Snel en goede levering.

Snel en goede levering.

Mooie riemen tegen goede prijs. Snelle levering

Mooie riemen tegen goede prijs. Snelle levering

Snelle levering en keurig verpakt.

Snelle levering en keurig verpakt.

Prima en wordt snel geleverd

Prima en wordt snel geleverd

Prima snelle service

Prima snelle service

Prima, Nette duidelijke site.

Prima, Nette duidelijke site.

Duidelijke website waarin goed een keus gemaakt kan worden. Supersnelle bezorging.

Vlotte levering

Vlotte levering

Prima, goede prijs. Snelle levering

Prima, goede prijs. Snelle levering

ik heb geen enkele klacht over de hoe de bestelling is verlopen. volgende keer zal ik hier zeker terugkomen

Ben blij met de aankoop. Werd op tijd geleverd. Op site vond ik terug dat riemen door de brievenbus geleverd worden, dat was helaas niet het geval.

Had een riem besteld ,maar kwam erachter dat het niet de goeie maat was,dus gelijk wel een andere besteld die eigen lijk iets te groot was 2x betaald en Dus eigenlijk niet de goeie maat.maar Riemen en co heeft dit zo goed opgelost,het bedrag van 1 riem gelijk teruggestort en ook nog eens de juiste maat riem gestuurd.wat een service!!!!een dikke 10 krijgen ze van mij!

aankoop van riem verliep vlot, duidelijke website, riem werd al de volgende dag geleverd.

Levering top en snel! Riem van Prima kwaliteit. Super blij!

Levering top en snel! Riem van Prima kwaliteit. Super blij!

Daags voor een bruiloft wilde ik de riem graag ruilen van 3,5 cm naar 3 cm. De aardige medewerkster die me hielp begreep het probleem en dat er hard gewerkt wordt aan smallere riemen voor grote lange meten.. Gelukkig heb ik de lussen waar de riem 2 x doorheen moest kunnen oprekken dmv het te vernaaien.

Vlotte service keurig verpakt. Mooie riem.

Vlotte service keurig verpakt. Mooie riem.

Correcte uitvoering opdracht , de bezorging was wel wat laat maar dat lag aan PTT ?? Mijn vrouw was erg te vrede Met vriendelijke groet, Gerard

goede webshop, snelle service, retour zendingen worden uitstekend bewerkt.

goede webshop, snelle service, retour zendingen worden uitstekend bewerkt.

Riem in orde....vlotte levering

Riem in orde....vlotte levering

Snelle, soepele levering!

Snelle, soepele levering!

Goeie kwaliteitsriem prima bestelprocedure en levering

Goeie kwaliteitsriem prima bestelprocedure en levering

Mijn ervaring met Riemen en Co is zeer positief Mooie riemen voor weinig geld! Nadeel is dat je daardoor aan de kleur een concessie moet doen. Het is heel moeilijk om dezelfde kleur, als bijv. de schoenen waar het bij moet passen, te krijgen.

Burgemeester Stroinkstraat 400

7547 RJ Enschede

06 533 70 169

Over Riemen & Co

Wij willen dat onze klanten jarenlang plezier hebben van onze riemen en iedere dag bij ieder outfit positief verrast blijven van de kwaliteit en hoe een riem bijdrage kan leveren aan je outfit. Dit doen wij door middel van mooie materialen, best-in-class advies over de juiste riemmaat en door enkel gebruik te maken van LWG gecertificeerde producenten. Onze collectie riemen bestaat uit betaalbare riemen met een klassieke, stoere en een tijdloze uitstraling voor de man die past bij zowel formele en zakelijke outfits als bij casual en eigentijdse outfits. Als echte tukkers zijn wij nuchter en houden wij van ergens voor gaan en positieve energie. Quality & size does matter! 10 years from now, I’ll still be in your pants. 100% Real Leather. Groet Han & Angelique