Mooi aanbod en snel geleverd

Een zwarte suède riem gekocht. Van begin tot eind goed op de hoogte gehouden en snel geleverd. De tijd zal leren hoe degelijk de riem is, maar de eerste indruk is zeer positief. Verwacht hier jaren mee te kunnen doen.

Snel en goede prijs/kwaliteitsverhouding

Snelle service en prima riem voor deze prijs

Vlotte verzending, ruim aanbod op de website van kwalitatieve riemen

Vlotte verzending, ruim aanbod op de website van kwalitatieve riemen

Prima keuze en snelle levering

Eenvoudige site met een breed aanbod, snelle levering en goede kwaliteit

Goede site, makkelijk te bestellen en snelle levering

Er is goed te kiezen in wat ik zocht. Mijn man is tevreden over de elastische riem.

Snelle service, mooi en goed product

Binnen 24 uur geleverd, riemen zijn conform verwachting

Zeer positief hoor !!!

Geachte, Mijn eerste ervaring met R. & Co is zeer positief en aangenaam. Alles correct verlopen. De bestelling was juist - de levering was stipt - kortom een tevreden zeer tevreden klant. Met dank. Rene Vandersteen Belgie

supersnel geleverd

Altijd goed geleverd

Mooie kwaliteit riem in juiste kleur

Precies dezelfde kleur als aangegeven op de site. Mooie kwaliteit! Netjes verpakt!

Mooie riem

Mooie riem,snelle levering

Gewoon goed zoals het hoort

Goede producten, zeer snelle levering. Voor mij gewoon top

Neukunde

Gute Qualität schnelle Lieferung

Prima riemen

Zit goed niks mis mee mooie look

Topservice!

Ik had 2 suede riemen besteld een donkerblauwe en een beige die zeer snel geleverd waren. Echter zat erop de beige suede riem een zwarte vlek. Dit via de mail aangegeven en met foto’s erbij laten. En zonder problemen een nieuwe riem toegezonden gekregen. Dus een topservice in mijn beleving.

Gewoon goed

Snelle levering super kwaliteit

Snelle levering en super kwaliteit

Kopen is ervaren, ervaren is weer kopen!

Drie riemen besteld. Stuk voor stuk top kwaliteit met voor mij een perfecte fit . Voor herhaling vatbaar. DHL duurde even, maar Customer Service zat er boven op! Aanrader dus ; Happy days !

Alles bestens

Super schnelle Lieferung,1 A Ware,netter Kontakt,immer wieder gerne

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Nette webwinkel met goed producten en ook voor grote maten

Ik kreeg de producten snel geleverd in een goede kwaliteit. Fijn is ook, dat er grotere maten leverbaar zijn. De prijs/kwaliteit vind ik goed. Kortom prima tevreden

Dikke 10 verdiend!

Mijn eerste aankoop bij deze webshop. Ik had een stom foutje gemaakt bij het opmeten van de maat. Had daardoor een veel te grote riem besteld. Gelukkig was retourneren en omruilen zo gepiept. En de riem zelf is perfect.

probleem goed opgelost

snelle reactie op een probleem goed en snel opgelost. dank grt Gert

Nette riemen vlot geleverd

Set van 2 riemen besteld. Netjes verstuurd en vlot ontvangen. Ze zijn exact zoals op de afbeeldingen

Snelle levering van mooie suède taupe riem

Levering binnen 1 dag en erg blij met de taupe kleur die perfect matcht bij mijn schoenen voor het werk en ook mooi is bij m’n jeans.

Sehr schneller Ablauf

Bestellung und Ablauf sehr gut. Ob die Qualität nach/ während der Benutzung stimmt kann ich jetzt noch nicht sagen. Auf jeden Fall ein sehr guter erster Eindruck

Mooie riem ontvangen . Snelle levering

Burgemeester Stroinkstraat 400

7547 RJ Enschede

06 533 70 169

Over Riemen & Co

Wij willen dat onze klanten jarenlang plezier hebben van onze riemen en iedere dag bij ieder outfit positief verrast blijven van de kwaliteit en hoe een riem bijdrage kan leveren aan je outfit. Dit doen wij door middel van mooie materialen, best-in-class advies over de juiste riemmaat en door enkel gebruik te maken van LWG gecertificeerde producenten. Onze collectie riemen bestaat uit betaalbare riemen met een klassieke, stoere en een tijdloze uitstraling voor de man die past bij zowel formele en zakelijke outfits als bij casual en eigentijdse outfits. Als echte tukkers zijn wij nuchter en houden wij van ergens voor gaan en positieve energie. Quality & size does matter! 10 years from now, I’ll still be in your pants. 100% Real Leather. Groet Han & Angelique