Snelle goede levering top gewoon. En precies wat het moest zijn
Le dub overhemden zijn uitstekend
Een hele goede qualiteit. De maat is perfect. Een snelle verzending. Een mooie design. Heel comfortaabel te dragen.
Netjes en snel geleverd
Kwaliteit en Klantvriendelijk
Veel keus en de maattabellen erbij. Eenvoudig te bestellen en vlotte en nette levering.
goede kwaliteit en snelle verzorgde levering
Ledub levert al jaren kwaliteit, de extra mouwlengte 7 is voor mij altijd een juiste keuze.
Bezorgtermijn van 2-3 werkdagen werd niet gehaald. Postpakket wordt elke dag door PostNL verdaagd tot onbekend bezorgmoment! Dit slaag terug op Ledub. Nieuwe overhemden waren nodig voor feest in het weekend en dus hierdoor niet gehaald.
Goedemorgen Otto, Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat u een slechte ervaring heeft gehad omtrent onze bezorging. Bestellingen die op werkdagen voor 16.00 uur worden geplaatst, verzenden wij nog diezelfde dag. Uw bestelling van vrijdagavond is dus de maandag er opvolgend naar u verzonden. Vanaf dat moment zijn wij afhankelijk van het vervoersbedrijf, in dit geval PostNL. Gelukkig worden de meeste pakketten vervolgens de volgende dag bezorgd. Het spijt ons dat dit in uw geval niet is gebeurd. Wij zullen dit dan ook zeker terugkoppelen aan PostNL. Ondanks de uitgestelde levering hopen wij dat u veel plezier heeft van uw nieuwe overhemden en de kwaliteit van onze overhemden u kan overtuigen in de toekomst nog eens bij ons terug te komen. Met vriendelijke groet, Joëlle Team Ledûb
Keurig hoe het geregeld is met retour zenden
snel, duidelijk en correct
Ledub staat voor kwaliteit!
Ik heb recent voor het eerst een 40 gekocht, normaal had ik altijd 39. De 39s vallen heel uiteenlopend, en ook deze 40 is onverwacht,namelijk meer dan een maatje groter. In mijn ogen is erg geen logica te vinden in jullie maatvoering. Wat betreft het recente bericht nav mijn bestelling. Vriendelijk, maar onnavolgbaar technisch. Ik moest in de bestelling duiken om te achterhalen welk shirt nu niet leverbaar was: Bedankt voor uw bestelling. Helaas is een van de 2 overhemden niet meer leverbaar. Dit betreft artikel 0701842-910-40/1 Het betaalde bedrag zal z.s.m. teruggestort worden op uw rekening. Excuses voor het ongemak!
Beste Matthijs, Bedankt voor uw review. Graag willen wij telefonisch met u in contact komen om de maatvoering te bespreken en het probleem voor u op te lossen. Wij sturen u hiervoor een e-mail zodat u kunt aangeven of dat akkoord is. Met vriendelijke groet, Joëlle Team Ledûb
Snel geleverd. Overhemden ken ik al.
Ik bestel vanwege mijn lengte (mouwlengte 7) al jaren overhemden bij Ledub. Ik ben tevreden over de kwaliteit en keuze en weet altijd zeker dat de overhemden perfect zitten! Fijn ook dat er af en toe aanbiedingen zijn. Je hebt dan voor een paar honderd euro weer een uitbreiding van je garderobe.
Snelle levering en netjes verpakt
Snelle levering, mooie overhemden
Prima kwaliteit; snel geleverd
Het shirt is nog mooier als dat plaatje toonde en zeer snelle en verzorgde levering.
Prima kwaliteit
Nice shirts
Ledub hemden is het favoriete merk van ons. Mooie kwaliteit, prachtige printen en vooral de easy iron zijn top! Zowel casual als zakelijk een aanrader!!
Ideaal dus!
Kwaliteit is uitstekend. En de levering zoals verwacht mag worden van een goede webshop.
Mooi overhemd, goede stof netjes afgewerkt, snel geleverd
Gastelseweg 74
6021 GM Budel
Ledûb, de shirtspecialist! Vakmanschap, hoogwaardige collecties en innovatie maken Ledûb, een van de merkiconen van het Nederlandse modehuis Van Winkel Fashion, al 60 jaar tot een gerenommeerd merk in de mannenmode. Gepassioneerd design, gecombineerd met vakmanschap zit in het Ledûb DNA.