Prima afhandeling van de bestelling

Prima afhandeling van de bestelling

Snelle levering, echter 1 riem heb ik in blauw besteld en in cognac kleur gekregen... Aangezien in cognac ook mooi, niet retour gestuurd, maar wel nog blauwe nodig.

Ik vond het bedrijf op het internet. De grote keuze en de mogelijkheid tot individualiseren vielen mij direct op.

Lees volgende punten.

Lees volgende punten.

Prachtige riem gekocht. Netjes geleverd. Veel keus.

Prachtige riem gekocht. Netjes geleverd. Veel keus.

Zeer leuke en positieve ervaring . Goede aanrader en top service

Zeer leuke en positieve ervaring . Goede aanrader en top service

Riem is eenvoudig en snel besteld, alleen de levering was erg raar verlopen. Ik kreeg een email dat de riem was bezorgd, terwijl de riem niet bezorgd was. Als je vervolgens hierover belt kom je eerst in de wachtrij en vervolgens als je aan de buurt bent wordt de verbinding verbroken. uiteindelijk is de riem 2 dagen later alsnog bezorgd. Maar we hebben geen contact kunnen krijgen in de tussentijd over de levering ervan.

Alles netjes verzorgd, niks mis mee! Zou het zo weer doen.

Alles netjes verzorgd, niks mis mee! Zou het zo weer doen.

snelle levering. duidelijke site

snelle levering. duidelijke site

Mooie riem. Snelle bezorging. En goede beschrijving op de site.

Mooie riem. Snelle bezorging. En goede beschrijving op de site.

Uitstekend!

Uitstekend!

Absoluut tevreden.

Absoluut tevreden.

Nadat ik eerst een riem had ontvangen die ik niet had besteld, werd de fout razendsnel hersteld en had ik na ��n dag de goede riem thuis.

Prima: goed produkt en snel geleverd

Prima: goed produkt en snel geleverd

goed, groot aanbod, veel keuze in lengte/kleur/heren/dames, snelle verzending, duidelijke website

Duidelijke site met producten. De bestelling werd snel geleverd. Vooraf goed info vooraf over levering.

positief. was de eerste aankoop en sluit een vervolgaankoop niet uit o.b.v. mijn eerste ervaringen. Snelle levering ook met genoeg aanvullende informatie.

Snelle levering, vriendelijke klantenservice.

Snelle levering, vriendelijke klantenservice.

Prima ervaring

Prima ervaring

Prima!!

Prima!!

vlotte levering

vlotte levering

Goede en gunstig geprijsde riemen. Veel keuze.

Goede en gunstig geprijsde riemen. Veel keuze.

Burgemeester Stroinkstraat 400

7547 RJ Enschede

06 533 70 169

Over Riemen & Co

Wij willen dat onze klanten jarenlang plezier hebben van onze riemen en iedere dag bij ieder outfit positief verrast blijven van de kwaliteit en hoe een riem bijdrage kan leveren aan je outfit. Dit doen wij door middel van mooie materialen, best-in-class advies over de juiste riemmaat en door enkel gebruik te maken van LWG gecertificeerde producenten. Onze collectie riemen bestaat uit betaalbare riemen met een klassieke, stoere en een tijdloze uitstraling voor de man die past bij zowel formele en zakelijke outfits als bij casual en eigentijdse outfits. Als echte tukkers zijn wij nuchter en houden wij van ergens voor gaan en positieve energie. Quality & size does matter! 10 years from now, I’ll still be in your pants. 100% Real Leather. Groet Han & Angelique