mijn bestelling is nooit aangekomen
Goedemorgen meneer De Swert, Wij hebben inmiddels per e-mail contact met u opgenomen. Het pakket hebben wij voor u getraceerd via de trackentrace-link van PostNL. Volgens deze gegevens is het pakket op 3 mei aangeboden op het door u aangegeven adres. Blijkbaar was er op dat moment niemand aanwezig, waarna het pakket naar een PostNL punt is gebracht. Daar is het niet opgehaald. Zoals afgesproken zullen wij het pakket na ontvangst opnieuw versturen! Team Ledûb
Snelle levering, mooie kleur, het zit lekker.
Bestellen via website en afleveren gaat super snel. De produkten zijn zeer netjes verpakt en de kwaliteit is zeer goed
Mooie pasvorm mooie kleuren of printen Zeer mooie hemden
Thanks
Had per abuis twee overhemden besteld, die waren razendsnel in huis, bij het openen van het pakket bleek het dat ik per abuis een van de overhemden in een korte mouw had besteld in plaats van mijn bedoelde SL-7... Binnen een dag keurig terug gestuurd met verzoek dat even in orde te maken. Maandag gebeld om te checken of alles goed was aangekomen en de vraag gesteld of de SL-7 alweer naar mij onderweg was maar tot mijn verbijstering bleek dat dat niet mogelijk was... Hopelijk kunt u dat voor mij alsnog in orde maken. Met vriendelijke groet, Piet Hein M. Oosterhagen ML
Geachte heer Oosterhagen, Wij hebben telefonisch contact gehad over uw bestelling. Tijdens dat gesprek heb ik proberen uit te leggen dat ruilen helaas niet mogelijk is. Het door u geretourneerde overhemd hebben wij na ontvangst direct aan u vergoed. Blijkbaar was het voor u toch niet duidelijk dat de nieuwe bestelling door u zelf geplaatst diende te worden. Zo gauw wij uw nieuwe bestelling ontvangen zullen wij ervoor zorgen dat deze per omgaande verstuurd wordt. Team Ledûb
Vlotte levering, goede pasvorm, mooi geschenk in de vorm van een grote tas.
Goede kwaliteit en snelle service
Mooie overhemden en snel geleverd .
Mooie website, makkelijk bestellen, snelle levering en bestelling keurig verpakt.
Ik bestel er al jaren blousen met extra mouwlengte. Een product met kwaliteit en gevarieerd aanbod, met mooie dessins.
Via website goede info om de juiste maat en keuze te maken
Mooie overhemden van een goede pasvorm en kwaliteit!
Na het verkrijgen via mail van een aanbieding, zeer snel en goed afgewerkt.
Ik ben zeer tevreden, als verloopt zoals wordt beloofd.
Mooie actie van twee zomerhemden in combinatie met een reistas.
aanbod via FB, bestelling geplaatst, zelfde dag nog bericht dat bestelling klaar staat voor afhaling, dag nadien al geleverd, netjes verpakt, leuk om de doos open te doen. Alles pico bello in orde
Pakket is niet aan huis afgeleverd maar bij een regionaal afhaalpunt. Wat gezien mijn werktijden niet handig is. Ik heb dus een week geleden shirts besteld, die ik nog niet heb ontvangen
Goedemorgen Dick, Bedankt voor je feedback. Wij vinden het vervelend dat je nog steeds geen pakket in handen hebt. Op het moment dat wij het pakket versturen, ontvang je van ons een verzendbevestiging met daarin een track & trace link. Hierin is te zien dat het pakket een dag na de bestelling, op het aangegeven adres is aangeboden. Deze bezorgpoging is echter mislukt. Pakketten worden nog maar 1 keer aangeboden en worden vervolgens naar een afhaallocatie gebracht. Hier kun je het pakket vandaag of morgen nog ophalen, want na 8 dagen wordt het retour gestuurd naar ons. Je mag het pakket ook door iemand anders laten ophalen. Met vriendelijk groet, Team Ledûb
goede pasvorm betreft ml 7
De keuze van linnen en katoen zorgt voor een heerlijk draaggevoel. Kwaliteit is erg goed. Een klein minpuntje; ondanks dat de mouwlengte 5 is, zijn de mouwen toch nog iets te lang.
de geleverde shirts zijn perfect van maat en kwaliteit.
De overhemden zijn netjes genaaid, geen losse draden e.d. Bestelling is snel geleverd en de overhemden waren met zorg ingepakt. Het openmaken van de verpakking is een feestje.
Gastelseweg 74
6021 GM Budel
Ledûb, de shirtspecialist! Vakmanschap, hoogwaardige collecties en innovatie maken Ledûb, een van de merkiconen van het Nederlandse modehuis Van Winkel Fashion, al 60 jaar tot een gerenommeerd merk in de mannenmode. Gepassioneerd design, gecombineerd met vakmanschap zit in het Ledûb DNA.