Levering conform afspraak

Mooi product!

Makkelijk, klantvriendelijk, mooi product

Tevrede klant

Correcte en snelle levering.

Ein schöner Gürtel, war in wenigen Tagen hier.

Xxx

Mooie riem, zeer snelle levering

Mooie leren riem gekocht, fijn dat Riemen&co ook grotere maten verkoopt! In de avond besteld, de riem werd dezelfde avond nog verzonden en ik had hem de volgende dag al in huis! Kortom, zeer tevreden met mijn koop.

Mooie riemen, duidelijk welke maten en kleuren beschikbaar zijn

Mooie kwaliteit

Meerdere riemen besteld door de jaren. Blijven mooi. Nette en snelle levering. Tevreden klant

Goede kwaliteit

Later geleverd dan gedacht maar toch nog voor ik het nodig had

Tolle Qualität zu einem sensationellen Preis

Tolle Qualität zu einem sensationellen Preis. Ich bin sehr zufrieden.

Precies wat ik hoopte!

Kwaliteit, vormgeving en bezorging.

Goed , maar teveel emails voor een bestelling van een riem

uitstekend

Goed product, zoals besteld en razendsnel geleverd

Keurig afspraken nagekomen

Snelle levering en goed verpakt!

Top Ware

Sehr schick, top Qualität, super Preis, danke.

Schnelle Lieferung

Alles Super. Schnelle Lieferung. Der Kundenservice hat bei meinem Problem der Rückzahlung schnell reagiert.

Top product

snelle levering prima kwaliteit

snelle levering prima kwaliteit

Perfect in orde

Zeer snelle en vlotte afhandeling van mijn bestelling. Die trouwens zeer goed is van kwaliteit.

mooie full grain riemen voor schappelijke prijs

Ik heb nu in totaal drie full grain leren riemen gekocht. Zijn lekker dik en passen perfect. Tot dusver geen klachten.

Snel en goed

Top! Goede prijs kwaliteit

Sehr gut

Alles wie beschrieben. Ware, Verpackung und Versand perfekt

Stevige riemen van een goede kwaliteit

Ik heb nu twee riemen besteld, weliswaar samengesteld maar dat staat netjes in de info vermeld. Dit doet niets af aan de leerkwaliteit en de afwerking want die is uitstekend!

Sehr freundlich, tolle Qualität

Empfehlung!

De elastische riemen zijn gewoon perfect, je kunt ze zelfs inkorten, passen altijd en zitten perfect. Toppie

Burgemeester Stroinkstraat 400

7547 RJ Enschede

06 533 70 169

Over Riemen & Co

Wij willen dat onze klanten jarenlang plezier hebben van onze riemen en iedere dag bij ieder outfit positief verrast blijven van de kwaliteit en hoe een riem bijdrage kan leveren aan je outfit. Dit doen wij door middel van mooie materialen, best-in-class advies over de juiste riemmaat en door enkel gebruik te maken van LWG gecertificeerde producenten. Onze collectie riemen bestaat uit betaalbare riemen met een klassieke, stoere en een tijdloze uitstraling voor de man die past bij zowel formele en zakelijke outfits als bij casual en eigentijdse outfits. Als echte tukkers zijn wij nuchter en houden wij van ergens voor gaan en positieve energie. Quality & size does matter! 10 years from now, I’ll still be in your pants. 100% Real Leather. Groet Han & Angelique