Betrouwbaar overgekomen!!

Goed geregeld en zowel telefonisch als per mail bereikbaar voor vragen. Vond dat erg prettig.

Leuke en goed georganiseerde reis!

De voetbalreis naar Manchester United was goed gepland. Helaas moest deze door verschuiving van de wedstrijd verplaatst worden. Dit werd goed opgepakt door Voetbalreizen.

Top geregeld

Goed hotel en goede plekken in stadion.

No nonsens organisatie waar alles tip top is geregeld

Vooraf goed geïnformeerd met documentatie en alles zonder problemen verlopen. Wedstrijd had helaas wat beter gemogen :-)

Maken waar wat wordt beloofd!

Uitstekende reis gehad! Moet ik vaker doen.

goed geregeld

Jammer dat de wedstrijd van Barcelona was verplaats maar we kregen een alternatief. Super geregeld.

Voor herhaling vatbaar!

Prima service en erg goed op hoogte gehouden over voortgang boeking. Ruim op tijd alles binnen en fantastische tijd gehad in Engeland.

Geweldige ervaring gehad !

Engelse Premier League wedstrijd bijgewoond in een geweldige sfeer : Man U -Everton . Alles wat Engels voetbal historisch maakt vind je terug . Mooie plaatsen , misschien duurder maar de moeite waard . Supporters met respect voor elkaar , maar ook mooi crowd singing sfeer . Op en top voetbal . National Footbal museum zeker voor de 50 / 60 plus een must , jongeren zullen wat minder herkenning hebben . In een Engelse pub Liverpool-Everton in Liverpool bekeken , ook een heerlijke voetbalsfeer . Liverpool is toeristisch veel meer de moeite waard , 45 min met de trein : o.a. Matthew street met Beatle-historie en Pubs top NB : stadion toers volgeboekt Ook Footbal museum en Pool biljart uitgaans centra alles bij tijds on line boeken ! Manchester uitgaansleven voor de jongeren : genoeg om je over te verbazen ... :) Hotel Manchester : * kregen een 1,5 persoons bed ... hadden om 2 aparte bedden gevraagd , het was een heel gedoe om er een strecher bij te krijgen ...:) . Wees er bewust van want hotel zat vol ! Kortom : iedere voetballiefhebber moet ook een keer een wedstrijd in de Premier League zien zou ik zeggen ...!

prachtige wedstrijd en hotel op perfecte ligging

Bijna alles was goed geregeld. Het enige echt minpunt was dat het hotel op 2 persoonskamers met een twijfelaar aankwam. Voor 2 forse volwassen kerels is dat niet echt een goede oplossing voor 3 overnachtingen. De eerste nacht dus zeer slecht geslapen. Met pijn en moeite werd er een extra bed bij gezet voor de 2e en 3e nacht. Verder werd onze wedstrijd vervroegd, zodat we een extra hotelovernachting bij moesten boeken. Op zich geen probleem, maar wel extra kosten.

Prima en erg tevreden over de service!

Wij hebben een erg leuke reis gehad en alles was prima geregeld. Ook toen de wedstrijd werd verplaatst naar de maandagavond werd hier gelijk op ingespeeld. Enige tip is misschien om mensen bij dit soort wedstrijden nog duidelijker mee te geven dat ze tickets boeken bij een vliegmaatschappij waar je de tickets nog kan wijzigen.

Geniaal. Aanrader

Eerste ervaring met deze organisatie die het waarmaken

Dit is mijn eerste voetbalreis met deze organisatie, dus altijd spannend of je waar krijgt voor je zuur verdiende centjes. Alles wat ze aangeven maken ze waar, je weet waar je aan toe bent.

Volledige betrouwbaar

het was de 1ste x met voetbalreizenXl, vanuit belgie tickets gekocht, onmiddellijk reactie op een hoffelijke wijze op mijn vraag die ik had. top dus

Mooi

Top weekend

Was top geregeld, eerste hotel dicht dachten jullie, op locatie klopte dit ook, alternatief was een goed hotel, ook onze wens 2 bedden gewoon geregeld. Wedstrijdkaarten makkelijk op te halen en alles goed verzorgd dus wij hadden een top weekend

Goede organisatie. Wedstrijdtickets wel laat binnen(dag wedstrijd)

Prima geregeld

Geweldig paasweekend gehad met 2 heerlijke wedstrijden

Geweldig paasweekend gehad met 2 heerlijke wedstrijden. Manchester-Everton en Liverpool-Arsenal. Heel erg goed geregeld, bij Manchester 5 meter van de rand van het veld. Heel veel extra informatie over de steden en de dingen die daar te doen zijn. Ook goede informatie over hoe je bij de stadions kunt komen. Kortom heel erg goed geregeld en goede communicatie van VoebalreizenXL. Aanrader!!!

Leuke match met zeer goede plaatsen

We zijn gaan kijken naar de match Nice-PSG en hadden heel goede plaatsen. Zaten op de achtste rij waardoor we de voetbalsterren zoals Messi, Ramos, Mbappé van heel dichtbij konden zien! Een heel goede ervaring

Fantastisch geregeld

Super wiekend gehad mooi weer leuke wedstrijd ga het zeker nog een keer doen

Geweldig!

Goede plaatsen en alles volgens afspraak!

Geweldige ervaring!

Samen met mijn broer naar Manchester United - Everton geweest met kaarten geregeld via VoetbalreizenXL. De kaarten hebben wij een dag voor de wedstrijd ontvangen in de mail en over de stand van zaken hiervan zijn wij goed op de hoogte gehouden de weken voorafgaand aan de wedstrijd. Old Trafford is fantastisch en de plekken die we kregen waren ongelooflijk! Absoluut een aanrader.

alles prima in orde.

alles is perfect verlopen ,geen problemen ondervonden ,goed hotel.

Machtig

Alles was super. Lenteweertje, ideale ligging hotel, wedstrijdtickets heel makkelijk toegankelijk en supporters op post :). Sfeer en gezelligheid : een dikke 10

Perfect geregeld!

Duidelijke en vlotte communicatie en ook netjes met 4 naast elkaar kunnen zitten, dus geweldige ervaring wederom!

Top geregeld, prima plaatsen bij Barcelona-Girona

Super geregeld, er was op zaterdag iets mis gegaan met het mailen van de digitale kaarten maar na melding , op 2 e Paasdag alles snel en correct geregeld, aanrader!

Julianaweg 141

1131 DH Volendam

Over VoetbalreizenXL

VoetbalreizenXL is een voetbalreisbureau met een sterke focus op gebruikersgemak, flexibiliteit en persoonlijke benadering. Met meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van voetbalreizen weten wij je als geen ander te adviseren bij het samenstellen van dé ultieme voetbalreis.