Snel, goed en overeenkomstig de info op de website.

Snel, goed en overeenkomstig de info op de website.

Zeer goed.

Zeer goed.

Voor de eerste keer iets besteld en moet zeggen het was super!

Voor de eerste keer iets besteld en moet zeggen het was super!

Goed verloop, snelle en correcte bediening

Goed verloop, snelle en correcte bediening

Goed product, erg mooi en betaalbaar. Snelle levering.

Goed product, erg mooi en betaalbaar. Snelle levering.

goed product

goed product

Prima. Leek eerst iets fout te gaan bij de verzending. Maar dat kwam snel goed. Tussendoor werd ik heel goed op de hoogte gehouden via de mail.

Keurige website met duidelijke foto's, omschrijvingen en prijzen. Snelle levering.

top

top

Zeer goede en snelle levering.

Zeer goede en snelle levering.

Andere riem ontvangen dan op de afbeelding stond. Was hem met spoed nodig dus niet terug kunnen sturen. Zou fijn zijn als je ook krijgt wat je op het plaatje ziet. Verder wel snelle levering.

Alles prima geaan

Alles prima geaan

Prima ervaring, inmiddels 2 x een riem besteld. Beide bestellingen naar tevredenheid afgehandeld.

Ruime keuze, vlotte behandeling dus snel de bestelling thuis

Ruime keuze, vlotte behandeling dus snel de bestelling thuis

Zeer goede service, er werden me zelfs na contact een aantal proefexemplaren op goed vertrouwen opgestuurd waar ik uit kon kiezen. Riem van huismerk gekozen, deze is van zeer goede kwaliteit. Dit bedrijf is zeker een aanrader!

Mooie riem Correcte levering

Mooie riem Correcte levering

Excellent service.

Excellent service.

Duidelijke artikel omschrijving.goede kwaliteit

Duidelijke artikel omschrijving.goede kwaliteit

een hele goede ervaring, de geleverde riem was niet de juiste, binnen een uur reactie op mijn mail daarover, retour kosten vergoed gekregen en de meerkosten van de nieuwe riem hoefde ikniet te betalen

goed en betrouwbaar

goed en betrouwbaar

Ik heb eerst gekeken naar andere webwinkels die ook riemen verkoopt Mijn keus op deze webwinkel is gevallen omdat het voor mij duidelijk is en enorm veel keus heeft in riemen. Verzenden was ook zeer snel!! Mijn ervaring met dit bedrijf was dus zeer goed te noemen.

Ik ben super tevreden over de levering. De bestelling was al supersnel binnen. Duurde maar 1 werkdag. Dank jullie wel

Leuk assortiment, duidelijke website snelle levering!

Leuk assortiment, duidelijke website snelle levering!

Het aankoop proces is prima. Duidelijke website. De aangekochte Petrol riem ging wel uiteindelijk retour maar ook dat ging prima. Waarom retour? De aangekochte riem was duidelijk op de website grijs. De riem was echter in het echt thuis g��n grijs maar meer taupe. De afwijking was zeer groot. Retour op eigen kosten. Dat is dan wel een enorm minpunt en dan niet redelijk. Mailtje gestuurd maar nog geen reactie.

Erg goede service en mooie producten!

Erg goede service en mooie producten!

Burgemeester Stroinkstraat 400

7547 RJ Enschede

06 533 70 169

Over Riemen & Co

Wij willen dat onze klanten jarenlang plezier hebben van onze riemen en iedere dag bij ieder outfit positief verrast blijven van de kwaliteit en hoe een riem bijdrage kan leveren aan je outfit. Dit doen wij door middel van mooie materialen, best-in-class advies over de juiste riemmaat en door enkel gebruik te maken van LWG gecertificeerde producenten. Onze collectie riemen bestaat uit betaalbare riemen met een klassieke, stoere en een tijdloze uitstraling voor de man die past bij zowel formele en zakelijke outfits als bij casual en eigentijdse outfits. Als echte tukkers zijn wij nuchter en houden wij van ergens voor gaan en positieve energie. Quality & size does matter! 10 years from now, I’ll still be in your pants. 100% Real Leather. Groet Han & Angelique