altijd goede service en snelle levering
Producten zijn goed maar de klantenservice gaat wel eens de mist in.
Het overhemd wat ik bestelde heb ik de volgende dag al ontvangen, super snel dus. Het was goed verpakt in een stevige doos. Een mooi overhemd conform de afbeelding op de website. Hier kom ik zeker terug en raad het bedrijf anderen aan.
De bestelde overhemden werden netjes verpakt en vlot geleverd. De overhemden zijn als altijd van hoge kwaliteit.
Erg blij met de producten en 50% korting. Teleurgesteld over afleveren door pakketdienst.
Goed product goede afhandeling
Keurig afgewerkte overhemden. Netjes en zorgvuldig verpakt.
Ik had per abuis het verkeerde huisnummer ingevoerd waardoor het retour naar Ledub werd gestuurd. Zij hebben het vervolgens kosteloos opnieuw naar mij verzonden, topservice!
alles prima behalve de aflevering
Ik heb een wit two ply modern fit overhemd besteld. De modern fit pasvorm maakt mij altijd nerveus, want ik ben zelf niet zo modern gevormd. In dit geval past het overhemd echter erg netjes ook bij een wat grotere omvang. De lengte klopt ook, dit is een hemd voor in de broek, niet voor er overheen. Bovendien: hoera, geen borstzak! De kraag had nog klassieker gemogen, maar soit. De kwaliteit viel me positief op. Ik heb er nog 2 besteld. Een Nederlands merk, met productie in Europa is ook erg fijn.
Knoopsgaten zijn werkelijk heel slecht afgewerkt
Goedemiddag Rafael, Wij vinden het vervelend dat je deze ervaring hebt met de overhemden van Ledûb! Dergelijke klachten ontvangen wij graag via [email protected] zodat we dit voor je kunnen oplossen. Met vriendelijke groet, Team Ledûb
Zeer goede kwaliteit en prima bezorging
Fijne overhemden van zeer goede kwaliteit tegen een redelijke prijs!
Prima product Snelle levering,goede kwaliteit en pasvorm
Dit was mijn eerste bestelling bij Ledub. Groot assortiment. Overzichtelijke website. Aantrekkelijke prijs/kwaliteitsverhouding. Snelle levering. Overhemden netjes verpakt. Prima service!
Top ! Ben er blij mee
Altijd mooie shirts, weinig verkrijgbaar voor de lange Hollandse man van 2 meter, maar Ledub kan je kast vullen. Verzending is altijd snel en netjes (opvallend stevige dozen!). Bij laatste bestelling wel een shirt waarbij bij eerste wasbeurt meerdere knoopjes eraf vielen. Dat was wel erg jammerlijk en teleurstellend.
Duidelijke site goede foto’s kwaliteit die lang meegaat snelle levering
Besteld en de volgende dag in huis. Helaas niet goed opgelet, daarom moeten retourneren. Terugbetaling ook vlot afgerond. Meteen weer besteld (nu wel goed opgelet!). Top service en (met bijna 50 jaar ervaring) straks weer geweldige overhemden.
Door een vergissing werd mijn huisnummer niet vermeld, maar doordat de klantendienst snel ingreep mocht ik mijn pakje nog tijdig ontvangen, bedankt hiervoor
Nvt
Ik heb 2 overhemden besteld. Het bestellen was makkelijk en de bezorging snel. De producten waren netjes ingepakt..
Gastelseweg 74
6021 GM Budel
Ledûb, de shirtspecialist! Vakmanschap, hoogwaardige collecties en innovatie maken Ledûb, een van de merkiconen van het Nederlandse modehuis Van Winkel Fashion, al 60 jaar tot een gerenommeerd merk in de mannenmode. Gepassioneerd design, gecombineerd met vakmanschap zit in het Ledûb DNA.