Zeer prettige winkel met groot aanbod.

Keurig nette winkel met een groot aanbod. Vriendelijk personeel met kennis van zaken. 1e uur gratis parkeren praktisch voor de deur. Zeer netjes en vriendelijk geholpen.

Prima service en snelle levering !!

Snelle afhandeling, goeie prijs en snelle levering

Zéër goed

Zéër netjes en correct behandeld.

Aardige mensen

Ik ken deze winkel (en de eigenaar) al bijna zo lang als ie bestaat. Was lang niet in een fotowinkel geweest, maar het is weer een belevenis om er te zijn. Aardige mensen, goed geholpen, en een realistisch inruilaanbod.

Super!!

Op dit moment geen probleem te melden super netjes verpakt en leuk met een goodie aangekomen super bedankt

Professioneel en zeer deskundig.

Vriendelijk, professioneel advies. Neemt de tijd.

Goede service, snelle reactie op vragen.

Ik had meerdere vragen die allemaal snel en goed beantwoord zijn. Toen ik het product vervolgens kocht, was het binnen 24 uur geleverd, en de prijs was alleszins redelijk!

Altijd klantvriendelijk en een hele goede service

Een snelle levering en een perfecte service

Ik ben enorm blij met mijn bestelling en de snelle levering, wat een service, zelfs een leuk kaarjte erbij gehad, bedankt!

Je wordt hier echt goed geholpen en ze stellen vragen zodat ze weten wat je precies voor camara zoekt geweldig

Snelle en vriendelijke service!

Een setje hoezen besteld voor mijn camera en toebehoren. De verzending is direct dezelfde dag verzonden en de volgende dag in huis. Ook een persoonlijk geschreven bij de bestelling gedaan. Daarnaast was de bestelling ook zorgvuldig verpakt. In 1 woord; top!

Goede zaak

Vriendelijke en klantgericht

Meedenken, alle tijd voor de klant

Vriendelijk. Scherpe prijs en snelle levering. Leuk ook dat er handgeschreven kaartje bij zat. Dat maakt het persoonlijk.

Klantvriendelijk

Vlug geleverd, en ook nog met een persoonlijk kaartje en wat lekkers. Waar vind je dat nog. Keurig.

Snelle communicatie en levering

Niks op aan te merken. Heel tevreden.

Geweldig geholpen

Kan iedereen ringfoto Meppel aanbevelen

Komen hun afspraken na.

Was een snelle levering van mijn camara. Een persoonlijk kaartje dat met de hand was geschreven maakte het nog completer en voelde dat ze je als klant gewaardeerd word. Helemaal top geregeld

Fijne vakzaak met goede kennis van zaken.

Vakzaak waar kwaliteit en klanten hoog in het vaandel staan. Ga vooral zo door.

Heel snel geleverd !!

Persoonlijke touch

Na bestelling snel duidelijke info omtrent bestelling/ bezorging. Vlot bezorgd, met zorg ingepakt inclusief wat merchandise (zakje snoep, Goldmember-card) en handgeschreven kaartje. Die persoonlijke touch werkt; voor m'n volgende aankoop zal ik eerst bij Ringfoto Meppel rondsnuffelen.

Fijne uitleg, veel keuze in de winkel.

Prima uitleg, oog voor de klant.

Klantvriendelijk, goed advies en goede service.

Duidelijke communicatie, vlotte bezorging verpaktcommunicatiey

Zeer positief.

Het is een fotozaak met deskundig personeel en er hangt een rustige sfeer in de winkel.

We zijn uiterst vriendelijk en deskundig te woord gestaan. Er werd alle tijd genomen om alle vragen te beantwoorden zodat we weloverwogen tot een keuze konden komen.

De Putstoel 3

7941 BX Meppel

Over Ringfoto Meppel

Ruim 30 jaar geleden begonnen onder de naam Foto Harry Scholing, is Ringfoto Meppel nu uitgegroeid tot Flagshipstore van Ringfoto Nederland. De grootste fotospeciaalzaak van Noord Nederland en één van De Fotospecialisten (de top 20 van fotospeciaalzaken in Nederland). Ons doel is om jouw zoveel mogelijk plezier van fotografie te laten bleven. Wij willen je graag zo goed mogelijk adviseren, zodat je met die apparatuur aan de slag gaat welke het best bij jou past. Ook na aanschaf van je fotoapparatuur kun je altijd voor advies en hulp bij ons terecht. Desgewenst geven wij hiervoor cursussen en workshops voor zowel beginnende-, als voor gevorderde fotografen. De kracht van Ringfoto Meppel - Vakkennis - Persoonlijke aandacht - Echte winkel - Goldmember - 5 jaar garantie - Scherpe internet prijzen: dagelijks bijgewerkt