haar best doen om het in orde te maken. Ik heb haar inzet, doortastendheid en vriendelijkheid zeer op prijs gesteld. Hulde voor de afwikkeling vd bezorging, deze ook voorzien van een hartelijk persoonlijk kaartje erbij.

Eerste bestelling was snel binnen Tweede bestelling was het product niet op voorraad, maar kreeg hierover meteen bericht.

Fijn product!

Ik heb de Silicium besteld om mijn kraakbeenherstel na een knieoperatie te ondersteunen. Ik kan niet zien of dat werkt, maar ik merk nu na een paar weken wel dat mijn haar minder uitvalt en er beter uitziet.

Ik heb nog geen effect ondervonden van de produkten. Ben net begonnen. Ik ben benieuwd.

Ik heb Fulvinezuur en Silicium gekocht. Nog maar net begonnen. Is pas na 2 maanden wat resultaat te verwachten naar ik heb begrepen heb. Even afwachten.

Fijne producten!

De producten zijn van goede kwaliteit, verpakking is prettig en de service ook goed.

Top producten

Steeds snelle service, op vraag uitgebreide info via e-mail, tevreden over de producten collageen en silicium.

Deskundig en vriendelijk advies.

Bestellen is simpel. De levering is snel. Medewerkers zijn vriendelijk en geven deskundig advies.

Fijne producten

De producten worden goed verpakt en zijn van goede kwaliteit. Er zit altijd een persoonlijk geschreven kaartje bij, wat ik erg waardeer. Voor de flesjes zou ik nog een suggestie willen geven: als de tekst er niet op geprint zou worden, (bijv de immutines) zou ik deze kunnen hergebruiken. Een verwijderbare sticker zou prettiger zijn. Nu gaan ze de glasbak in, en anders zou ik er zelf iets in doen of maken.

super service en hele snelle levering

fijne communicatie met medewerkster lifeaid en hele snelle levering. de producten zijn fijn in gebruik mvg Anouk v Geenen

Lifeaid helpt me met mijn leven

Dagelijks gebruik van Immutines is voor mij noodzakelijk om mijn gefilterd water gezond te maken.

Snelle levering, uitstekende kwaliteit

Fijne producten, snelle levering met een persoonlijk tintje.

Vlotte levering

Vlotte levering en keurig netjes ingepakt

energieniveau en darmen zijn veel beter

Bij aanvang met panacea reageerden mijn darmen nogal. Langzaamaan kon ik toch opbouwen met een goed resultaat uiteindelijk. Ook op mijn energieniveau. Bij aanvang met fulvinezuur een maand of wat later, reageerden mijn darmen nog feller. Maar uiteindelijk ben ik super blij met het resultaat. Zowel op mijn energieniveau, mijn darmen EN mijn humeur. :-)))

Geweldig positieve ervaring.

Als eerste het product is werkzaam voor het probleem waarvoor ik het gebruik. Mijn orthomolucair arts adviseerde mij dit product uit te proberen en ongelofelijk het werkt. Ik ben hierdoor van mijn klacht af en wil het product blijven gebruiken.

Eekhorstweg 31 E

7942 KC Meppel

Over LifeAid

Hoogwaardige natuurlijke supplementen. > Meer dan 20 jaar uniek in supplementen > Ondersteund door groot netwerk therapeuten > Gedreven door moleculen > Eigen ontwikkeling en onderzoek LifeAid™ bestaat al meer dan 20 jaar en doet eigen onderzoek en productontwikkeling. Onze weg begint bij supplementen, maar onze kracht ligt bij het advies. Wij zijn van mening dat supplementen maar een klein onderdeel zijn van de totaalaanpak van voeding, lifestyle en mentaal welzijn. Daarom zijn onze supplementen ook enkel via natuurgeneeskundige / orthomoleculaire therapeuten en ons zelf verkrijgbaar. LifeAid™ bestaat al 20 jaar en is in de jaren tot 2022 vooral bekend via de therapeuten. In 2023 heeft het merk een nieuwe uitstraling gekregen en is het assortiment uitgebreid. Vanaf heden zijn de supplementen ook verkrijgbaar via onze eigen webshop. Komende periode volgen nog meer nieuwe supplementen!