Een fantastische wedstrijd in een pracht stadion

De voetbalervaring was voor t hele gezin er gaaf. Het jammere was wel dat we met tweetallen in verschillende vakken zaten. Bovendien was t erg spannend of de kaarten er wel op tijd zouden zijn, maar dat was zoals jullie al hadden aangegeven gewoon goed geregeld. Al met al kunnen wij terugkijken op een erg leuk weekend in München.

Een ongelooflijke herinnering voor altijd

Samen met mijn zoon naar de wedstrijd Real Madrid-Girona is een ervaring geworden om nooit te vergeten. Dankzij VoetbalreizenXL zaten we zo dicht bij het veld dat we de voetbal tot in onze tenen voelden. Op voorhand erg klantvriendelijk en zelfs via messenger bereikbaar toen een kaartje niet opende. Direct kon ik rekenen op hun hulp waardoor we zonder zorgen konden genieten van een topavontuur.

Het was een fantastische ervaring

Heb alleen een ticket bij jullie gekocht Was geweldige ervaring samen met m'n zoon. Vond het wel spannend of we het ticket zouden krijgen. Maar gelukkig gekregen en jammer dat Barca verloren had.

Goed geregeld, alleen één aandachtspuntje

Champions League wedstrijd Liverpool Napoli. We kregen de kaarten pas in de ochtend van de wedstrijd, maar hierover geen klachten, was in een mail goed over gecommuniceerd. Het enige was dat we geen tas mochten meenemen in het stadion, daar waren we niet over ingelicht. Gelukkig konden we de tas bij een eettentje stallen en later weer ophalen. Handig als we het van tevoren hadden geweten.

super!

Fijne organisatie, makkelijk te boeken, snelle reactie en goede service.

geweldige ervaring wedstrijd arsenal-nottingham forrest

mijn zoon en ikzelf zijn op 30 oktober naar de wedstrijd van arsenal-nottingham forrest geweest. wat was dit een ervaring om een engelse wedstrijd mee te maken. de tickets hadden we een paar dagen op de mail en het hotel Royal National Hotel Londen was best oke...alleen voor goeie wifi moest je in de badkamer staan...zal wel met de bouw van het htel te maken hebben...de kamer was netjes en je had een engels ontbijt en op het terras had je grote schermen waar je een wedstrijd kon kijken. kort gezegd...een leuke ervaring...weer even sparen en dan gaan we zeker nog een keer

prima geregeld

alles prima geregeld. kost flink bedrag maar dan wordt er ook zonder problemen geleverd. We zaten bij Everton. Uiteindelijk op een plek die niet heel fijn was. Daar zou Voetbalreizen nog iets alerter in kunnen zijn. Leg mensen van te voren uit wat goede en minder goede plekken zijn. Achteraf had ik liever wat meer betaald en beter gezeten.... volgend jaar weer op stap met ze! nieuwe rondes nieuwe kansen zullen we maar zeggen.

Jammer dat de belofte (gegarandeerd naast elkaar) niet waargemaakt wordt

Natuurlijk komt het goed en konden we wisselen en dus naast elkaar zitten, maar dan had ik ook (goedkoper) ergens anders kunnen boeken.

Mooie ervaring

Mooie reis met zoon naar Barcelona.

Prima service!

Vlotte bestelling en communicatie. Dat de wedstrijd dan ook nog eens geweldig was, was een bonus.

Info en transfer info zeer goed. Juist beetje jammer dat we geen 4 plaatsen bij elkaar hadden maar 2 keer 2 plaatsen.

Komen afspraken niet na

Op de site wordt geadverteerd dat niemand alleen zit. Nou niks is minder waar, ik had 3 kaarten besteld en 48 uur voor de wedstrijd krijg ik doodleuk geen plekken naast elkaar.

Vlotte communicatie, hotel zeker ok, tevreden!

Alles naar wens

Een fantastische ervaring !!!

Een bezoek aan mijn favoriete club Real Madrid samen met mijn vrouw is dankzij Voetbalreizen XL een ongeëvenaarde ervaring geworden!!!

Mooie plaatsen, was weer een schitterende ervaring!

We hebben bij jullie opnieuw mooie plaatsen kunnen krijgen voor de Champions leaguewedstrijd Barcelona- Bayern Munchen in Camp Nou. De e-tickets kwamen op de ochtend van de wedstrijd, dus vond dat was nog wel even spannend, maar gelukkig allemaal goed gegaan. Veel dank weer, wij boeken volgende keer weer via jullie!

prima doen wat ze zeggen

Tip ; kijk even goed naar de plaatsen in het Parc des Princes. onze plaats vak 104 rij 12 was zeer klein en voor mensen langer dan 180 ongeschikt

Alles prima geregeld

Wel een tip: meld in de documentatie dat de QR code bij een iPhone niet verschijnt bij het aanraken van de 3 puntjes. Schept namelijk verwarring.

Geweldig maatwerk

Meegedacht in situatie zieke vader met maatwerkoplossingen.

Top..superplekken..alles goed geregeld

Super geregeld!

Nadat we onze oorspronkelijke reis (Liverpool - Rangers) hebben moeten cancellen vanwege privé-omstandigheden en we daarvan het geld binnen enkele werkdagen terug hadden kregen, hebben we direct een nieuwe reis geboekt. Dit keer (Liverpool - Napoli), geweldige wedstrijd! Tevens was ook het hotel erg aan te raden en dus ook erg goed geregeld. Al met al een super ervaring!

Duidelijke en snelle communicatie. Alles prima geregeld. Echt een aanrader

Met mijn kleinzoon genoten van de sfeer en de wedstrijd

Het was erg spannend. Op de avond voorafgaand aan de wedstrijd nog geen digitale kaartjes ontvangen, pas in de ochtend van de wedstrijd. Dit ondanks de toezegging dat de kaartjes uiterlijk 24 uur voor de wedstrijd geleverd zouden worden. Ik doe dit niet elke maand en daarom best zenuwachtig geweest of het allemaal goed zou komen. Zelf een paar keer hierover moeten bellen. De telefonische bereikbaarheid van VoetbalreizenXL was trouwens goed. Ik begrijp best dat men afhankelijk is van derden maar het is aanbevelenswaardig dat VoetbalreizenXL zelf de klanten te informeert als de beloftes niet nagekomen kunnen worden.

Afspraken zijn nagekomen, echter......

Met de kaartjes wordt een uitleg megegeven met het excuus waarom de prijzen van de kaartjes bijna 3 keer over de kop gaan. Reden zou zijn omdat ze worden aangekocht via buitenlandse partners. Als ik er dan zie dat er Nederlandse namen op de tickets staan vind ik die reden een beetje een drogreden. Verder zijn alle alle afspraken netjes nagekomen

Alles goed geregeld

Hotel en voetbalwedstrijd in Londen gedaan, alles prima geregeld en goed contact gehad.

Fantastische ervaring!

E-tickets met 3 zitplaatsen naast elkaar. Prima hotel. Enige puntje was dat we van te voren niet helemaal zeker wisten of de drie tickets echt naast elkaar zouden zijn.

Julianaweg 141

1131 DH Volendam

Over VoetbalreizenXL

VoetbalreizenXL is een voetbalreisbureau met een sterke focus op gebruikersgemak, flexibiliteit en persoonlijke benadering. Met meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van voetbalreizen weten wij je als geen ander te adviseren bij het samenstellen van dé ultieme voetbalreis.