wij hebben tot dusver 1 keer een bestelling gedaan bij riemen en co. onze ervaring met dit bedrijf is goed.

prima.

prima.

goede overzichtelijke website, snelle levering

goede overzichtelijke website, snelle levering

Uitstekende ervaring, vlotte levering, goed produkt.

Uitstekende ervaring, vlotte levering, goed produkt.

Snelle levering en riem is precies zoals voorgesteld op de site

Snelle levering en riem is precies zoals voorgesteld op de site

In maart van dit jaar een riem gekocht bij Riemen en Co. In juni 2017 ging de sluiting stuk. Heb Riemen en Co in een mail hiervan op de hoogte gebracht. Een dag later kreeg ik een bevestiging met excuses en de mededeling dat ik een nieuwe riem zou krijgen, zonder verdere voorwaarden. Een dag later ontving ik kosteloos dezelfde nieuwe riem. Top

Goede ervaring, korte levertijd en kwaliteit voor geld wat wil je nog meer.

Goede ervaring, korte levertijd en kwaliteit voor geld wat wil je nog meer.

Overzichtelijke website met een ruim aanbod

Overzichtelijke website met een ruim aanbod

Snelle en goede levering

Snelle en goede levering

Ik heb 1 riem gekoch. Erg blij ermee.

Ik heb 1 riem gekoch. Erg blij ermee.

Zeer uitgebreid assortiment. Overzichtelijke website. Prima prijs. Snelle levering in de brievenbus.

Goed, snel, makkelijk. Mooie riem.

Goed, snel, makkelijk. Mooie riem.

Riemen en Co heeft zoals je verwacht een breed assortiment riemen. Wat is van Riemen en Co, dat ze een hele goede site hebben. Je kan goed filteren naar de riem die je zoekt. Daarnaast hebben ze voor elk budget een riem.

Goede ervaring, prompt, goed verpakt, snelle levering

Goede ervaring, prompt, goed verpakt, snelle levering

Groot assortiment, goed betaalbaar, uitstekende service! Een verkeerde bestelling werd gemakkelijk en snel gecorrigeerd. Een aanrader dus!

Perfecte service

Perfecte service

Prima ervaring. Dit was de tweede keer dat ik een bestelling via dit bedrijf had gedaan

Goede kwaliteit, snelle levering.

Goede kwaliteit, snelle levering.

Mooie riemen, snelle service

Mooie riemen, snelle service

Prima, de verzending is erg vlot en de prijs/kwaliteitverhouding is erg goed!

Prima, de verzending is erg vlot en de prijs/kwaliteitverhouding is erg goed!

Top ? Snelle en goede levering.

Top ? Snelle en goede levering.

mooie riem , grote keuze !

mooie riem , grote keuze !

Burgemeester Stroinkstraat 400

7547 RJ Enschede

06 533 70 169

Over Riemen & Co

Wij willen dat onze klanten jarenlang plezier hebben van onze riemen en iedere dag bij ieder outfit positief verrast blijven van de kwaliteit en hoe een riem bijdrage kan leveren aan je outfit. Dit doen wij door middel van mooie materialen, best-in-class advies over de juiste riemmaat en door enkel gebruik te maken van LWG gecertificeerde producenten. Onze collectie riemen bestaat uit betaalbare riemen met een klassieke, stoere en een tijdloze uitstraling voor de man die past bij zowel formele en zakelijke outfits als bij casual en eigentijdse outfits. Als echte tukkers zijn wij nuchter en houden wij van ergens voor gaan en positieve energie. Quality & size does matter! 10 years from now, I’ll still be in your pants. 100% Real Leather. Groet Han & Angelique