Verkeerde levering, snel hersteld en prima afgehandeld.

Verkeerde levering, snel hersteld en prima afgehandeld.

Mooi bedrijf, grote keuze, snelle reactie en levering

Mooi bedrijf, grote keuze, snelle reactie en levering

Snel, maar communicatie kan stukken beter

Snel, maar communicatie kan stukken beter

Ik kocht enkele riemen, doch de maat was veel te groot en het uitzicht was niet naar mijn verwachting. Ik stuurde de riemen terug en werd snel terugbetaald. Ondertussen had een Mevrouw/juffrouw met mij via email contact gehad en alles werd zeer commercieel en effici�nt af gehandeld. Ik kijk voor volgende bestellingen zeker ook bij Riemen en Co.

Heel tevreden over kwaliteit en levering.

Heel tevreden over kwaliteit en levering.

Prima. Mooie site, duidelijk. Snelle levering. Goede communicatie. Zeer tevreden.

Goede ervaring: duidelijke website en informatie over product, snelle vlotte levering zonder onnodig verpakkingsmateriaal.

Snel, goed en prijs kwaliteit goed.

Snel, goed en prijs kwaliteit goed.

Zeer goede ervaring

Goede site goed overzicht van de koopwaar

Goede site goed overzicht van de koopwaar

Prima alleen aftersale minder

Prima alleen aftersale minder

Ik was op zoek naar een goede riem. Op internet verschillende websites bekeken. De site van Riemen en Co sprong er eigenlijk direct uit.

Snelle levering van een goed product.

Snelle levering van een goed product.

Een prettige ervaring. Riem die besteld was, was voor het verzenden nagekeken. Hij bleek stuk te zijn, en hadden die niet meer. Toen een andere kleur, besteld en vervolgens netjes thuis gestuurd.

Ik heb de riem in goede orde ontvangen.

Ik heb de riem in goede orde ontvangen.

Prima ervaring. Als verwacht. Geen overtroffen verwachtingen, maar absoluut ook niet beneden verwachting.

Breed assortiment, verschillende betalingsmogelijkheden en zeer snelle levering.

Goede procedure en snelle levering.

Goede procedure en snelle levering.

Ik heb een riem besteld en deze kwam netjes de volgende dag binnen.

Ik heb een riem besteld en deze kwam netjes de volgende dag binnen.

Materiaal is van goede kwaliteit, model is altijd te gebruiken, wat de mode ook is.

????

????

Burgemeester Stroinkstraat 400

7547 RJ Enschede

06 533 70 169

Over Riemen & Co

Wij willen dat onze klanten jarenlang plezier hebben van onze riemen en iedere dag bij ieder outfit positief verrast blijven van de kwaliteit en hoe een riem bijdrage kan leveren aan je outfit. Dit doen wij door middel van mooie materialen, best-in-class advies over de juiste riemmaat en door enkel gebruik te maken van LWG gecertificeerde producenten. Onze collectie riemen bestaat uit betaalbare riemen met een klassieke, stoere en een tijdloze uitstraling voor de man die past bij zowel formele en zakelijke outfits als bij casual en eigentijdse outfits. Als echte tukkers zijn wij nuchter en houden wij van ergens voor gaan en positieve energie. Quality & size does matter! 10 years from now, I’ll still be in your pants. 100% Real Leather. Groet Han & Angelique