Aanvankelijk wat aarzelend, bestelde kwam ipv zaterdag pas dinsdag. Bleek ik de maat niet goed had opgenomen, en dit is op een zeer prettige wijze opgelost.

Heel tevreden. groot assortiment.

Heel tevreden. groot assortiment.

Snelle verzending

Snelle verzending

Uitstekend en zee professioneel

Uitstekend en zee professioneel

Uitstekend,

Uitstekend,

Fantastische echt leren riemen en snelle service!

Fantastische echt leren riemen en snelle service!

Prima collectie, snelle levering

Prima collectie, snelle levering

Top bedrijf

Top bedrijf

Goed bedrijf, groot aanbod, mooie artikelen, snelle levering, fijne en prettige website

Mijn eerste ervaring met Riemen en Co is goed

Mijn eerste ervaring met Riemen en Co is goed

Positief

Positief

Matig De levering zou binnen twee dagen zijn volgens de website, maar kwam pas na 4 dagen. Ook komt de kleur totaal niet overeen met de foto en de beschrijving op de website.

heel goede ervaring, perfecte afhandeling

heel goede ervaring, perfecte afhandeling

uitstekend

uitstekend

Correcte vlotte afhandeling van de bestelling!

Correcte vlotte afhandeling van de bestelling!

De bestelde riem bleek te lang. Jammer dat de klant het retour zenden moet betalen. Wel vindt terugstorting vlot plaats.

Snelle verzending, goede prijs kwaliteit

Burgemeester Stroinkstraat 400

7547 RJ Enschede

06 533 70 169

Over Riemen & Co

Wij willen dat onze klanten jarenlang plezier hebben van onze riemen en iedere dag bij ieder outfit positief verrast blijven van de kwaliteit en hoe een riem bijdrage kan leveren aan je outfit. Dit doen wij door middel van mooie materialen, best-in-class advies over de juiste riemmaat en door enkel gebruik te maken van LWG gecertificeerde producenten. Onze collectie riemen bestaat uit betaalbare riemen met een klassieke, stoere en een tijdloze uitstraling voor de man die past bij zowel formele en zakelijke outfits als bij casual en eigentijdse outfits. Als echte tukkers zijn wij nuchter en houden wij van ergens voor gaan en positieve energie. Quality & size does matter! 10 years from now, I’ll still be in your pants. 100% Real Leather. Groet Han & Angelique