Heel positief. Bij de eerste bestelling van 2 riemen werd bij het verpakken gezien dat een van de riemen beschadigd was. Dit werd keurig medegedeeld. Hierop heb ik betrokkene gecomplimenteerd. Daarop heb ik een tweede riem besteld die vanavond wordt aangeboden.

Prettig! Leuk assortiment en correcte en snelle levering

Geen klachten

Geen klachten

Geen problemen .alles was naar wens

Geen problemen .alles was naar wens

Mooie uitgebreide serie riemen. Riem besteld en werd snel en zonder gedoe geleverd

Mooie keuze, scherpe prijzen, snale levering

Mooie keuze, scherpe prijzen, snale levering

Prima, snelle levering, alles goed ontvangen.

Prima, snelle levering, alles goed ontvangen.

Mooie site met een uitgebreid assortiment aan riemen. Snel geleverd en een uitstekende klantenservice

OverIchtelijke website met een ruim assortiment aan riemen.

OverIchtelijke website met een ruim assortiment aan riemen.

Gevonden via een zoekopdracht in Google. Prettig en snel winkelen op de website. Vriendelijk geholpen toen ik een artikel wilde retourneren.

heel snelle service ,ben belgische klant en alles binnen 48uur geleverd,ook leuk dat ik mijn bestelling kon volgen waar wat ... produkten van qualiteit had een dubbelbestelling verkeerd gemaakt,klantendienst binnen het uur geantwoord en het probleem opgelost tip:ik wilde bellen maar jullie tel op jullie website heeft geen internationaal zone nummer,en ik kende de nummers van ned niet.. per mail bevestigd dat het dubbelbetaald bedrag op mijn visa ging teruggestort worden.Ik heb mijn visa afrekening nog niet ontvangen maar heb vertrouwen in jullie bedrijf

Ik kocht laatst voor het eerst een riem bij dit bedrijf. Helaas was deze beschadigd. Op mijn bericht over de beschadiging werd snel gereageerd. Ik kreeg direct een nieuwe toegestuurd en een retouretiket voor de beschadigde riem.

Snelle levering en mooie producten!

Snelle levering en mooie producten!

Zoals op de website vermeld wanneer de bestelling v��r 15.00 uur geplaatst dan wordt er de volgende dag de bestelling geleverd. En dat is niet gebeurt. Ik kreeg mijn bestelling een paar dagen later.

Niet goed wand ze zijn niet berijkbaar en een riem besteld maar nog niets gehad maar wel betaalt

Doen wat ze zeggen

Doen wat ze zeggen

wat een snelle en goede service!

wat een snelle en goede service!

Korrekte service en mooi aanbod.

Korrekte service en mooi aanbod.

Prima.

Prima.

was de eerste x , maar de riemen zijn goed bevallen

was de eerste x , maar de riemen zijn goed bevallen

Burgemeester Stroinkstraat 400

7547 RJ Enschede

06 533 70 169

Over Riemen & Co

Wij willen dat onze klanten jarenlang plezier hebben van onze riemen en iedere dag bij ieder outfit positief verrast blijven van de kwaliteit en hoe een riem bijdrage kan leveren aan je outfit. Dit doen wij door middel van mooie materialen, best-in-class advies over de juiste riemmaat en door enkel gebruik te maken van LWG gecertificeerde producenten. Onze collectie riemen bestaat uit betaalbare riemen met een klassieke, stoere en een tijdloze uitstraling voor de man die past bij zowel formele en zakelijke outfits als bij casual en eigentijdse outfits. Als echte tukkers zijn wij nuchter en houden wij van ergens voor gaan en positieve energie. Quality & size does matter! 10 years from now, I’ll still be in your pants. 100% Real Leather. Groet Han & Angelique