Goed geregeld maar erg duur

Alles is netjes gergeld. Goed hotel, goede zitplaatsen. Bijelkaar mooie ervaring maar prijs kwaleitt verhouding is niet goed daarom 3 sterren.

Een leuke ervaring

Een middag in Mönchengladbach en vervolgens naar de wedstrijd van Borussia geeft een heerlijke voetbalbeleving. De relaxte sfeer in de stad, een bezoek aan de wijk waarin het oude stadion (Bokelberg) stond en gratis met de bussen naar het stadion brengen je in de goede sfeer. En die sfeer vind je ook terug in het stadion. Een mooie ervaring samen met mijn zoon.

Voetbalweekend met 2 premier league wedstrijden alles perfect geregeldld

2 wedstrijden in een weekend Kaarten mooi op tijd ontvangen Goed hotel met een zeer goed ontbijt Alles 100 % in orde

Top geregeld

Mooie plaats in een bomvol stadion met fanatieke supporters

Heerlijk voetbal avondje in Barcelona!

Een mooie ervaring om een wedstrijd van Barcelona mee te maken tijdens onze vakantie. Kaartjes waren keurig op tijd via de mail. Op een vraag van ons via de email werd snel gereageerd!

Was fantastisch

Was prima geregeld door voetbalreizen , bovendien een prima en leuke wedstrijd en een nagenoeg vol stadion

Fantastisch!

Fantastische ervaring !!

Mooi stadion, prima hotel in Keulen

Wat een mooie ervaring

Goedemorgen, Wij waren op vakantie in Ronda, circa 2 uurtjes rijden van Sevilla, Wat een geweldige stad wij zijn een paar uurtjes in Sevilla geweest. Maar die uurtjes waren te kort. We gaan ooit echt een steden trip doen naar Sevilla, Om 21:30 de wedstrijd wat geweldig die sfeer en beleving. Jammer dat ze 1-2 verloren

Topavond beleefd bij HSV tegen Hertha BSC

Via Voetbalreizenxl tickets besteld voor de 2e bundesliga wedstrijd van HSV tegen Hertha BSC in Hamburg. Fantastische sfeer en prachtige plek in het stadion en nog een leuke pot voetbal ook, echt de moeite waard! Helaas waren we minder blij met het hotel dat geboekt was, dus dat doen we de volgende keer wel zelf. Was te ver van het stadion en de kamer had een open badkamer, sommige mensen vinden dat misschien leuk maar wij vonden dat minder geslaagd. Ontbijt was prima, veel keuze, lekker vers, top. De keuze van het meubilair daar bijzonder, ontbijten op een zithoek aan een salontafeltje vind ik niet echt prettig. Vandaar 4 ipv 5 sterren

Top geregeld!!!

Helemaal top!

Met de Familie naar de supercup in Duitsland geweest. Geweldige ervaring en alles perfect geregeld. We hadden fantastische plaatsen in het stadion. Ik zou als ik weer een reis zou boeken dit zeker via VoetbalreizenXL doen.

alles goed voor mekaar

Geweldig, de hele reis

Alles is goed geregeld voor Voetbalreizen, alles is duidelijk en goed geregeld, de kaartjes en het hotel.

wedstrijd PSG

Goed hotel, metro top te bereiken en intree wedstrijd PSG verliep ook vlekkenloos. De lichtshow en vuurwerk na de wedstrijd was een mooi extraatje.

Geweldige fantastische ervaring!!!

Met mijn oudste dochter een weekend naar Parijs geweest om een wedstrijd van PSG te zien. Zij is 16 jaar geworden en had als grootste wens om naar een wedstrijd van PSG te gaan. Wat een top weekend hebben we samen gehad. Naast het hoogtepunt van de reis, nog veel ondernomen. Een weekend met een gouden randje en hele mooie herinneringen.

Goed geregeld.

Wij hebben genoten van onze reis naar Parijs en de voetbalwedstrijd van PSG. Goede informatievoorziening, goed hotel in centrum van Parijs en mooie zitplaats achter het doel in het stadion van PSG.

Snel geregeld, prettig contact en prima kaarten.

Wij zijn zeer tevreden over VoetbalreizenXL. Nu maakte de spannende ontknoping op de laatste speeldag van de Bundesliga het helemaal compleet. Dank voor het prettige contact, de goede en snelle service!

Mooie blijvende herinnering

Het was een fantastisch weekend, super service!

Perfect georganiseerd, super locatie, prima verblijf.

Goede informatie voorziening, prima informatie over de lokale bezienswaardigheden, en mogelijkheden. Geografische prima locatie hotel en aansluiting openbaar vervoer. Aanrader voor een bezoek aan internationale voetbalwedstrijd.

Dikke prima!

Was indrukwekkend en 2 mooie zitplaatsen.

Een fantastische dag met mijn kleinzoon en zoon.

Alles perfect geregeld. Helaas was er geen treinverbinding tussen Venlo en Mönchen Gladbach in verband met werkzaamheden, maar met de auto was het ook net zo goed geregeld, vooral bij het stadion.

Supermooie plaatsen, alles goed geregeld

Supermooie plaatsen, alles goed geregeld

Alles prima geregeld, snelle reactie op alle vragen.

Er werd meegedacht in aanpassingen. Als je een vraagt stelt per mail heb je supersnel antwoord op je vraag. Alles was geregeld en we hebben een onvergetelijke herinnering gemaakt.

Onvergetelijk!

Samen met mijn zoon last-minute naar Manchester gegaan om daar een wedstrijd van Manchester United bij te wonen. Alles is heel snel geregeld door VoetbalreizenXL. We hadden geweldige plekken in het stadion en het hotel dat ze voor ons geboekt hadden was fantastisch. We hebben een onvergetelijke reis gehad! Bedankt!

Julianaweg 141

1131 DH Volendam

Over VoetbalreizenXL

VoetbalreizenXL is een voetbalreisbureau met een sterke focus op gebruikersgemak, flexibiliteit en persoonlijke benadering. Met meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van voetbalreizen weten wij je als geen ander te adviseren bij het samenstellen van dé ultieme voetbalreis.