Goede, vriendelijke, snelle service en communicatie

Goed geregeld!

Hotel midden in het centrum en fantastische plaatsen in het stadion gekregen door een (kostenloze) upgrade! Kortom, top geregeld!

Goed geregeld en vriendelijke communicatie

Hebben zelfs upgrade plaatsen gekregen. Fijne organisatie die vriendelijk communiceert.

Leuk uitje in combinatie met een stedentrip

E-tickets optijd binnen. Mooie plaatsen en leuke sfeer in het stadion. Zeker een aanrader.

Een belevenis op zich!

Voor het eerst naar een wedstrijd in Engeland en zeker niet mijn laatste. De reis - het hotel en wedstrijdbezoek - was prima geregeld, inclusief een gratis upgrade van het hotel. Alles klopte, de tickets voor het stadion en de kamer in het hotel. Een heerlijk weekend die zeker een keer herhaald gaat worden en dan ook weer me VoetbalreizenXXL

We waren bij de wedstrijd PSG-NICE en het was in 1 woord GEWELDIG!

Alles prima geregeld!

Een prima ervaring gehad. Super hotel en wedstrijd kaartjes op tijd binnen. Zelf de vlucht geregeld.

Geweldig, betrouwbaar en voor herhaling vatbaar

Ik had een ticket gekocht voor de wedstrijd Sevilla - Las Palmas (17/09). Ik zou op de 2e ring een plek krijgen, maar uiteindelijk kreeg ik te horen dat ik een gratis upgrade kreeg naar de 1e ring (lange zijde) vlak tegen het veld aan. Fantastische plek, geweldig stadion en de fans zijn super vriendelijk. Ik ging alleen maar had meteen vriendelijk contact met andere supporters. Volgende keer boek ik zeker weer via deze website. 10/10.

Het was een super ervaring! Plekken waren top en kaartjes mooi optijd. Voor herhaling vatbaar!

Kaarten goed ontvangen, leuke ervaring! Kritiekpunt is wel dat we de kaarten pas de dag voor de wedstrijd (in de middag) opgestuurd kregen en ze moesten uitgeprint zijn om het stadion in te komen. We dachten er eerst over na om al een dag eerder weg te gaan en een overnachting te boeken. Dit had achteraf helemaal niet gekund omdat ik de kaarten de dag voor de wedstrijd in de ochtend (als we weg zouden gaan) nog niet had (en als we eenmaal van huis waren konden we ze natuurlijk nergens meer uitprinten en waren we niet binnen gekomen). Dit is helaas wel iets waar ik een volgende keer rekening mee hou als ik hier weer wat boek (als we twijfelen over een overnachting of niet).

Alles perfect in orde!

Alles was perfect in orde! In het hotel was alles goed geregeld, 2 dagen ontbijt in hotel was inbegrepen. Ben al vaak op Anfield geweest, dit was eerste keer via voetbalreizen en hadden super plaatsen! Zou het zeker aanraden en opnieuw doen!

Prima, kon beter

Ik heb bij Dortmund samen met mijn vader een hele leuke wedstrijd mogen zien. Helaas duurde het nog even voordat wij het stadion in kwamen. Onze tickets waren namelijk geblokkeerd. We zijn naar allerlei verschillende mensen gestuurd om dit probleem op te lossen. Uiteindelijk na dik een halfuur heeft iemand ons kunnen helpen. Hier moesten wij aangeven via welke instantie wij de kaartjes hadden gekocht en hoeveel geld wij hiervoor kwijt waren. Na al onze gegevens te hebben opgeschreven, kregen wij van haar nieuwe kaartjes om binnen te komen.

Klantvriendelijk

Het was mogelijk om 3 kaartjes naast elkaar te bestellen voor deze topwedstrijd in de Bundesliga Borussia Monchengladbach-Bayern Munchen. De Etickets werden een aantal dagen voor de wedstrijd geleverd, dus mooi op tijd.

Super om in een uitverkocht stadion, Manchester United ook nog te zien winnen

Wat een belevenis om in een uitverkocht stadion, Manchester United ook te zien winnen. De kaartjes voor de wedstrijd zijn niet goedkoop, als supporter van de club betaal je vele malen minder, maar het zou ons zelf nooit gelukt zijn, om kaartjes te bemachtigen. Met ook nog een upgrade van het hotel, vielen we helemaal met ons neus in de boter. Slechts 5 minuutjes van het station en diverse busstops, heel het weekend goed gebruik kunnen maken van het Openbaar vervoer. Al met al een weekend waar we nog lang over zullen praten.

Pakketreis geboekt, hotel was centraal gelegen in keulen, en het bereiken van de BayArena in Leverkussen was vanaf hier ook prima te bereiken. Uitstekende sfeer in de BayArena dus het is echt een aanrader om een wedstrijd van Bayer Leverkussen mee te pakken.

Een geweldige belevenis bij Man United!

We zochten een bijzonder cadeau en dat is meer dan gelukt! Dankzij het aanbod van VoetbalReizenXL werd dat mogelijk. Een goed hotel en snelle reactie bij vragen. Bovenal hadden we geweldige plaatsen in het Theatre of Dreams, echt vlak achter het doel. Een echte belevenis van Engels voetbal, de sfeer en met als bonus een spannende pot. Top, bedankt!

Top geregeld!!!

Alles volgens afspraak, upgrade gekregen. Verliep vlekkeloos!

Topservice

Uitstekend geregelde reis naar Brighton, met top plekken in het stadion. Bij vragen krijg je een snelle reactie via de mail, top geregeld.

Goede plaatsen!

Fair prijs en verder geen problemen

Fair prijs en verder geen problemen

goed geregeld

Samen met mijn zoon een geweldige dag gehad waarbij de sfeer in en rondom het stadion wat vriendelijker is als in Nederland.

Alles is super smooth gegaan vanaf moment van bestellen. Megaprofessionele club , ik zal zeker vaker tickets via voetbalreixenXL bestellen!

Als keurig en op tijd geleverd en een goede communicatie.

Hotel (met upgrade) prima ! Kaarten keurig op tijd geleverd. Alleen jammer dat de plaatsen ondanks upgrade toch nog steeds in een hoek van het stadion waren. Zicht was niet al te best.

We zijn naar de wedstrijd Manchester United - Wolverhampton geweest. Fantastische zitplekken op de lange zijde direct aan het veld. Tijdige levering van de tickets.

Goed geregeld maar erg duur

Alles is netjes gergeld. Goed hotel, goede zitplaatsen. Bijelkaar mooie ervaring maar prijs kwaleitt verhouding is niet goed daarom 3 sterren.

Julianaweg 141

1131 DH Volendam

Over VoetbalreizenXL

VoetbalreizenXL is een voetbalreisbureau met een sterke focus op gebruikersgemak, flexibiliteit en persoonlijke benadering. Met meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van voetbalreizen weten wij je als geen ander te adviseren bij het samenstellen van dé ultieme voetbalreis.