Uitgebreid assortiment, goede kwaliteit en snelle levering

Uitgebreid assortiment, goede kwaliteit en snelle levering

Snelle en goede leverantie. Riem was niet helemaal wat ik bedacht had en kon hem makkelijk retourneren.

Zeer goed gevoel aan overgehouden! Riemen bestellen? Eerst Riemen en Co bellen!

Zeer goed gevoel aan overgehouden! Riemen bestellen? Eerst Riemen en Co bellen!

In een woordgeweldig was zo geregeld

In een woordgeweldig was zo geregeld

Groot assortiment, duidelijke communicatie.

Groot assortiment, duidelijke communicatie.

Geweldig bedrijf, goede communicatie en flexibel bedrijf. Top kwaliteit voor een goede prijs .

Naar volle tevredenheid mijn bestelde item ontvangen.

Naar volle tevredenheid mijn bestelde item ontvangen.

Dik tevreden! 1 riem had beschadiging werd kosteloos vervangen voor een andere, toen ik aan gaf dat ik liever een andere wilde werd deze kosteloos op gestuurd inclusief retour stikker voor de reim.

Makkelijke site om te bestellen!

Makkelijke site om te bestellen!

Alles prima verlopen.

Alles prima verlopen.

Riem van mooie kwaliteit. Levering snel zoals beloofd.

Riem van mooie kwaliteit. Levering snel zoals beloofd.

Prima, alles keurig geregeld en goede kwaliteit

Prima, alles keurig geregeld en goede kwaliteit

Net bedrijf en snel geleverd

Net bedrijf en snel geleverd

duidelijke website

duidelijke website

snelle levering, mooi product!

snelle levering, mooi product!

Dit was e eerste maal dat ik een bestelling plaatste bij jullie . Was zeer tevreden . Overzichtelijke website !!

voor de eerste keer besteld,maar prima ook het product..........

voor de eerste keer besteld,maar prima ook het product..........

Duidelijke website, snelle zending, goed produkt. Gewoon alles zoals het hoort te zijn.

Snel en correct

Snel en correct

Prima, alleen duurde de levering er langer over dan was voorspeld.

Prima, alleen duurde de levering er langer over dan was voorspeld.

Ja gewoon goed

Ja gewoon goed

Ik ben tevreden hoe de bestelling is gegaan. De levering is zeer snel gedaan en ben bij met de kwaliteit wat ik besteld heb.

Correcte en snelle levering van het bestelde product, vriendelijke communicatie

Correcte en snelle levering van het bestelde product, vriendelijke communicatie

Ik had een nikkelvrije riem nodig aangezien ik allergisch bleek te zijn voor nikkel. Riemen en Co had hierin een ruim aanbod van mooie �n goed geprijsde riemen. Ook werd er duidelijk aangegeven hoe je het beste de juiste maat kon kiezen, dat was super anders had ik een riem van 115cm in plaats van 95cm gekocht! De riem is mooi zit lekker en ik heb geen last meer van vervelende uitslag of jeuk meteen vanaf het moment dat ik hem ben gaan dragen. Ik ga hier zeker vaker een riem kopen in de toekomst! Ook vanwege de snelle levering!

Burgemeester Stroinkstraat 400

7547 RJ Enschede

06 533 70 169

Over Riemen & Co

Wij willen dat onze klanten jarenlang plezier hebben van onze riemen en iedere dag bij ieder outfit positief verrast blijven van de kwaliteit en hoe een riem bijdrage kan leveren aan je outfit. Dit doen wij door middel van mooie materialen, best-in-class advies over de juiste riemmaat en door enkel gebruik te maken van LWG gecertificeerde producenten. Onze collectie riemen bestaat uit betaalbare riemen met een klassieke, stoere en een tijdloze uitstraling voor de man die past bij zowel formele en zakelijke outfits als bij casual en eigentijdse outfits. Als echte tukkers zijn wij nuchter en houden wij van ergens voor gaan en positieve energie. Quality & size does matter! 10 years from now, I’ll still be in your pants. 100% Real Leather. Groet Han & Angelique