supplementen van hoge kwaliteit

Supplementen van hoge kwaliteit, snelle en zeer goede service.

Mijn bestelling was vlot in huis. En ik vond het kadootje van de geode heel

Helpt voor haar

Snelle levering, uitstekende productkwaliteit

Ik gebruikte shilajit tot voor kort, nu een week fulvinezuur uit de Amazone, ik ervaar duidelijk een beter effect .

Bestelling snel in huis

Snelle levering, leuk met een persoonlijk kaartje erbij. Product wat ik besteld had is prima, smaakloos door water heen

Wij gebruiken silicium en hebben daar goed baat bij. Zelfs ons hondje geven wij het. Het hondje dat we hiervoor hadden had artrose en haar gaven we ook silicium, ze had er goed baat bij. Ze kon weer een stukje rennen en was weer vrolijk.

Uitstekende kwaliteit

Ben blij dat lifeAid er is. De ervaring die ik tot op heden heb is dat deze producten echt werken zoals beloofd wordt.

Ontzettend tevreden met de supplementen van Life aid!

Ik gebruik nu 7 maanden verschillende supplementen van Life aid waaronder silicium, Fulvinezuur en B1. Mijn overall well-being is enorm vooruitgegaan. In de 7e maand zelfs overgegaan op volledige nuchterheid. Ik geloof dat dit te danken is aan consistentie icm supplementen van life aid. Huid en haar kwaliteit zijn aanzienlijk verbeterd. Ik raad de producten van Life aid iedereen die zijn/haar gezondheid lief heeft.

Goede service en snelle levering

Ik bestel al enige tijd producten van Life Aid en ik ben zeer tevreden over zowel de producten als de service en de snelheid van levering.

topservice

goede service en mooie producten

Hele mooie producten en snelle, nette en attente levering.

Hoogwaardige kwaliteit producten die zeer goed bevallen.

Snelle levering wat zeer plezierig is.

Ik heb nog een telefonische vraag gesteld over het moment van in name en daar een passend antwoord op gekregen. Over het resultaat kan ik nu nog niets zeggen maar ikheb er alle vertrouwen in

Werkt top

En heel netjes verpakt en verzonden.

Na 1 week gebruik begint het positieve effect merkbaar te worden

Nvt

Helpt zeer goed voor een goede weerstand

Ik gebruik Immunites voor een betere weerstand. Tevens heb ik veel minder last van de hooikoorts.

Uitstekend product!

Alle mineralen en sporenelementen in 1 product, puur natuur. Daar kan geen potje supplementen tegenop!

De persoonlijke benadering van jullie organisatie is een verademing, een Anima Vitalis van formaat!!

Zie mijn beschrijvingen op mijn site anima-vitalis.nl

Het doet echt wat er wordt gezegd

Ik gebruik LifeAid silicium nu bijna een jaar en ik kan oprecht zeggen dat het doet wat er wordt beloofd. Mijn haren en nagels zijn voller en sterker. Echt een topproduct

Weet ik niet. Gebruik product pas 2weken.

Gebruik te kort om te merken of het wat doet.

Product is makkelijk in gebruik, in een mooie verpakking. Ik gebruik het te kort om iets over het resultaat te zeggen, maar ben erg benieuwd wat het me brengt over 2 maanden.

Doen wat ze beloven

Bestelling wordt snel geleverd in goede conditie Tevreden over de opname van de Silicium.

Levering keurig op tijd

De supplementen werden volgens afspraak op tijd geleverd

Goed én snel en betrouwbaar!

Altijd en snel een reactie bij vragen . De uitstekende producten worden ook goed verpakt. En ook nog een persoonlijk handgeschreven kaartje erbij!!!

Eekhorstweg 31 E

7942 KC Meppel

Over LifeAid

Hoogwaardige natuurlijke supplementen. > Meer dan 20 jaar uniek in supplementen > Ondersteund door groot netwerk therapeuten > Gedreven door moleculen > Eigen ontwikkeling en onderzoek LifeAid™ bestaat al meer dan 20 jaar en doet eigen onderzoek en productontwikkeling. Onze weg begint bij supplementen, maar onze kracht ligt bij het advies. Wij zijn van mening dat supplementen maar een klein onderdeel zijn van de totaalaanpak van voeding, lifestyle en mentaal welzijn. Daarom zijn onze supplementen ook enkel via natuurgeneeskundige / orthomoleculaire therapeuten en ons zelf verkrijgbaar. LifeAid™ bestaat al 20 jaar en is in de jaren tot 2022 vooral bekend via de therapeuten. In 2023 heeft het merk een nieuwe uitstraling gekregen en is het assortiment uitgebreid. Vanaf heden zijn de supplementen ook verkrijgbaar via onze eigen webshop. Komende periode volgen nog meer nieuwe supplementen!