Bestelling had ik op zeer korte termijn nodig. Deze is dezelfde dag nog verstuurd en binnen 24 uur bezorgd. Leuk ingepakt meteen klaar om cadeau te geven!

Hele snelle en netjes verstuurd.

Snel verzonden en goed verpakt

Dik in orde Ook goedkoopste zonder verborgen kosten.

Top service!

Fijne site en snelle verzending, top!

Vlotte bestelling en correcte, snelle levering!

Vlotte bestelling Correcte en snelle levering

Nette en snelle service

Een snelle en nette levering

Leuke zwitscherbox

Blij met de box, bestelling goed verpakt en snel in huis

Snelle levering en mooi product

Kleur komt goed over op de site en de afwerking is mooi. Ben heel blij met de etagère

Binnen het uur na bestelling telefonisch contact met de vraag of mijn bestelling in een cadeautje moest. Daags nadien reeds geleverd.

Goede communicatie en snelle levering!

Snel geleverd, prachtige lamp, erg blij mee.

Geweldig!

Snel geleverd en goed verpakt. Goed op de hoogte gehouden na plaatsen van de bestelling.

Klein met sfeer en veel licht

Vriendelijk en snel, info over afhaalpunt kan beter

Ik wilde mijn pakje laten bezorgen op een afhaalpunt en of dat kon vond ik niet op de site. Na even bellen kon ik dat doorgeven, maar de optie zou best standaard tot de mogelijkheden mogen behoren en dit vermelden op de site. Verder allervriendelijkst geholpen en pakje snel bezorgd.

Supersnel en goed artikel

Supersnel en goed artikel

Mooi design, vlot geleverd

De switcherbox is een mooie aanvulling in mijn interieur.

Blij met produkt

Ben blij met mijn bestelling. Snel geleverd en goed verpakt

Duidelijk, snel

Beatufil product, great handling

Beautiful product. We got it packed as a present for a colleague. There was no option to add a card with wishes. We asked for it in the notes and it was done. Delivered on time. Highly recommend.

Keur ingepakt en snel in huis

Prima ervaring

kortemeestraat 29

4611 TL Bergen op zoom

Over Toff Design

Toff Design - living & gifts is een moderne woonwinkel. Officieel dealer van onder andere Alessi, Blomus, Blomus, Chilewich , Cutipol, Fatboy, Ichendorf, IZIPIZI, Peugeot, Räder, Relaxound, Schott Zwiesel, Serax, UMBRA en Zone Denmark.