Snelle levering en goede info tijdens proces

Goede ervaring keurige levering

Goede ervaring keurige levering

Goede kwaliteit en prijs

Goede kwaliteit en prijs

Zoals het hoort, uitstekende klantenservice.

Zoals het hoort, uitstekende klantenservice.

Prima snelle levering en service

Prima snelle levering en service

Zwarte en regenboog riem besteld. Twee regenboogriemen gekregen. Aangezien mijn dochter ze mooi vond het zo maar gelaten.

Op zoek naar een riem op deze website beland ivm het uitgebreidde assortimwnt. Mijn bestelling werd vlot geleverd en was goed verpakt. De riem voldeed aan de beschrijving. Er ging iets mis met de bestelling maar dit werd vlot opgelost.

Verrassend goed gesorteerd, uitstekende service en snelle levering. Een aanrader!

Uitstekend!

Uitstekend!

Uitsluitend positief.

Uitsluitend positief.

Prima bedrijf. Snelle service.

Prima bedrijf. Snelle service.

Na raadplegen van de webshop, een bestelling gedaan, die vlot en correct werd geleverd. De webshop is duidelijk en heeft goede zoekfilters.

zeer tevreden

zeer tevreden

Zeer snelle levering en mooie produkten...

Zeer snelle levering en mooie produkten...

Goede ervaringen. Levering zoals aangegeven, de dag erop had ik de riem in huis. Product goed verpakt en in orde.

Duidelijk omschreven hoe de maat van de riem moet worden gemeten, de riem is keurig verstuurd en op tijd geleverd.

Prima website en zeer overzichtelijk ruime keuze. Prachtige riemen ontvangen. De kwaliteit is erg goed en ze zijn super soepel zodat je de riem gemakkelijk door de broek lussen kan halen.

Besteld en vrij snel in huis,

Besteld en vrij snel in huis,

Burgemeester Stroinkstraat 400

7547 RJ Enschede

06 533 70 169

Over Riemen & Co

Wij willen dat onze klanten jarenlang plezier hebben van onze riemen en iedere dag bij ieder outfit positief verrast blijven van de kwaliteit en hoe een riem bijdrage kan leveren aan je outfit. Dit doen wij door middel van mooie materialen, best-in-class advies over de juiste riemmaat en door enkel gebruik te maken van LWG gecertificeerde producenten. Onze collectie riemen bestaat uit betaalbare riemen met een klassieke, stoere en een tijdloze uitstraling voor de man die past bij zowel formele en zakelijke outfits als bij casual en eigentijdse outfits. Als echte tukkers zijn wij nuchter en houden wij van ergens voor gaan en positieve energie. Quality & size does matter! 10 years from now, I’ll still be in your pants. 100% Real Leather. Groet Han & Angelique