Alles naar wens

Gemakkelijke site om te bestellen en snel geleverd. Alles naar wens.

Betaalbare kwalitatieve riemen met een zeer snelle levering!

Ik zocht passende riemen bij mijn nette nieuwe schoenen van een bepaald merk. Een bijpassende riem van dat merk was 1/3 van de prijs van de schoen. Na wat Google speurwerk kwam ik op deze website terecht en ik heb 2 riemen besteld waarvan ik dacht dat de kleur overeenkwam met de kleur van mijn nieuwe schoenen. Een dag later al bezorgd. Zeer tevreden!

Een compliment voor de klantenservice

Door de drukte bij de postorders was het product iets vertraagd en daar baalde ik van. Nadat ik dit in een review gemeld had werd ik meteen gemaild met de gemeende excuses en de belofte dat dit probleem in de toekomst aangepakt zou worden. Ik vond de adequate reactie zo goed dat ik meteen mijn review bijgesteld heb. Ik ga zeker in de toekomst weer iets bestellen bij Riemen & Co.

Positief

Vlekkeloos proces. Prijs/kwaliteit prima

Mooie riemen voor een degelijke prijs

Prima riemen

Prima riemen voor een redelijke prijs, tevreden!

Sehr kundenfreundlich!

Eine Fragestellung / Problem schnell und kundenfreundlich behoben! Angenehmer Kontakt und sehr engagierte Kundenbetreuerin, Gerne wieder!

Ware nicht erhalten

Haben Lieferschwierigkeiten

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Zeer goed alleen duurde het iets langer dan verwacht

Na lang wachten toch ontvangen

Duurde een week maar was er toch blij mee

Bis dato keine Ware erhalten!

Keine Ware, keine Information!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Der Service war mega angenehm und zuvorkommend

Frau Luttikhuis war sehr darum bemüht mich mit einem reibungslosen Austausch eines zu langen Gürtels zu beteuren. Das war wirklich sehr nett und zuvorkommen. Die anfängliche Lieferschwierigkeit hatte nichts mit Riemen&Co zu tun. Vielen lieben Dank dafür. Simon Wegmann

Mooi spul en echt leer!

Na een aantal ervaringen bij andere bedrijven met "leren" riemen die toch steeds kunststof blijken te zijn nu eens bij een gespecialiseerde winkel gaan shoppen. En dat had ik eerder moeten doen. Eigenlijk zelfs nauwelijks duurder, maar zo veel meer waar voor het geld. Met deze riemen ga ik waarschijnlijk jaren doen! Overigens ook nog eens snel binnen, zelfs rond de feestdagen. Nice!

goede kwaliteit en snelle levering

Riemen waren mooi en van goede kwaliteit

Bestellen en leveren perfect

Krijg wat er beloofd wordt

Sehr guter Service

Bestellte Gürtel machen einen sehr guten Eindruck, schlicht aber elegant.

Geen minpunten. Mooie riem en keurig geleverd.

Prima product en goede service.

Snelle levering, goed product, goede service.

Gute Ware, schnell geliefert.

Hervorragendes Preis-Leistungsverhältnis, das seinesgleichen sucht.

Goede ervaring met het bestellen en bezorgen - netjes product

Ik heb een heren riem besteld bij Riemen & Co en deze is netjes ingepakt en op tijd bezorgd. De riem ziet er uit als op het plaatje op de website en ziet er goed uit. Het is een leren riem en is degelijk. Zeer content mee.

Prima materiaal

Prima riem. Verzending perfect.

Alle jaren leverancier van mij riemen

Uitstekende kwaliteit

Kwaliteit en snelle levering

Prima service en goede producten

Snelle levering, prima service en goed producten

Een dikke 10!

Een erg mooie riem ontvangen. Prijs/kwaliteit verhouding erg goed. Levering duurde wel iets langer dan 1 dag maar dat is niet vreemd deze tijd van het jaar. Voor mij een dikke 10!

Burgemeester Stroinkstraat 400

7547 RJ Enschede

06 533 70 169

Over Riemen & Co

Wij willen dat onze klanten jarenlang plezier hebben van onze riemen en iedere dag bij ieder outfit positief verrast blijven van de kwaliteit en hoe een riem bijdrage kan leveren aan je outfit. Dit doen wij door middel van mooie materialen, best-in-class advies over de juiste riemmaat en door enkel gebruik te maken van LWG gecertificeerde producenten. Onze collectie riemen bestaat uit betaalbare riemen met een klassieke, stoere en een tijdloze uitstraling voor de man die past bij zowel formele en zakelijke outfits als bij casual en eigentijdse outfits. Als echte tukkers zijn wij nuchter en houden wij van ergens voor gaan en positieve energie. Quality & size does matter! 10 years from now, I’ll still be in your pants. 100% Real Leather. Groet Han & Angelique