Riemen van een goede kwaliteit en stipte bezorging.

Bestellen gaat makkelijk, goede kwaliteit riemen, snelle en stipte levering.

Snelle bezorging, mooie riem

Snel geleverde mooie riem

Makkelijk kiezen, scherpe prijzen en razendsnel geleverd. Dat is fijn online (een riem) shoppen!

Super schnelle Lieferung

Gerne wieder bin super zufrieden mit euch.

Mooie collectie ….

Voor dik en dun!

Sehr schöner Gürtel

Es ging schnell und problemlos. Vielen Dank

Tolle Qualität und sehr schnelle Lieferung

Super tolle Qualität und sehr schnelle Lieferung mit Mail Ankündigung. Bin wirklich zufrieden und bedanke mich für alles.

Goede kwaliteit

De riemen zijn netjes per stuk verpakt kwaliteit van het leer is zeer voldoende en de service is ook perfect

Tolles Produkt mit klarer Kaufempfehlung.

Ich habe einen hochwertigen Echtledergürtel bestellt und exakt die beschriebene Ware erhalten. Die Kaufabwicklung verlief zügig und ohne Probleme. Der Versand von den Niederlanden nach Deutschland erfolgte ebenfalls schnell. Gerne wieder.

Uitstekende klantenservice!

Na bestelling werd het artikel onmiddelijk verzonden. Helaas raakte DHL het kwijt. Riemen en Co loste dit zeer mooi op door het artikel opnieuw te verzenden. Petje af!

snelle service en levering

Goede correcte orderafhandeling.

Uitstekend!

Snel, goede communicatie en top kwaliteit

Prima afhandeling retourzending

Aan Riemen & Co lag het niet. Dhl heeft mijn retourzending veel te lang laten liggen. Gelukkig is alles nu naar behoren opgelost. Complimenten aan de klantenservice van Riemen & Co voor de keurige afhandeling.

Goede kwaliteit

Ik heb vaandag een riem gekocht omdat het goede kwaliteit is een top uitleg welke maat je moet kopen

De meeting vande lengte was perfect .alsook de levering8

4 Sterne

sehr zufrieden mit der Bestellung und der Abwicklung, gerne wieder

Snel geleverd mooi product...

Een mooie riem, en de volgende dag al in huis, dik tevreden.. Met vriendelijke groet, Monika

Klacht goed verwerkt!

Prima klantenservice.

Prima service, uitstekend product!!

Verkeerde maat besteld, zeer snel geregeld en toen dus wel de goede maat. Mooie kwaliteit!

Hat alles schnell und reibungslos geklappt. Gern wieder

Mooie kwaliteit leer en afwerking

perfect..jn snelle levering en tevreden zoon

voor t eerst een riem bij jullie gekocht. Als tip via mijn schoondochter een riem voor onze jarige zoon gekocht. Ik had gelukkig juiste maat van haar doorgekregen. Fijne website ook om te bestellen. En t gezicht van zoonlief was mijn kado; zeker toen hij de riem gelijk omdeed....:)

Prettig gewinkeld.

Een fijne riem, snelgeleverd tegen een acceptabele prijs.

Prima product voor prima prijs

Per toeval op deze website beland. Prima riemen voor een normale prijs

Mooie riem, snelle levering

Veel keuze op de site, goede uitleg over de maten. Een mooie riem uitgezocht en snel ontvangen. Goede prijs ook.

Burgemeester Stroinkstraat 400

7547 RJ Enschede

06 533 70 169

Over Riemen & Co

Wij willen dat onze klanten jarenlang plezier hebben van onze riemen en iedere dag bij ieder outfit positief verrast blijven van de kwaliteit en hoe een riem bijdrage kan leveren aan je outfit. Dit doen wij door middel van mooie materialen, best-in-class advies over de juiste riemmaat en door enkel gebruik te maken van LWG gecertificeerde producenten. Onze collectie riemen bestaat uit betaalbare riemen met een klassieke, stoere en een tijdloze uitstraling voor de man die past bij zowel formele en zakelijke outfits als bij casual en eigentijdse outfits. Als echte tukkers zijn wij nuchter en houden wij van ergens voor gaan en positieve energie. Quality & size does matter! 10 years from now, I’ll still be in your pants. 100% Real Leather. Groet Han & Angelique