Alles top geregeld

Goede service, voetbalkaarten mooi op tijd ontvangen

Zeer mooie ervaring om samen met mijn zoon te dit te beleven!!

Zeer mooie ervaring om samen met mijn zoon te dit te beleven!! Goed hotel, geweldige sfeer in het stadion en mooie stad.

Alles tijdig correct ontvangen

Tickets in de mail box, hotel prima ligging (station vlakbij)

elk jaar opnieuw de kaartjes voor een voetbalreisje met vrienden, altijd naar tevredenheid!

makkelijk, betrouwbaar, breed aanbod, doen wat ze zeggen!

Onvergetelijk

Alles was goed geregeld. Hotel was prima en de route naar het hotel was handig en duidelijk bijgevoegd in de mail. De plekken die wij hadden in het stadion waren perfect! We hebben een geweldige wedstrijd mogen zien waarbij manchester united in de allerlaatste minuut nog scoorde en won. Ik raad voetbalreizenXL zeker aan en ga het liefst volgend jaar weer!

Alles top!

Alles heel goed en duidelijk!

goed geregeld!

hotel was goed en bij de wedstrijd (premier League) hadden we mooie plekken

Goed geregeld

Geweldige ervaring ondanks de prijzige toegangskaarten

Duidelijke communicatie en mooie plekken geregeld

Alles verlopen zoals afgesproken en we hadden prachtige stoelen

Super goed geregeld

Ik bestelde tickets, kreeg duidelijke info. En daarnaast kregen we een gratis upgrade waardoor we voor een goedkope prijs uitstekende plekken hadden.

Mooie ervaring dat mogelijk is gemaakt met de kaarten van VoetbalreizenXL

Uitstekende service en een fantastische ervaring!

1 dag voor de wedstrijd werd ik gebeld en werd voor dezelfde prijs een upgrade aangeboden die zij vanuit hun partner hadden gekregen! Ik werd netjes gebeld en er werd met mij overlegd of ik dit wou. Na overleg en toestemming hebben wij die dag erna een fantastische wedstrijd mogen beleven. Een ervaring die we niet meer zullen vergeten, mede dankzij de service van voetbalreizenXL waarvoor dank.

Ik heb super wedstrijd gezien bij Bayer Leverkusen tegen fc Köln

Ik heb super mooie stadion Bayer arana zien en ik super mooie wedstrijd van Bayer Leverkusen tegen fc Köln 3-0 van Bayer Leverkusen

Prima geregeld, top-ervaring. Dank!

Atletico Madrid-Feyenoord

Altijd correcte en goede service

Goede communicatie, vriendelijke en correcte handelingen.

Perfect georganiseerd door voetbalreizenXL

Een geweldig weekend gehad in Madrid met 2 topwedstrijden, Atletico Madrid en Real Madrid. Geweldig hotel en fantastisch weer maakte het weekend compleet.

De wedstrijd Atletico Madrid Feyenoord bezocht Mooie plaatsen in het stadion en zeer gemoedelijke sfeer, zaten tussen de Spanjaarden.

Wauw! Super geregeld en top upgrade !

prima communicatie en de tickets 2 dagen vooraf per mail ontvangen. Zelfs met een top upgrade! Hierdoor de sfeer nog beter kunnen meemaken op korte afstand van het veld en de spelers!

geweldige ervaring

ik heb via voetbalreizen 3 kaarten besteld voor Atletico Feyenoord. het was een geweldige ervaring . We zaten wel in een thuis vak maar het verliep allemaal erg goed en netjes . de kaarten kreeg ik netjes op tijd opgestuurd.

Zo genoten van de sfeer en wedstrijd !!!

Kaarten waren helemaal top, mooie plek, tijdig in de mail ! Wat heb ik met mijn zoon genoten van de sfeer en de wedstrijd in Old Trafford !

Heel klantvriendelijk: kreeg verkeerde tickets na een telefoontje binnen half uur de juiste tickets

Wat een top dag

Wedstrijd fc köln -vfb Stuttgart bezocht , wat een mooie plaatsen door een upgrade gekregen via VOETBALREIZEN XL mooi stadion, mooie sfeer en wat een passie voor het voetbal , Dank jullie wel voor deze dag

Topplekken!

Via voetbalreizenXL kaarten voor Sevilla - Almeria gekocht. Keurig op tijd via de mail aangeleverd en topplekken in het stadion. Mooie wedstrijd en geweldige sfeer.

Mooie beleving

Prachtige wedstrijd in Duitsland meegepakt !! Prachtig weer, geweldige sfeer! Goede zitplaatsen en lekker pils

Julianaweg 141

1131 DH Volendam

Over VoetbalreizenXL

VoetbalreizenXL is een voetbalreisbureau met een sterke focus op gebruikersgemak, flexibiliteit en persoonlijke benadering. Met meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van voetbalreizen weten wij je als geen ander te adviseren bij het samenstellen van dé ultieme voetbalreis.