Snel en keurig

Snel en keurig

Had er nog nooit van gehoord,ging gewoon google ,riemen leer voor samen.

Had er nog nooit van gehoord,ging gewoon google ,riemen leer voor samen.

Goed.

Goed.

bestel geregeld een riem

bestel geregeld een riem

Snel geleverd en ge�nformeerd

Snel geleverd en ge�nformeerd

Ruime keuze

Ruime keuze

Geschikte informatie op de site waardoor je het juiste product kunt bestellen. Prima service en snelle levering!

snelle levering van een goed product .

snelle levering van een goed product .

Snelle levering. Goede kwaliteit van riemen!

Snelle levering. Goede kwaliteit van riemen!

Overzichtelijk en prima afhandeling van de bestelling en levering.

Overzichtelijk en prima afhandeling van de bestelling en levering.

Snel en correct,dat was mijn ervaring,ik had een riem waar de gesp van stuk was,na een mail lag er 2 dagen later een nieuwe gesp in mijn brieven bus wilde de kosten betalen maar hoefde niet was service ,nogmaals bedankt.

Zeer positief, snelle levering, snelle en correcte afhandeling van reclames

Zeer positief, snelle levering, snelle en correcte afhandeling van reclames

Alles is vlekkeloos gegaan. Super!!

Alles is vlekkeloos gegaan. Super!!

helemaal goed

helemaal goed

nog niet veel. een keer bestelt ,

nog niet veel. een keer bestelt ,

Gewoon top

Gewoon top

Het is voor de eerste keer dat ik met Riemen en co in zee ben gegaan en het was wel niet veel althans twee riemen met een flinke maat ik was en ben er nog steeds erg blij mee overal waar je komt hebben ze wel riemen maar voor mij te klein ik ben goed geholpen om een acount aan te maken en de service met de bestelling ja ik ben er blij mee .

Bestelling inderdaad de volgende dag geleverd, keurig verpakt.

Bestelling inderdaad de volgende dag geleverd, keurig verpakt.

top.

top.

Goede en snelle levering!

Goede en snelle levering!

Ik ben tevreden over mijn riem

Ik ben tevreden over mijn riem

bestelde riem voldoet aan mijn verwachting. Keurig verzonden en snel.

bestelde riem voldoet aan mijn verwachting. Keurig verzonden en snel.

Burgemeester Stroinkstraat 400

7547 RJ Enschede

06 533 70 169

Over Riemen & Co

Wij willen dat onze klanten jarenlang plezier hebben van onze riemen en iedere dag bij ieder outfit positief verrast blijven van de kwaliteit en hoe een riem bijdrage kan leveren aan je outfit. Dit doen wij door middel van mooie materialen, best-in-class advies over de juiste riemmaat en door enkel gebruik te maken van LWG gecertificeerde producenten. Onze collectie riemen bestaat uit betaalbare riemen met een klassieke, stoere en een tijdloze uitstraling voor de man die past bij zowel formele en zakelijke outfits als bij casual en eigentijdse outfits. Als echte tukkers zijn wij nuchter en houden wij van ergens voor gaan en positieve energie. Quality & size does matter! 10 years from now, I’ll still be in your pants. 100% Real Leather. Groet Han & Angelique