prachtige kwaliteit

Ze hebben een heel ruim assortiment voor een redelijke prijs. De kwaliteit is heel goed. Ook hemden met extra lange mouwen is voor mij extra fijn.

• Levering

Goede en snelle levering voor een nette prijs.

• Levering

Snelle levering maar er werdt niet aangebeld en pakje werdt geleverd in de inkomhall waar iedereen het zo maar kon meenemen . Gelukkig heeft de buurman het binnen gelegd en me een bericht gestuurd dat kan natuurlijk beter

• Levering

Gemakkelijk om te bestellen en snel geleverd

Zeer goed gemakkelijke website om te bestellen en de levering is snel en goed geleverd. Alles prima. Ik heb me juist vergist, heb ik en hemd met korte mouwen ipv lange mouwen. Als jullie nog een kortingcode doormailen, kan het prima zijn om een extra hemd te bestellen. Toppie

Makkelijk besteld, snel en netjes geleverd

Makkelijk besteld, snel en netjes geleverd

Kwaliteitsoverhemden

Ledub levert echt kwaliteit, en heel belangrijk voor mij: overhemden in mouwlengte 7 met slimfit! Ze zitten perfect. Mooi verpakt ook als je de doos openmaakt!

Geweldig mooi overhemd

Maat 39 past precies. Keurige levering.

Zoals verwacht, gewoon top

Prachtig overhemd en dito verpakt. Wat ik me wel altijd afvraag is: Kan het niet wat minder met de verpakkingsmaterialen? Feit blijft dat je een overhemd niet direct uit de verpakking draagt en er meestal ook wel een strijkijzer overheen gehaald wordt. Als ik dan kijk naar de hoeveelheid papier en klipjes om het overhemd maar zo vierkant mogelijk mijn kant op te krijgen, word ik daar best verdrietig van...

Snel en goed

Goed de site. Duidelijk en overzichtelijk

Prima overhemd.

Fijn overhemd.

• Levering

Snel en correct geleverd en mooi verpakt als kado

Helaas niet het goede hemd , had het gelezen als hemd met contrast boord . Lees Witte boord op een blauw hemd. Maar helaas

Met liefde behandeld

Keurig verpakt. Straalt kwaliteit uit.

Levering was prima verzorgd

Levering was snel en prima verzorgd. Wel is mij iets anders opgevallen. Al een aantal jaren draag ik ook Ledub overhemden, maat 42, modern fit. Deze zitten als gegoten. Een jaar of 3 er niet aan toe gekomen om nieuwe Ledbub overhemden te kopen, en dit nu online gedaan. Nu dus 3 overhemden besteld, maat 42, modern fit. Het blijkt dat deze heel veel krapper zitten dan mijn oudere overhemden. Het gaat net, maar eigenlijk zijn ze nu aan de krappe kant. Is de afgelopen jaren de maatvoering aangepast? Groeten, Jacques van Lindonk

De verzending was top

• Levering

Zoals verwacht van een topmerk

Perfecte website, zeer duidelijke vermelding van maat en model, past perfect. Zeker niet de laatste keer geweest.

• Levering

Top product en top service

Prachtige overhemden, snel geleverd.

• Levering

Prima shirt, heel snel geleverd

Voor de eerste keer online besteld. Supersnelle levering. Kwaliteit van het shirt is als altijd: prima! Goede en mooie verpakking!

• Levering

Mooie en goede kwaliteit overhemden

De ontvangen overhemden zijn niet alleen mooi, maar ook kwalitatief zeer goed. Materialen voelen goed aan. Levering was zeer snel.

• Levering

Uitstekende kwaliteit en ruime keus

Via de website een prima aanbod. Veel keus en leuk assortiment. Eenvoudig bestellen en snelle levering.

• Levering

Mijn bestelling snel ontvangen met een heel praktisch formulier mocht de bestelling onverhoopt niet aan je wensen voldoen, wat overigens niet het geval was.

• Kwaliteit N.v.t.
  • Levering N.v.t.

Mooie overhemden, snelle bezorging, goede prijs in de sale 40%, gaan lang mee.

snel en goed geleverd

Dank zij de goede aanduiding van de maten kan de juiste keuze goed gemaakt worden

• Levering

Een bestelling kon niet doorgaan vanwege een foutje op de webshop. Medewerkster heeft dit netjes toegelicht.

Bleek niet leverbaar

Mooi overhemd besteld maar bleek niet leverbaar. Wel snel refund. Hopelijk volgende keer wel leverbaar want Ledub overhe.den bevallen mij goed!

Gastelseweg 74

6021 GM Budel

Over Ledub.com

Ledûb, de shirtspecialist! Vakmanschap, hoogwaardige collecties en innovatie maken Ledûb, een van de merkiconen van het Nederlandse modehuis Van Winkel Fashion, al 60 jaar tot een gerenommeerd merk in de mannenmode. Gepassioneerd design, gecombineerd met vakmanschap zit in het Ledûb DNA.