Goede snelle service

Het product is goed ingepakt met een leuke persoonlijke groet.

Geweldig goed geholpen

Snelle levering en perfect geholpen op een vraag na mijn aankoop

Prima produkt, zeer snelle bezorging

Bijzondere adapter (pentax - canon rf) gevonden bij hen, nergens anders op voorraad. Zeer snelle verzending. Leuk handgeschreven briefje erbij. Werkt perfect. Zeer tevreden.

Correcte en vlotte afhandeling

Zeer goede prijs met een keurige levering!

Goedkoop en erg aardig

Prijsbewuste winkel een erg aardige mensen, ik kreeg er een handgeschreven groet bij en een zakje snoepjes! Wat vind je daar nog tegenwoordig?

Fantastisch! Wat een service!

Alles perfect verlopen, van bestelling tot levering van het product. In de doos zat ook een kleine attentie, altijd leuk. Doe zo verder zou ik zeggen. Wat ons betreft 10/10.

Prima service en persoonlijkheid. Vakmensen op en top.

Elke keer goed om binnen te lopen bij deze zaak. Advies op maat met een persoonlijke tint.

helemaal goed!!

alles liep precies volgens afspraak. Kon het pakketje ook helemaal volgen. niets op aan te merken. Top!!

Geen min punt te bedenken

Snel vriendelijk duidelijk

klant vriendelijk.

hele goede zaak met vriendelijk personeel ,en zeer goede uitleg.

Prima kwaliteit prijsverhouding

Mooie service, persoonlijke benadering.

Snel, vriendelijk en correct!

Snel, vriendelijk en correct!

Prima advies en service voor een goede prijs

Je wordt er goed, vriendelijk en deskundig geholpen bij aanschaf van apparatuur en ook bij vragen achteraf.

Supersnel geholpen

Mooie aanbieding, duidelijke informatie op de website en direct verstuurd. Netjes en zorgvuldig verpakt en voorzien van een persoonlijke note. Helaas lukt het post nl dan weer niet om op tijd te bezorgen maar dat ligt niet aan Ringfoto.

Correct en deskundig

Je hebt het gevoel dat je klant bent en geen nummer. Nemen de tijd voor je om alles goed uit te leggen, ook al kom je meerdere keren. Goede inruil prijzen. Ben zeer tevreden.

Amazing Experience, Quick Responses

Overall had a great experience with Ringfoto. Price was reasonable & I like the fact that they respond super fast to me. Also, I reserved a camera & I believe in less than two weeks (I can’t remember already), they already contacted me that the camera I wanted is already available & that I could purchase it through their website using my discount code. Amazing experience! Would highly recommend!

Fijn geholpen en het bestelde item snel geleverd.

Had een variabel grijsfilter in afwijkende maat nodig, binnen 2 dagen in huis!

On line bestelling binnen 48 uur perfect in huis.

Prima, niet op aan te merken

Zie titel, aftersales geen ervaring, maar niet nodig bij deze koop

Accuraat en goed advies!

Erg goed geholpen, kennis van zaken

Objectief gekocht en goede uitleg gekregen over andere objectieven, weg vriendelijk behandeld, nemen alle tijd.

Uitstekende prijzen en service!

Een Sigma full frame lens besteld voor mijn Panasonic camera. De lens was niet op voorraad, maar werd desondanks snel verstuurd door Ringfoto Meppel. Ook een handgeschreven kaartje erbij gekregen van Niels. Top! Ben onwijs blij met het product en service.

Prima winkel en perfect advies.

Goed geholpen met de aanschaf van een dure camera. Leuke weetjes te weet gekomen.

Goede service. Adequate afspraken

Nog weinig ervaring, aangezien ik alleen een paar aankopen heb gedaan en iets ingeruild. Maar het gaf mij een goede indruk. Persoonlijke benadering..

Fijn geholpen en een prachtige winkel

Weet het nog niet heb de camera pas maar ik weet zeker dat het goed komt. Zeer vriendelijke mensen.

De Putstoel 3

7941 BX Meppel

Over Ringfoto Meppel

Ruim 30 jaar geleden begonnen onder de naam Foto Harry Scholing, is Ringfoto Meppel nu uitgegroeid tot Flagshipstore van Ringfoto Nederland. De grootste fotospeciaalzaak van Noord Nederland en één van De Fotospecialisten (de top 20 van fotospeciaalzaken in Nederland). Ons doel is om jouw zoveel mogelijk plezier van fotografie te laten bleven. Wij willen je graag zo goed mogelijk adviseren, zodat je met die apparatuur aan de slag gaat welke het best bij jou past. Ook na aanschaf van je fotoapparatuur kun je altijd voor advies en hulp bij ons terecht. Desgewenst geven wij hiervoor cursussen en workshops voor zowel beginnende-, als voor gevorderde fotografen. De kracht van Ringfoto Meppel - Vakkennis - Persoonlijke aandacht - Echte winkel - Goldmember - 5 jaar garantie - Scherpe internet prijzen: dagelijks bijgewerkt