Perfecte service, goede kwaliteit

Snel en voldoet aan verwachting

Aufgrund technischer Probleme war die Sendung auch nach 9 Tagen nicht da.

Erst telefonische Nachfrage (Verständigung nur auf englisch oder niedrländisch möglich) bewirkte dann, dass die Ware versandt wurde und dann am Folgetag eintraf. Die Qualität ist gut.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Mooie kwaliteitsriemen en unieke combinaties; leer & suède!!!!

Rond 20.30 uur besteld en volgende dag in huis. De riemen zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben een scherpe prijs. De combinaties van verschillende riemen maakt jullie uniek. Ben erg blij met deze mooie combinatie.

Slecht verpakt waardoor beschadigd, graag beter beschermen met een doosje erom heen.

Twee riemen besteld, alleen in plastic verpakt, ook te kleine verpakking niet genoeg beschermd waardoor 1 riem beschadigd is geraakt, aan de andere riem zat geen kaartje meer zodat het leek of hij al gedragen was. Riemen teruggestuurd met begeleidende mail, tot op heden geen reactie. Nu 5 dagen geleden, naast het terugsturen van de riemen ook deze in een kleinere maat gevraagd., hopen snel iets te horen. Na gebeld te hebben of ze de riemen inmiddels hadden retour ontvangen, kreeg ik wel gelijk een aardige heer aan de lijn en die zocht het verder uit.Kreeg wel keurig weer de omgeruilde riemen binnen twee dagen thuis.Alleen weer in een zakje?Waarom geen klein doosje voor de bescherming.Gelukkig waren deze nu niet beschadigd.

Meine Bewertung fällt gut aus.

Material, Verarbeitung und Preis, alles passt positiv zusammen. Empfehle sie gerne weiter.

Top Qualität

Gute Qualität und schnelle Lieferung

Prima kwaliteit riem. Snelle levering. Duidelijke informatie

's avonds besteld, volgende dag in huis. De maatvoering en uitleg op de website heeft mij zeer goed geholpen. De riemen zelf zijn van mooie kwaliteit en de kleur komt goed overeen met wat werd getoond op het scherm van mijn Macbook. Kortom: op alle vlakken wat mij betreft 5 sterren.

Zeer tevreden over de levering en het product !!

Vlotte levering...

Snel geleverd , duidelijke site

Duidelijke site met uitgebreide toelichting en foto's. Snelle levering. Goede kwaliteit riem

Mooie kwaliteit en heel snel geleverd!

Snel goed en goede prijs kwaliteits verhouding!

Duidelijk en snel geleverd met goede kwaliteit

Duidelijk en snel geleverd met goede kwaliteit

Sehr gute gürtel

Sehr gute gürtel, Leistung perfekt

Schnelle Lieferung und funktionierende Ware

Bis Dato keine negative Erfahrung

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Qualität entspricht nicht ganz meinen Erwartungen

Qualität könnte besser sein

Assortiment prima

Kocht in het verleden vaker riemen bij riemen & co. Zoekmachine reageert niet op “elastisch” vanaf mijn telefoon. Wel van af mijn vaste computer.

Gute Qualität

Schnelle Lieferung

Kwaliteit en goede klantenservice

Mijn pakketje was beschadigd bij DHL, dus had ik contact opgenomen met de klantenservice van Riemen & Co. Ik kreeg gelijk een nieuwe opgestuurd! Goede service! De riem is ook van goed kwaliteit, zeker voor de prijs!

Snelle levering en een prima riem

Na bestellen in de avond is de riem de volgende dag geleverd. Dat doen ze heel goed. Riem ziet er ook netjes en kwalitatief goed uit. Enige min puntje is dat de riem in het echt donkerder is dan ik vanaf de foto had verwacht.

Nach anfänglichen Problemen, gute Abwicklung und Kommunikation.

Nach anfänglichen Problemen, konnten diese zu meiner Zufriedenheit gelöst werden. Danke dafür!

Sehr freundlicher Service

Die Auswahl an Gürteln ist wirklich super und die erhaltenen Gürtel sehen sehr gut aus. Ich hatte einige Fragen zu meiner Bestellung und mir wurde wirklich sehr nett und kompetent geholfen. Hier bestelle ich wieder!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

klantenservice niet bereikbaar/ neemt geen contact op.

Ik enige tijd geleden een zwarte en witte jeans besteld. Deze heb keurig ontvangen. In de witte riem zat een productie fout. ik heb contact gehad met klantenservice. ze boden gelijk een paar optie aan om het op te lossen. ik heb nieuwe riem ontvangen. Top hoe de klantenservice werkt en ik ben blij met de riemen.

snelle en degelijke service -

snelle service mooie riemen

Burgemeester Stroinkstraat 400

7547 RJ Enschede

06 533 70 169

Over Riemen & Co

Wij willen dat onze klanten jarenlang plezier hebben van onze riemen en iedere dag bij ieder outfit positief verrast blijven van de kwaliteit en hoe een riem bijdrage kan leveren aan je outfit. Dit doen wij door middel van mooie materialen, best-in-class advies over de juiste riemmaat en door enkel gebruik te maken van LWG gecertificeerde producenten. Onze collectie riemen bestaat uit betaalbare riemen met een klassieke, stoere en een tijdloze uitstraling voor de man die past bij zowel formele en zakelijke outfits als bij casual en eigentijdse outfits. Als echte tukkers zijn wij nuchter en houden wij van ergens voor gaan en positieve energie. Quality & size does matter! 10 years from now, I’ll still be in your pants. 100% Real Leather. Groet Han & Angelique