Erg goede service en mooie producten!

Erg goede service en mooie producten!

Prima, snelle levering!

Prima bedrijf, snelle levering

Prima bedrijf, snelle levering

Prima zaak met ruime keuze en snelle levering

Prima zaak met ruime keuze en snelle levering

Snelle levering, prima product.

Snelle levering, prima product.

Niet.

Niet.

Prima bedrijf . Snelle afhandeling en levering .

Prima bedrijf . Snelle afhandeling en levering .

Fantastische service !

Fantastische service !

Duidelijke informatie op de website en ruime keus in riemen. De riem werd meteen verzonden en had ik een dag later al in huis. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Kortom zeer tevreden!

Snelle levering. Mooi ingepakt met een klein cadeautje.

Snelle levering. Mooi ingepakt met een klein cadeautje.

goede en snelle levering van de door mij bestelde riem

goede en snelle levering van de door mij bestelde riem

eerste aankoop.

eerste aankoop.

Had zoals afspraak mijn riemen op tijd ontvangen, goed kwaliteit ik ga nu nog een nieuwe riem kopen.

Gewoon goed!

Gewoon goed!

Z��r goede service.

Z��r goede service.

De door ons bestelde riem (2 cm) werd keurig conform afbeelding en omschrijving geleverd. Prima kwaliteit. De product(en) keuze/soort is heel goed. Zeker voor een vervolg aankoop.

Het bedrijf levert kwaliteitsvolle produkten voor een correcte prijs. De levering gebeurt snel en correct.

Duidelijk en makkelijk bestellen en snelle levering.

Duidelijk en makkelijk bestellen en snelle levering.

Burgemeester Stroinkstraat 400

7547 RJ Enschede

06 533 70 169

Over Riemen & Co

Wij willen dat onze klanten jarenlang plezier hebben van onze riemen en iedere dag bij ieder outfit positief verrast blijven van de kwaliteit en hoe een riem bijdrage kan leveren aan je outfit. Dit doen wij door middel van mooie materialen, best-in-class advies over de juiste riemmaat en door enkel gebruik te maken van LWG gecertificeerde producenten. Onze collectie riemen bestaat uit betaalbare riemen met een klassieke, stoere en een tijdloze uitstraling voor de man die past bij zowel formele en zakelijke outfits als bij casual en eigentijdse outfits. Als echte tukkers zijn wij nuchter en houden wij van ergens voor gaan en positieve energie. Quality & size does matter! 10 years from now, I’ll still be in your pants. 100% Real Leather. Groet Han & Angelique