mooie hemden

altijd goede service en snelle levering

• Levering

In zijn algemeenheid goed.

Producten zijn goed maar de klantenservice gaat wel eens de mist in.

past perfect +7

Mooi overhemd

Het overhemd wat ik bestelde heb ik de volgende dag al ontvangen, super snel dus. Het was goed verpakt in een stevige doos. Een mooi overhemd conform de afbeelding op de website. Hier kom ik zeker terug en raad het bedrijf anderen aan.

• Levering

Hoge kwaliteit en soepele levering

De bestelde overhemden werden netjes verpakt en vlot geleverd. De overhemden zijn als altijd van hoge kwaliteit.

Goed product, slechte pakketdienst

Erg blij met de producten en 50% korting. Teleurgesteld over afleveren door pakketdienst.

Prachtige overhemden, gemaakt in Europa

Goed voor mekaar

Goed product goede afhandeling

• Levering

Mooie overhemden, prima pasvorm, goede kwaliteit

Zeer goede kwaliteit overhemden

Keurig afgewerkte overhemden. Netjes en zorgvuldig verpakt.

• Levering

Ik had per abuis het verkeerde huisnummer ingevoerd waardoor het retour naar Ledub werd gestuurd. Zij hebben het vervolgens kosteloos opnieuw naar mij verzonden, topservice!

tevreden

alles prima behalve de aflevering

• Levering

Klassiek overhemd met goede pasform

Ik heb een wit two ply modern fit overhemd besteld. De modern fit pasvorm maakt mij altijd nerveus, want ik ben zelf niet zo modern gevormd. In dit geval past het overhemd echter erg netjes ook bij een wat grotere omvang. De lengte klopt ook, dit is een hemd voor in de broek, niet voor er overheen. Bovendien: hoera, geen borstzak! De kraag had nog klassieker gemogen, maar soit. De kwaliteit viel me positief op. Ik heb er nog 2 besteld. Een Nederlands merk, met productie in Europa is ook erg fijn.

Slechte afwerking

Knoopsgaten zijn werkelijk heel slecht afgewerkt

prachtig product

Zeer goede kwaliteit en prima bezorging

Komen afspraken na!

Fijne overhemden van zeer goede kwaliteit tegen een redelijke prijs!

• Levering

Prima product Snelle levering,goede kwaliteit en pasvorm

Uitstekend en betrouwbaar

Dit was mijn eerste bestelling bij Ledub. Groot assortiment. Overzichtelijke website. Aantrekkelijke prijs/kwaliteitsverhouding. Snelle levering. Overhemden netjes verpakt. Prima service!

Top ! Ben er blij mee

Mooie shirts, lekker lang, goede bezorging, knoopjes vallen eraf na 1x wassen

Altijd mooie shirts, weinig verkrijgbaar voor de lange Hollandse man van 2 meter, maar Ledub kan je kast vullen. Verzending is altijd snel en netjes (opvallend stevige dozen!). Bij laatste bestelling wel een shirt waarbij bij eerste wasbeurt meerdere knoopjes eraf vielen. Dat was wel erg jammerlijk en teleurstellend.

• Levering

Duidelijke site goede foto’s kwaliteit die lang meegaat snelle levering

Razend snel!

Besteld en de volgende dag in huis. Helaas niet goed opgelet, daarom moeten retourneren. Terugbetaling ook vlot afgerond. Meteen weer besteld (nu wel goed opgelet!). Top service en (met bijna 50 jaar ervaring) straks weer geweldige overhemden.

super service

Door een vergissing werd mijn huisnummer niet vermeld, maar doordat de klantendienst snel ingreep mocht ik mijn pakje nog tijdig ontvangen, bedankt hiervoor

• Levering

Snel en correcte levering is

Nvt

• Levering

Bestellen was makkelijk en bezorging snel.

Ik heb 2 overhemden besteld. Het bestellen was makkelijk en de bezorging snel. De producten waren netjes ingepakt..

Gastelseweg 74

6021 GM Budel

Over Ledub.com

Ledûb, de shirtspecialist! Vakmanschap, hoogwaardige collecties en innovatie maken Ledûb, een van de merkiconen van het Nederlandse modehuis Van Winkel Fashion, al 60 jaar tot een gerenommeerd merk in de mannenmode. Gepassioneerd design, gecombineerd met vakmanschap zit in het Ledûb DNA.