verschrikkelijk

Prettig

Prettig

Positief

Positief

Als ervaringsdeskundige met 1 slechts ��n aankoop bij Riemen en Co. Verzending was geheel conform benoemd op de website. Dus de bezorging werkte ook geheel mee. Product voldeed aan de omschrijving zoals op de website vermeld. Dus ik had geen klachten, dus voor wat betreft deze service kan ik weinig vermelden danwel positief of negatief.

Goede ervaring. Product lijkt kwalitatief goed en had voldeed aan de online presentatie.

De bestelling is soepel verlopen en ik ben zeer tevreden met de 2 riemen die ik besteld heb.

Groot assortiment

Groot assortiment

goede en heldere communicatie

goede en heldere communicatie

Prima service, mooie producten.

Prima service, mooie producten.

Snelle levering, goed product.

Snelle levering, goed product.

Leuke riem gekocht, maar uiteindelijk bleek de website niet up-to-date en is het geld teruggestort. Erg jammer.

Alles is super geregeld!

Alles is super geregeld!

Mooie riemen maar door eigen fout verkeerde maat besteld. De juiste werden direct opnieuw gestuurd en in dezelfde doos kon ik de verkeerde retourneren. Prima bedrijf

Uitgebreid assortiment en hele snelle service!

Uitgebreid assortiment en hele snelle service!

Prima, goede kwaliteit!

Prima, goede kwaliteit!

Snel en netjes geleverd. Mooie riemen.

Snel en netjes geleverd. Mooie riemen.

ik heb iets besteld wat jullie niet konden leveren

ik heb iets besteld wat jullie niet konden leveren

Zeer positieve ervaring! Nette levering een mooie korting bij bestelling boven �50.

vlotte service

vlotte service

Burgemeester Stroinkstraat 400

7547 RJ Enschede

06 533 70 169

Over Riemen & Co

Wij willen dat onze klanten jarenlang plezier hebben van onze riemen en iedere dag bij ieder outfit positief verrast blijven van de kwaliteit en hoe een riem bijdrage kan leveren aan je outfit. Dit doen wij door middel van mooie materialen, best-in-class advies over de juiste riemmaat en door enkel gebruik te maken van LWG gecertificeerde producenten. Onze collectie riemen bestaat uit betaalbare riemen met een klassieke, stoere en een tijdloze uitstraling voor de man die past bij zowel formele en zakelijke outfits als bij casual en eigentijdse outfits. Als echte tukkers zijn wij nuchter en houden wij van ergens voor gaan en positieve energie. Quality & size does matter! 10 years from now, I’ll still be in your pants. 100% Real Leather. Groet Han & Angelique