2de bestelling gedaan en zal zeker niet de laatste zijn

2de bestelling gedaan en zal zeker niet de laatste zijn

Het is voor mij heel moeilijk om een goeie maat te vinden voor mijn riemen en als ik ze vindt zijn ze gelijk 75-100 euro hier zijn ze goed geprijst goede kwaliteit snelle levering wat wil je nog meer?

Prima geen klachten.

Prima geen klachten.

Prima omschrijving van het artikel

Prima omschrijving van het artikel

Duidelijk, snelle levering, correct.

Duidelijk, snelle levering, correct.

snelle respons en levering

snelle respons en levering

Er is een ander product geleverd dan hetgeen ik besteld heb

Er is een ander product geleverd dan hetgeen ik besteld heb

Mijn eerste aankoop hier. Alles prima verlopen.

Mijn eerste aankoop hier. Alles prima verlopen.

de kortingbon die niet werkt, goed opgelost

de kortingbon die niet werkt, goed opgelost

Uitstekende service en zeer snelle bezorging

Uitstekende service en zeer snelle bezorging

Super mooie riemen top kwaliteit snelle levering

Super mooie riemen top kwaliteit snelle levering

Erg tevreden, bestelling kwam op tijd binnen, en de riem is van goede kwaliteit. Zou er zeker vaker bestellen

Zeer goede prijs kwaliteit verhouding.

Zeer goede prijs kwaliteit verhouding.

Ruime keus. Goed materiaal.

Ruime keus. Goed materiaal.

Bestelde riem snel geleverd. Iets te kort gestikt waardoor de gesp met 1 x dragen al van de riem ging. Gemaild wat het probleem was en zonder problemen werd er een nieuwe riem verstuurd. Top service.

Super snel

Burgemeester Stroinkstraat 400

7547 RJ Enschede

06 533 70 169

Over Riemen & Co

Wij willen dat onze klanten jarenlang plezier hebben van onze riemen en iedere dag bij ieder outfit positief verrast blijven van de kwaliteit en hoe een riem bijdrage kan leveren aan je outfit. Dit doen wij door middel van mooie materialen, best-in-class advies over de juiste riemmaat en door enkel gebruik te maken van LWG gecertificeerde producenten. Onze collectie riemen bestaat uit betaalbare riemen met een klassieke, stoere en een tijdloze uitstraling voor de man die past bij zowel formele en zakelijke outfits als bij casual en eigentijdse outfits. Als echte tukkers zijn wij nuchter en houden wij van ergens voor gaan en positieve energie. Quality & size does matter! 10 years from now, I’ll still be in your pants. 100% Real Leather. Groet Han & Angelique