Super goeie seevice

Super goeie seevice

ik heb een riem voor mij besteld , die was na twee dagen binnen ben er blij mee ik pas er bijna nooit in , maar deze riem wel dus was een goede keus bedankt hiervoor , gr Els

Veel keuze . Goede prijs en aanbiedingen .

Veel keuze . Goede prijs en aanbiedingen .

Optijd besteld te laat gekregen !

Optijd besteld te laat gekregen !

prima kwaliteit riemen en snelle correcte levering

prima kwaliteit riemen en snelle correcte levering

Zeer snelle levering.

Zeer snelle levering.

Nadat ik een bestelling had geplaatst kreeg ik een mail van een stagiair, Elke Heslinga van jullie bedrijf met het verzoek een enqu�te in te vullen . Hierbij waren veel email adressen zichtbaar van Uw klanten (71), dit kan natuurlijk niet en het valt mij zeer tegen niets van jullie gehoord te hebben. Benieuwd of dit na deze feedback wel gebeurt.

Mooie site ..snelle levering netjes verpakt

Mooie site ..snelle levering netjes verpakt

Uitstekende service! Toen mijn riem maar niet bezorgd werd, wilden ze gelijk een nieuwe opsturen. Gelukkig was dit niet meer nodig. Ik ben heel blij met mijn mooie riem.

Prima, geen klachten.

Prima, geen klachten.

Alleen de positieve opmerkingen worden geplaatst! Negatieve reacties worden geweerd!

Snelle levering en goede kwaliteit voor een mooie prijs.

Snelle levering en goede kwaliteit voor een mooie prijs.

Fijne website met goede uitleg en filtermogelijkheden in assortiment. Goede en snelle service als dat nodig is.

Snelle levering.

Snelle levering.

Overzichtelijke site

Overzichtelijke site

Snel geleverd voor een gunstige prijs, mooi product st overeenkomt met de foto.

Snel geleverd voor een gunstige prijs, mooi product st overeenkomt met de foto.

Snel geleverd en passend in brievenbus. Product voldoet aan verwachtingen al moet ik de lange termijn nog afwachten.

Snelle en goede levering

Snelle en goede levering

Duidelijke website, snelle correcte levering, mooie kwaliteit, kortom voor herhaling vatbaar

Goede vlotte afhandeling v.d. Bestelling

Goede vlotte afhandeling v.d. Bestelling

Snel, goed en overeenkomstig de info op de website.

Snel, goed en overeenkomstig de info op de website.

Zeer goed.

Zeer goed.

Voor de eerste keer iets besteld en moet zeggen het was super!

Voor de eerste keer iets besteld en moet zeggen het was super!

Burgemeester Stroinkstraat 400

7547 RJ Enschede

06 533 70 169

Over Riemen & Co

Wij willen dat onze klanten jarenlang plezier hebben van onze riemen en iedere dag bij ieder outfit positief verrast blijven van de kwaliteit en hoe een riem bijdrage kan leveren aan je outfit. Dit doen wij door middel van mooie materialen, best-in-class advies over de juiste riemmaat en door enkel gebruik te maken van LWG gecertificeerde producenten. Onze collectie riemen bestaat uit betaalbare riemen met een klassieke, stoere en een tijdloze uitstraling voor de man die past bij zowel formele en zakelijke outfits als bij casual en eigentijdse outfits. Als echte tukkers zijn wij nuchter en houden wij van ergens voor gaan en positieve energie. Quality & size does matter! 10 years from now, I’ll still be in your pants. 100% Real Leather. Groet Han & Angelique