Prima service en dito product.

Prima service en dito product.

Fijne ervaring, mooie goede riem. Kleur klopte qua code, maar de riem was veeeel donkerder dat op de foto! Dat was jammer!

Goed geholpen toen ik geen track & trace code teogestuurd kreeg. Uiteindelijk zelfs nieuwe riem gestuurd uit eigen beweging

Duidelijke website met concurerende prijze!

Duidelijke website met concurerende prijze!

Netjes en zeer snel met leveren

Prima bedrijf, veel keuze, mooie website, doen wat ze zeggen

Prima bedrijf, veel keuze, mooie website, doen wat ze zeggen

Goed en gedegen

Goed en gedegen

Top product en perfecte levering.

Top product en perfecte levering.

Alles verloopt zonder enige hapering bij dit bedrijf, van bestelling tot levering en kwaliteit van de producten. Op en top een aanrader.....

goede duidelijke site, snelle levering.

goede duidelijke site, snelle levering.

ik heb een riem gekocht

ik heb een riem gekocht

Een correcte en snelle behandeling. Duidelijke site.

Een correcte en snelle behandeling. Duidelijke site.

Goede en snelle service. Goede kwaliteit riemen

Goede en snelle service. Goede kwaliteit riemen

Alles naar wens

Alles naar wens

Snel, accuraat, stipt en de kwaliteit van de door mij bestelde riem is perfect

Snel, accuraat, stipt en de kwaliteit van de door mij bestelde riem is perfect

Geweldige en vlotte service ?

Geweldige en vlotte service ?

Snel gevonden

Snel gevonden

Ervaring met bedrijf was prima! Snelle levering. Helaas valt de kwaliteit van de riem een beetje tegen!

Snel en een goede service.

Snel en een goede service.

Goede service en snel geleverd.

Goede service en snel geleverd.

Riem besteld, super snelle levering! In mijn geval was de riem te groot. Volgens de retour advies een email gestuurd en 2 dagen later de nieuwe riem binnen. Super! Zeker een aanrader. Mocht ik in de toekomst weer een riem nodig hebben dan ga ik zeker weer terug naar Riem en Co. Zal het zeker ook adviseren in mijn vrienden kring! Top

prima, direct en correct

prima, direct en correct

Burgemeester Stroinkstraat 400

7547 RJ Enschede

06 533 70 169

Over Riemen & Co

Wij willen dat onze klanten jarenlang plezier hebben van onze riemen en iedere dag bij ieder outfit positief verrast blijven van de kwaliteit en hoe een riem bijdrage kan leveren aan je outfit. Dit doen wij door middel van mooie materialen, best-in-class advies over de juiste riemmaat en door enkel gebruik te maken van LWG gecertificeerde producenten. Onze collectie riemen bestaat uit betaalbare riemen met een klassieke, stoere en een tijdloze uitstraling voor de man die past bij zowel formele en zakelijke outfits als bij casual en eigentijdse outfits. Als echte tukkers zijn wij nuchter en houden wij van ergens voor gaan en positieve energie. Quality & size does matter! 10 years from now, I’ll still be in your pants. 100% Real Leather. Groet Han & Angelique