Snelle service. Goede producten.

Snelle service. Goede producten.

Voor het eerst iets besteld bij dit bedrijf en dat is mij goed bevallen. Duidelijke website. Via e-mail de factuur en de track-and-trace code ontvangen.

prima service

prima service

Lekker snel bezorgd.

Lekker snel bezorgd.

Snelle levering!

Snelle levering!

In 1 woord 'geweldig': transparante communicatie, snelle levering, meer dan prima service en het product was conform wat op de website werd gepresenteerd. Toen bleek dat de door mij bestelde 2 riemen te kort waren werd uitstekend met me mee gedacht en adequaat gehandeld, waarbij ik eigenlijk volledig werd 'ontzorgd'.

Zeer prettige ervaring. Helaas paste de bestelde riem niet bij de outfit en moesten we hem terugsturen. Dit ging zeer makkelijk en toen hij retour was kregen we hier netjes bericht van. Ook beantwoorden zij vragen erg snel en met de juiste informatie.

Prima bedrijf. Snel

Prima bedrijf. Snel

Super bedrijf!

Super bedrijf!

Gewoon een goed bedrijf zo hoort het te gaan . Ik heb hier al vaker besteld en toen was ik ook zeer tevreden ??

prima bedrijf.

Snel geleverd, mooie riem. Nog een leuke leren sleutelhanger.prima

Snel geleverd, mooie riem. Nog een leuke leren sleutelhanger.prima

Niets mis mee.

Niets mis mee.

Prima ervaring! Goed en snel geleverd. Mooie riemen!

Prima ervaring! Goed en snel geleverd. Mooie riemen!

Leuke goede informatieve website en snelle correcte levering

Leuke goede informatieve website en snelle correcte levering

Prima! Snelle levering, gemakkelijk besteld.

Prima! Snelle levering, gemakkelijk besteld.

Goede producten, snel geleverd

Goede producten, snel geleverd

1x iets fout gegaan maar werd keurig opgelost verder een prima service.

1x iets fout gegaan maar werd keurig opgelost verder een prima service.

Super goede levering en service.

Super goede levering en service.

Ik heb twee riemen besteld bij dit bedrijf. De bezorging was volledig volgens afspraak. Helaas was er een vergissing gemaakt waardoor ik een riem heb ontvangen die ik niet besteld had. Opvolging was keurig en snel. Daarbij werden gemaakte onkosten meteen vergoed. Niets dan lof voor de after-sales.

Zeer prettige ervaring met riemen en co, leveren kwaliteit ! Met Riemen en de service, klantenservice is snel en overtreffen mijn verwachtingen van het bedrijf! Ik blijf zeker klant en raad riemen en ook ook iedereen aan.

had te grote maat besteld dus ga weer nieuwe bestellen

had te grote maat besteld dus ga weer nieuwe bestellen

Burgemeester Stroinkstraat 400

7547 RJ Enschede

06 533 70 169

info@riemenenco.nl

Over Riemen & Co

Wij willen dat onze klanten jarenlang plezier hebben van onze riemen en iedere dag bij ieder outfit positief verrast blijven van de kwaliteit en hoe een riem bijdrage kan leveren aan je outfit. Dit doen wij door middel van mooie materialen, best-in-class advies over de juiste riemmaat en door enkel gebruik te maken van LWG gecertificeerde producenten. Onze collectie riemen bestaat uit betaalbare riemen met een klassieke, stoere en een tijdloze uitstraling voor de man die past bij zowel formele en zakelijke outfits als bij casual en eigentijdse outfits. Als echte tukkers zijn wij nuchter en houden wij van ergens voor gaan en positieve energie. Quality & size does matter! 10 years from now, I’ll still be in your pants. 100% Real Leather. Groet Han & Angelique