Review begging

Na aankoop van 1 simpel item wordt er om een review gevraagd. De unsubscirbe link werkt niet. Dus dan maar een review.

Op tijd geleverd en goed product. Ik zou het aanbevelen.

Goed werkende website met toffe producten

Snelle levering en werd gebeld over een kleur dat niet op voorraad was en goed alternatief aangeboden.

Snel, betrouwbaar en vriendelijk

Recent een lamp gekocht bij Toff design. Deze werd voor de kerstdagen mooi verpakt. Na een tijd bleek de schakelaar van de lamp niet meer goed te werken. Na vlot en vriendelijk contact kon de lamp geretourneerd worden en ontvingen vrij snel een geheel nieuw exemplaar. Toff Design nam zelfs de verzendkosten voor eigen rekening. Ik kan dit enkel bedrijf aanraden!

Snelle levering. Mooi product

Zwitscherbox zat goed verpakt en werd snel geleverd.

Geweldig snelle service!

Dit is vraag twee!

Supergoede service

Ik heb een hele positieve ervaring. Snelle levering en een geweldige service.

Goed product, snelle levering

Niet voor het laatst besteld bij jullie!

Mooi uitvoering én verrassende geluid

Zéér tevreden

Snelle levering, goede kwaliteit.

Zorgvuldig en vriendelijk

Keurig geholpen, zelfs gebeld om te overleggen over de bestelling. Vandaag mijn bestelling mooi verpakt ontvangen. Erg tevreden!

Snelle levering gecombineerd met mooie producten

Snelle levering gecombineerd met mooie producten

prima product, fijne afhandeling

prima product en fijne afhandeling

Voldoet aan de verwachting en is precies wat wordt beschreven in de advertentie. Wel een behoorlijke prijs maar wij zijn er blij mee

Goede service , mee denken en netjes verpakking . Bestelling snel binnen .

Snelle en correcte levering van bestelling

Mijn bestelling van geweldige Sompex kerstlampen is snel en zorgvuldig ingepakt, geleverd.

Top!!

Makkelijk besteld en snel geleverd!!

Zwitscherbox superleuk

Online gevonden in jullie shop en direct besteld. Superleuk op het toilet :-) 100%

Zeer nette service

Fijne ervaring met deze winkel, de bestelling was iets vertraagd, maar ik werd heel netjes op de hoogte gehouden. En het cadeautje was ingepakt!

Perfect en eenvoudig de routing te volgen van bestelling tot aflevering.

Is het bestelde artikel niet op voorraad dan word je daar keurig over geïnformeerd.

Goed adres

Betrouwbaar

Goede producten, snelle levering!

Geweldige en vriendelijke service

Pakje was exact de volgende dag na mijn bestelling binnen en was ook nog eens heel smaakvol ingepakt! Top!

Werden zelfs nog gebeld of er cadeaupapier om het bestelde product gewenst werd!

Product exact zoals verwacht en snelle levering

Product via de webshop gekocht. Is precies zoals omschreven. Dus nergens iets op aan te merken.

kortemeestraat 29

4611 TL Bergen op zoom

Over Toff Design

Toff Design - living & gifts is een moderne woonwinkel. Officieel dealer van onder andere Alessi, Blomus, Blomus, Chilewich , Cutipol, Fatboy, Ichendorf, IZIPIZI, Peugeot, Räder, Relaxound, Schott Zwiesel, Serax, UMBRA en Zone Denmark.