Slechte kwaliteit en service

De riem ontvangen en die is halverwege aan elkaar genaaid. Contact opgenomen maar nooit een reactie ontvangen.

Super kwaliteit

Een heel gemakkelijke site en goede omschrijving. Top .

Goede riemen van dik leer. Snelle levering.

Später Versand trotz anderer Zusage auf homepage und dann auch noch kostenpflichtige Rücksendung

siehe oben

Vlotte verhandeling

Snelle levering. Goed product. Zeer tevreden

Größenangaben stimmen nicht

In der Größentabelle ist genannt, dass der Gürtel mit Länge 95 cm im mittleren Loch einem Umfang von 95 cm entspricht. Die beiden gelieferten Gürtel in Größe 95 haben aber einen Umfang von 100cm im mittleren Loch, so dass jetzt ein viel zu langes Ende des Gürtels aus der Schnalle raussteht. Update vom 26. Juli: in der Kommunikation mit Riemen und Co stellte sich heraus, dass die Größenangaben bei Riemen und Co OHNE die Länge der Gürtelschnalle angesetzt werden. Dies ist leider insofern irreführend, als dann die Gürtellänge immer kürzer als der Bauchumfang gewählt werden muss. > Länge der Schnalle: 5cm Wer also einen Bauchumfang von 90cm hat, müsste hier eine Gürtellänge von 85cm bestellen, sonst ist der Gürtel leider zu lang. Riemen und Co hat versprochen, sich dieser Sache anzunehmen und die Homepage ggf anzupassen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Bestelling geleverd zoals overeengekomen; goed dus.

Riem makkelijk gevonden, besteld, betaald en is geleverd als afgesproken; prima deal!

schnelle Lieferung/ schmucke Optik

Als neuer Gürtel wirkt er solide... ob er hält, was die Verarbeitung und die Optik verspricht, wird sich erweisen müssen. Bin gespannt, wie sich das Leder bei Feuchtigkeit und unter Belastung verhält. ... daher macht eine qualitative Bewertung so kurz nach dem Kauf eigentlich keinen Sinn.

Lieferung noch immer nicht eingetroffen

Schlechter Versand

Erg goed

Zoals omschreven en mooi

snel en netjes

riemen zijn snel en netjes verpakt via DHL geleverd, Top !

Ware OK, Versand Katastrophe

Die bestellten Gürtel sind gut und günstig. Der Versand erfolgte erst gar nicht, dann doppelt. Nervig! Sicher keine weitere Bestellung!

Uitsluitend

mooie riemen

mooie riemen, goed geprijsd en snel geleverd

Schnelle Lieferung

Super schnelle Lieferung und sehr gute Qualität. Gerne immer wieder,Danke

Qualität gut ,Gürtel ist zusammen genäht nicht an einem Stück

Schnelle Lieferung ,

Beschadigd product, netjes opgelost

De riem is mooi en mijn vader was er erg blij mee. Er zat wel een beschadiging op. Nadat ik dit had gemeld bij Riemen & Co is er direct contact opgenomen per mail om het netjes op te lossen. Dit is inmiddels gebeurt. Ze zijn goed bereikbaar en denken goed mee.

Bin sehr zufrieden mit dem Kauf!

Service ist gut, Qualität ist gut! Bei der Farbe wollte ich eigentlich einen helleren Naturleder-farbenen Gürtel. Bin zufrieden mit allem.

Prima riemen, makkelijk die elastiteit.

sehr schöne Artikel

Tolle Gürtel, preiswert

Kwaliteit

Snel geleverd zonder poespas, en goede kwaliteit, wat wil ik nog meer gewoon goed!!!!!

Sehr gute Qualität

Qualität sehr gut, schnelle Lieferung. Bin zufrieden und werde wieder dort bestellen und weiter empfehlen

Verkeerde kleur

Kleur wijkt af van de afbeeldingen op de website

Goede ervaring binnen paar dagen had ik de riem

Snelle en goede klantenservice

De bestelling van mij liep vertraging op bij dhl. Daardoor was ik genoodzaakt de bestelling te annuleren (bruiloft). Zeer goed en snel geholpen door Daan, bestelling geannuleerd en gelden retour ontvangen. Dank

Burgemeester Stroinkstraat 400

7547 RJ Enschede

06 533 70 169

Over Riemen & Co

Wij willen dat onze klanten jarenlang plezier hebben van onze riemen en iedere dag bij ieder outfit positief verrast blijven van de kwaliteit en hoe een riem bijdrage kan leveren aan je outfit. Dit doen wij door middel van mooie materialen, best-in-class advies over de juiste riemmaat en door enkel gebruik te maken van LWG gecertificeerde producenten. Onze collectie riemen bestaat uit betaalbare riemen met een klassieke, stoere en een tijdloze uitstraling voor de man die past bij zowel formele en zakelijke outfits als bij casual en eigentijdse outfits. Als echte tukkers zijn wij nuchter en houden wij van ergens voor gaan en positieve energie. Quality & size does matter! 10 years from now, I’ll still be in your pants. 100% Real Leather. Groet Han & Angelique