Uitmuntend

Grote keus, snel in huis

Grote keus, snel in huis

Snelle levering, mooie kwaliteit

Snelle levering, mooie kwaliteit

Geweldig bedrijf! Werkt accuraat, zeer nauwkeurig en precies Tijd tussen bestellen en bezorgen is bijzonder kort Veel keuze in grote maten! Ik ben uitermate positief over dit bedrijf@!

Bestelde en betaalde riem waarvan enige tijd later door Riemen en Co gemeld werd dat het het laatste exemplaar was dat beschadigd was en niet geleverd kon worden. Heb vervolgens een andere riem uitgezocht die � 5,00 duurder was. Dat hoefde ik niet bij te betalen. Zeer chique!

Mooi assortiment, snel geleverd

Prima kwaliteit, snel geleverd

Prima kwaliteit, snel geleverd

Prima Snelle levering en prima product

Prima Snelle levering en prima product

finally found a store where my sizes are. the product came even better than I expected

Verleden jaar eerst mezelf verwend met een riem, daar na mijn schoonzoon en nu weer voor mezelf, wij zijn uitermate te vreden over de kwaliteit en keuze bij Riemen & co

Prima bedrijf, snelle levering conform afspraak

Prima bedrijf, snelle levering conform afspraak

Vrijdag voormiddag besteld, maandag voormiddag thuis geleverd. Kan het nog beter ??

Ik ben tevreden met de riem zit goed

Ik ben tevreden met de riem zit goed

eerste bestelling,helaas niet meer in voorraad

eerste bestelling,helaas niet meer in voorraad

Burgemeester Stroinkstraat 400

7547 RJ Enschede

06 533 70 169

Over Riemen & Co

Wij willen dat onze klanten jarenlang plezier hebben van onze riemen en iedere dag bij ieder outfit positief verrast blijven van de kwaliteit en hoe een riem bijdrage kan leveren aan je outfit. Dit doen wij door middel van mooie materialen, best-in-class advies over de juiste riemmaat en door enkel gebruik te maken van LWG gecertificeerde producenten. Onze collectie riemen bestaat uit betaalbare riemen met een klassieke, stoere en een tijdloze uitstraling voor de man die past bij zowel formele en zakelijke outfits als bij casual en eigentijdse outfits. Als echte tukkers zijn wij nuchter en houden wij van ergens voor gaan en positieve energie. Quality & size does matter! 10 years from now, I’ll still be in your pants. 100% Real Leather. Groet Han & Angelique