Prima, niet op aan te merken

Zie titel, aftersales geen ervaring, maar niet nodig bij deze koop

Accuraat en goed advies!

Erg goed geholpen, kennis van zaken

Objectief gekocht en goede uitleg gekregen over andere objectieven, weg vriendelijk behandeld, nemen alle tijd.

Uitstekende prijzen en service!

Een Sigma full frame lens besteld voor mijn Panasonic camera. De lens was niet op voorraad, maar werd desondanks snel verstuurd door Ringfoto Meppel. Ook een handgeschreven kaartje erbij gekregen van Niels. Top! Ben onwijs blij met het product en service.

Prima winkel en perfect advies.

Goed geholpen met de aanschaf van een dure camera. Leuke weetjes te weet gekomen.

Goede service. Adequate afspraken

Nog weinig ervaring, aangezien ik alleen een paar aankopen heb gedaan en iets ingeruild. Maar het gaf mij een goede indruk. Persoonlijke benadering..

Fijn geholpen en een prachtige winkel

Weet het nog niet heb de camera pas maar ik weet zeker dat het goed komt. Zeer vriendelijke mensen.

Vlekkeloze bestelling

Camera besteld die bij andere winkels moeilijk leverbaar was maar bij Ringfoto nog op voorraad. Besteld en zoals beloofd de volgende dag geleverd, inclusief extraatje en een handgeschreven bedankje. Gewoon perfect.

Mooie tent echt waar

Goede service en verzending

Goede service en zeker klantgericht.

Altijd goed geholpen door klantvriendelijke mensen.

Goede website en snel geleverd

Had niet veel nodig maar dit was snel op de goede website te vinden en te bestellen. Als ik weer iets nodig heb zal ik hier weer aankloppen.

Gewoon goed!

Tweedehands lens gekocht bij Ringfoto Meppel. De levering was snel. Goed verpakt en de handgeschreven kaart vond ik top! Net even dat stukje extra aandacht. En de lens zelf? Ik kon niet zien dat deze tweedehands was. Aanrader dus!

Snel, goed en kwaliteit

Snelle reactie en goede service!

Hier hebben ze kennis van en ervaring met fotograveren. Als je een vraag hebt, wordt het goed uitgelegd, zodat de materie voor iedereen te begrijpen is. Zeer tevreden en hele snelle levering.

Klantvriendelijk en zeer goede service

Al eens een workshop en een try out gevolgd bij Ringfoto Meppel. Goed georganiseerd en gezellig. 19-3-2025 Camera met aantal lenzen ingeruild voor een nieuwe camera set. Je voelt je er gelijk welkom. Door Harry geholpen en nam uitgebreid de tijd en geeft goede en rustige uitleg over de nieuwe camera onder het genot van een kopje koffie. Aanrader!

Goed geadviseerd bij aanschaf van nieuwe camera en toebehoren. De mannen denken goed mee en nemen alle tijd voor je. Heel tevreden!

Snelle en goede levering.

Goede service en vriendelijk en kundig personeel

Je krijgt altijd een goed en gemotiveerd advies bij je aankoop. Het is nog een echte fotozaak met vriendelijk personeel. Nog nooit teleurgesteld in Meppel.

Deskundige hulp bij aanschaf nieuwe fotoapparatuur

Afgelopen zaterdagmiddag ben ik uitgebreid voorgelicht over de aanschaf van vervangende fotoapparatuur voor mijn huidige D500 + Nikkor 200-500. Meerdere camera’s en lenzen kunnen uitproberen, en er deskundige voorlichting over de voor- en nadelen bij gehad. Uiteindelijk samen tot zaken gekomen, en ik heb aan het einde van de middag de zaak verlaten met een prachtige tweedehands body + nieuwe telelens van het merk Fujifilm (X-H2 en X-FILES 150-600)

Excellent experience in Meppel

I went to a workshop, which was excellent. On the day they offered a 10% discount on prime lenses, which was an excellent discount, I took the opportunity to buy a new Fuji 27mm lens. The service was impeccable and the purchase excellent

perfecte service

Altijd welkom en gastvrij .Een heel prettige winkel en personeel ,waar je goed mee kunt overleggen en zakendoen.

Hele fijne service

Vriedelijke personeel en Ik heb goeie uitleg gekregen over hoe alles werkt. Ze nemen echt de tijd voor je om je te helpen.

Altijd behulpzaam ,vriendelijk

Fijn geholpen

Snel en secuur geholpen in de winkel. Fijn personeel!

Mooie winkel met gemotiveerd personeel

De winkel is mooi met ruim assortiment, personeel is vakbekwaam en vriendelijk en online bestellingen worden goed verpakt en vlot geleverd.

De Putstoel 3

7941 BX Meppel

Over Ringfoto Meppel

Ruim 30 jaar geleden begonnen onder de naam Foto Harry Scholing, is Ringfoto Meppel nu uitgegroeid tot Flagshipstore van Ringfoto Nederland. De grootste fotospeciaalzaak van Noord Nederland en één van De Fotospecialisten (de top 20 van fotospeciaalzaken in Nederland). Ons doel is om jouw zoveel mogelijk plezier van fotografie te laten bleven. Wij willen je graag zo goed mogelijk adviseren, zodat je met die apparatuur aan de slag gaat welke het best bij jou past. Ook na aanschaf van je fotoapparatuur kun je altijd voor advies en hulp bij ons terecht. Desgewenst geven wij hiervoor cursussen en workshops voor zowel beginnende-, als voor gevorderde fotografen. De kracht van Ringfoto Meppel - Vakkennis - Persoonlijke aandacht - Echte winkel - Goldmember - 5 jaar garantie - Scherpe internet prijzen: dagelijks bijgewerkt