Snelle levering.

Snelle levering.

Eerlijk bedrijf! Ze konden niet alles leveren wat ik besteld had en meldde dit met de reden waarom.

Goede ervaring. Snelle service en levering.

Goede ervaring. Snelle service en levering.

Mooie kwaliteit riem, snelle service erg blij mee!

Mooie kwaliteit riem, snelle service erg blij mee!

Voor het eerst besteld. Top levering en twee fantastische riemen mogen ontvangen!

Site en aanbod goed. Riem besteld. Helaas was de kleur niet goed en heb ik het retour gestuurd. Nu komt mijn issue. Het kost mij 7 euro om het retour te sturen. En wat blijkt riemen en co verkoopt ook via bol.com stel ik had hem daar besteld dan kon ik gratis retour. Dus hierdoor zal ik niet nogmaals via de site van riemen en co bestellen.

negatief: de beschrijving komt niet overeen met het gekochte goed, beter categorie�n maken in leeftijd van kinderen. + retour frankeren is bijna even groot dan de inhoud van het pak. website sputtert bij registratie en verwerking van bestelling, zeker bij de overgang naar betalen

Ik heb mijn riem retour gedaan. En wacht nog op de andere riem.

Ik heb mijn riem retour gedaan. En wacht nog op de andere riem.

Mooie collectie en voor iedereen wat wils. Uitgebreide omschrijving van de producten.

Fraaie riem, razendsnelle levering. Top!

Fraaie riem, razendsnelle levering. Top!

Goed en snel leveren.

Goed en snel leveren.

Heldere website met veel keuze aan riemen. Gemakkelijk te bestellen mbv info over maat nemen. Vlot ontvangen, netjes in brievenbuspakketje. Mooie, uitstekend passende riem!

Prima service en snelle levering

Prima service en snelle levering

Snelle en correcte levering Prima kwaliteit Perfecte maat Prijs kwaliteit is prima

Snelle levering en product is volgens foto's en naar wens. Top!

Snelle levering en product is volgens foto's en naar wens. Top!

correct

Goede ervaring, ruime keus, goede kwaliteit en snelle levering

Goede ervaring, ruime keus, goede kwaliteit en snelle levering

Makkelijk bestellen, snelle levering

Makkelijk bestellen, snelle levering

Van de twee riemen was er ��n riem vergeten te versturen. Dit is snel en goed opgelost. We zijn blij met de riemen en waren verrast door de bijgeleverde sleutelhangers in kleur!

Burgemeester Stroinkstraat 400

7547 RJ Enschede

06 533 70 169

Over Riemen & Co

Wij willen dat onze klanten jarenlang plezier hebben van onze riemen en iedere dag bij ieder outfit positief verrast blijven van de kwaliteit en hoe een riem bijdrage kan leveren aan je outfit. Dit doen wij door middel van mooie materialen, best-in-class advies over de juiste riemmaat en door enkel gebruik te maken van LWG gecertificeerde producenten. Onze collectie riemen bestaat uit betaalbare riemen met een klassieke, stoere en een tijdloze uitstraling voor de man die past bij zowel formele en zakelijke outfits als bij casual en eigentijdse outfits. Als echte tukkers zijn wij nuchter en houden wij van ergens voor gaan en positieve energie. Quality & size does matter! 10 years from now, I’ll still be in your pants. 100% Real Leather. Groet Han & Angelique