Snel geleverd en mooi product

keurig op tijd geleverd

keurig op tijd geleverd

Aankoop riem

Aankoop riem

Ruime keuze! Erg prettig dat je kunt filteren op breedte en soort leer. Snelle levering.

Prachtige riem en wat een service! Had voor mijn pappa een riem besteld die te groot bleek. Moeders kon hem zonder moeite en zonder tussenkomst van mij als 'gever' gewoon ruilen.

Uitstekend bedrijf, snelle verzendingen, heeft de betere producten.

Uitstekend bedrijf, snelle verzendingen, heeft de betere producten.

Mooie kleur en mooi leer.

Mooie kleur en mooi leer.

supersnelle levering

supersnelle levering

Goede kwaliteit, snelle levering

Goede kwaliteit, snelle levering

Wat prima verpakt en snel geleverd!

Wat prima verpakt en snel geleverd!

Prima service snelle en correcte levering.

Prima service snelle en correcte levering.

Prima, goede service

Burgemeester Stroinkstraat 400

7547 RJ Enschede

06 533 70 169

Over Riemen & Co

Wij willen dat onze klanten jarenlang plezier hebben van onze riemen en iedere dag bij ieder outfit positief verrast blijven van de kwaliteit en hoe een riem bijdrage kan leveren aan je outfit. Dit doen wij door middel van mooie materialen, best-in-class advies over de juiste riemmaat en door enkel gebruik te maken van LWG gecertificeerde producenten. Onze collectie riemen bestaat uit betaalbare riemen met een klassieke, stoere en een tijdloze uitstraling voor de man die past bij zowel formele en zakelijke outfits als bij casual en eigentijdse outfits. Als echte tukkers zijn wij nuchter en houden wij van ergens voor gaan en positieve energie. Quality & size does matter! 10 years from now, I’ll still be in your pants. 100% Real Leather. Groet Han & Angelique