Prima levering en snelle service

Prima levering en snelle service

Prima service en vooral goede informatie op de site. Bijvoorbeeld hoe je een riem moet meten etc.

Een e-mail naar aanleiding van mijn aankoop (via bol.com) werd nog diezelfde dag beantwoord en er werd even snel actie ondernomen. De actie was zeer klantvriendelijk. Dit leidde er toe dat ik mijn tweede aankoop rechtstreeks bij Riemen en Co heb gedaan.

Zeer netjes te woord gestaan uitstekende klantenservice, ondanks dat de riemen niet paste netjes afgehandeld

No nonsens

No nonsens

verkoop van goede kwaliteit leren riemen

verkoop van goede kwaliteit leren riemen

Simpel twee riemen besteld.

Simpel twee riemen besteld.

Bestelling netjes en snel bezorgt. De geleverde riem voldeed aan de wensen.

Bestelling netjes en snel bezorgt. De geleverde riem voldeed aan de wensen.

Snel bezorgd. Riem was veel te groot, maar makkelijk in te korten.

Snel bezorgd. Riem was veel te groot, maar makkelijk in te korten.

goed product, snel geleverd en redelijke prijs

goed product, snel geleverd en redelijke prijs

uitstekend

uitstekend

Een bedrijf met heel veel keus en erg klantvriendelijk.

Een bedrijf met heel veel keus en erg klantvriendelijk.

In mij email aan Riemen en Co, heb ik over mijn probleem met het opendraaien van de schroef om zo mijn nieuwe riem korter te maken, geschreven. Omdat ik met het open draaien mijn nieuwe riem niet wilde beschadigen, is het mij naar veel overleg en proberen, toch gelukt om de meedraaiende kop tegen te houden en zo de schroef open te draaien! De volgende ochtend heb ik per telefoon dit aan een medewerkster van Riem en Co medegedeeld. Vriendelijk zoals zij was, zou zij dit probleem aan de productieafdeling doorgeven. Een klein moment later, kreeg ik een email met de mededeling, dat ik �5,- korting op mijn rekening gestort zou krijgen voor het ongemak, dat ik had gehad! Deze �5.- heb ik al op mijn rekening ontvangen! Deze geweldige service, komt niet vaak meer voor!

is goed

is goed

Goede kwaliteit. Vriendelijke en snelle communicatie. Probleempje tot volle tevredenheid opgelost.

Uitgebreid assortiment (stijl, lengte, breedte, kleur), snelle levering.

Uitgebreid assortiment (stijl, lengte, breedte, kleur), snelle levering.

goed, vriendelijke en snelle aftersales

goed, vriendelijke en snelle aftersales

Vorig jaar riem besteld. Prima prijs/kwaliteit verhouding. vorige week een riem besteld, maar bleek achteraf niet voorradig.

In ��n woord geweldig.

In ��n woord geweldig.

Ik kan niet anders zeggen dan een prima, snelle en correcte service! Zeker voor herhaling vatbaar. Waar je anders uren voor door de stad slentert, vind je hier in enkele minuten. Top!

Goede ervaringen, snelle levering. Hele vriendelijke klantenservice. Denken mee!

Zeer goed bedrijf, snelle levering

Zeer goed bedrijf, snelle levering

Burgemeester Stroinkstraat 400

7547 RJ Enschede

06 533 70 169

Over Riemen & Co

Wij willen dat onze klanten jarenlang plezier hebben van onze riemen en iedere dag bij ieder outfit positief verrast blijven van de kwaliteit en hoe een riem bijdrage kan leveren aan je outfit. Dit doen wij door middel van mooie materialen, best-in-class advies over de juiste riemmaat en door enkel gebruik te maken van LWG gecertificeerde producenten. Onze collectie riemen bestaat uit betaalbare riemen met een klassieke, stoere en een tijdloze uitstraling voor de man die past bij zowel formele en zakelijke outfits als bij casual en eigentijdse outfits. Als echte tukkers zijn wij nuchter en houden wij van ergens voor gaan en positieve energie. Quality & size does matter! 10 years from now, I’ll still be in your pants. 100% Real Leather. Groet Han & Angelique