Riemen op tijd geleverd. Zien er heel goed uit. Goede riemen voor een mooie prijs!

had nog nooit van Riem & co gehoord maar was op het internet aan het zoeken voor een nieuwe riem voor een man met een maatje meer. Veel sites leveren wel langere riemen maar dan van die smalle. Bij Riem @ Co had ik meerdere keuzes en vond hier de riem die ik zocht.

Prima. Binnen een dag geleverd

Prima. Binnen een dag geleverd

Goede ervaring met Riemen en Co.

Goede ervaring met Riemen en Co.

Hele goede service. Snelle reactie op mijn vragen en denken echt goed mee. Riemen zijn ook nog eens van zeer goede kwaliteit. Volgende keer kom ik zeker hier terug

Ik heb geen ervaring met dit bedrijf, maar wat ik besteld heb is goed.

Ik heb geen ervaring met dit bedrijf, maar wat ik besteld heb is goed.

De bestelling klopte niet. Had riem van 135 cm besteld, dit stickertje stond er ook op maarhij was 150 cm. Heb hem dus moeten inkorten waar ik niet op had gerekent. Balen.

snel geleverd maar verkeerde maat!

snel geleverd maar verkeerde maat!

zeer positief

zeer positief

Goed assortiment, breed aanbod en mooie accessoires

Goed assortiment, breed aanbod en mooie accessoires

Eerste ervaring was bijzonder fijn.

Eerste ervaring was bijzonder fijn.

Goede info op de site, snelle bezorging en gekregen waar ik om had gevraagd

Goede info op de site, snelle bezorging en gekregen waar ik om had gevraagd

uitgebreid aanbod en veel informatie op de website.

uitgebreid aanbod en veel informatie op de website.

snelle bezorging, goed kwaliteit product. Ruime keuze, ook voor de grotere en afwijkende maten

Tevreden met bestelde witte, dames riem.

Tevreden met bestelde witte, dames riem.

De riem die ik besteld heb voldoet aan wensen die ik wilden hebben , kleur en maat.

1e x besteld. Vlot zonder problemen. In echt net zo als op de foto

1e x besteld. Vlot zonder problemen. In echt net zo als op de foto

Al een paar keer iets besteld bij dit bedrijf. Mooie producten en snelle levering. Prima webshop!!!

Zeer snelle levering, ze hebben ruime keus en doen wat ze beloven

Zeer snelle levering, ze hebben ruime keus en doen wat ze beloven

Prima plek voor ruime keus in riemen. Snel geleverd.

Prima plek voor ruime keus in riemen. Snel geleverd.

riem gekocht en was snel geleverd en was van goede kwaliteit

riem gekocht en was snel geleverd en was van goede kwaliteit

Goede ervaring

Goede ervaring

Goede riem. Wel verbaast dat er geen riemgaatjes in zaten. Zelf erin moeten maken..

Burgemeester Stroinkstraat 400

7547 RJ Enschede

06 533 70 169

Over Riemen & Co

Wij willen dat onze klanten jarenlang plezier hebben van onze riemen en iedere dag bij ieder outfit positief verrast blijven van de kwaliteit en hoe een riem bijdrage kan leveren aan je outfit. Dit doen wij door middel van mooie materialen, best-in-class advies over de juiste riemmaat en door enkel gebruik te maken van LWG gecertificeerde producenten. Onze collectie riemen bestaat uit betaalbare riemen met een klassieke, stoere en een tijdloze uitstraling voor de man die past bij zowel formele en zakelijke outfits als bij casual en eigentijdse outfits. Als echte tukkers zijn wij nuchter en houden wij van ergens voor gaan en positieve energie. Quality & size does matter! 10 years from now, I’ll still be in your pants. 100% Real Leather. Groet Han & Angelique