VoetbalreizenXL beveel ik aan bij vrienden/buren en collega's

Vanaf de boeking tot en met de wedstrijd alles goed geregeld. Kreeg snel duidelijk antwoord op mijn vragen. Op de wedstrijd dag nog gecommuniceerd (per mail vanuit ons hotel) omdat we de kaarten nog niet hadden ontvangen. Uiteindelijk is alles goed gekomen!!

3 kaartjes besteld en gekregen voor Roma - Napoli

3 kaarten voor Roma - Napoli besteld. Bestellen was makkelijk en gekregen waar we om vroegen. Perfect!

Het was fantastisch!

Ondanks het teleurstellende resultaat (1-2) heb ik als Tottenham-fan dankzij voetbalreizenXL van een fantastische sfeer mogen genieten op een prachtige plek in het stadion.

Fantastische ervaring voor zowel mij als mijn zoon

Wij zaten praktisch op het veld bij Man City wat de beleving wel extra bijzonder maakte! Na 2x afgelasting door een zeker virus nu eindelijk gekregen wat we wilden. Voor herhaling vatbaar!

Heerlijk vader - zoon weekend

Alles goed geregeld. Vlotte reacties op vragen. Nooit achter n antwoord aan gehoeven. Kost wat maar dan ook een totaal ontzorgt weekend.

Bucketlist onderdeel

Weliswaar een dure maar wel leuke manier om een populaire wedstrijd mee te maken en te beleven.

Het was 1 fantastisch lang weekend Liverpool!

De Vlucht was perfect. De stad was perfect. Het uitgaan was perfect. De musea waren perfect. En Liverpool won van Manchester City! Wat wil je nog meer :)

Top geregeld

Top geregeld

Alle geboekte afspraken zijn nagekomen

Een goede indruk van de organisatie. Je werd tussentijds op de hoogte gehouden m.b.t. de kaarten. We ontvingen netjes op tijd de kaarten en de plaatsen in het stadion waren ook ok!

Einzigartige Erfahrung!

Ein besonderer Tag, großartige Stimmung.

Onvergetelijke ervaring

Tweede ervaring. Na Real Madrid nu de wedstrijd Barcelona - Bilbao bezocht in de herfstvakantie. Hebben de allermooiste plaatsen gehad die je je maar kunt voorstellen: recht achter de goal (rij 11) in het vak waar de harde kern de gehele wedstrijd liederen zingt. Tickets dag voor de wedstrijd per mail ontvangen, keurig geregeld. Vragen vooraf snel, vriendelijk en correct beantwoord. De prijs die ik - vooraf - betaald heb voor het kaartje was aanzienlijk meer dan de prijs die op het kaartje vermeld stond (betaald €139,-/kastje, prijs op het kaartje €79,-). Gelukkig zat er hiervoor een uitleg bij want dat voelt in eerste instantie niet goed. Misschien iets om bij het boeken/aankopen al kenbaar te maken (kan ook dat ik er overheen heb gelezen)? Het doet totaal niets af aan de ervaring of de service maar het is goed je hier bewust van te zijn.

Geweldige ervaring, maar ongelofelijke prijs marge tov originele ticket prijzen

De 2 wedstrijden van Tottenham Hotspurs die wij bezocht hebben (tegen Newcastle en Sporting), waren helemaal geweldig: wat een stadion, wat een sfeer! Het was super om de topspelers een keer in levende lijve te zien voetballen. Ook over jullie service ben ik zeer tevreden: een overzichtelijke site, duidelijke informatie, kaartjes ruim op tijd. Helemaal top! Waar ik echter van geschrokken ben, zijn de prijzen: ik wist natuurlijk wat de tickets kostten bij jullie, maar in het programma boekje dat ik gekocht heb bij het stadion, stonden de prijzen genoemd die de club rekent. En dat is 60 resp 65 pound voor de plaatsen die wij hadden (voor category B wedstrijden; voor category A wedstrijden, de duurste oa tegen Man City en Arsenal, zijn die prijzen 70 resp 75 pound). Dat betekent dat ik meer dan 2x zoveel betaald heb! Ik snap goed dat jullie winst moeten maken (en die gun ik jullie ook van harte), maar deze prijs marge vind ik buiten proporties. Een kennis van mij heeft mij enthousiast jullie organisatie aanbevolen, maar ik weet niet of ik met hetzelfde enthousiasme jullie aan ga bevelen bij mijn vrienden. Dit zet toch wel een domper op een verder hele mooie belevenis. Mvg, Andre de Craen

geweldig

was super geregeld.hotel was top en de wedstrijd helemaal!!

Goed geregeld en ongemak netjes opgelost!

Omschrijving op website klopte met de werkelijkheid (o.a.minimaal 2 zitplaatsen naast elkaar. Gelukkig ook allen in hetzelfde vak. Een ongemak aan 2 vd 8 plaatsen is zeer netjes door hen opgelost. Goed en snel contact via de mail.

Top weekend Borrusia Dortmund

Een geweldig goed geregeld weekend. Prima Hotel / goede reisinfo / kaarten optijd geregeld / contact tussen VoetbalreizenXL erg prettig. Bij deze word dit een jaarlijks uitje Borrusia Dortmund en zal zeker weer bij jullie aankloppen.

Geweldig!

Mijn contact met Voetbalreizen XL is uitstekend verlopen. Gezamenlijk een wedstrijd uitgezocht die daarna tot volle tevredenheid is ingevuld. Prima hotel, goede kaarten en goede communicatie hebben ertoe geleid dat wij als groep een top weekend hebben gehad.

Dortmund, we komen zeker terug!

Het hotel had in 1e instantie geen parkeerplek omdat het open was en ook niet gasten er konden parkeren. Na de wedstrijd was er wel plek. Enige minpuntje. Verder prima in orde en vlak naast stadion!

Top geregeld, geen omkijken verder

Nergens problemen gehad, dortmund was top!

Uitstekende service!

Geweldige ervaring gehad dankzij VoetbalreizenXL. Mooie plekken.

Perfect!

Mooie plekken op de lange zijde. Vanuit voetbalreizen XL perfect geregeld.

topervaring

Mooie belevenis, goed hotel en alles netjes verzorgd

sempre milan

fantastische trip met mijn 13 jarige zoon goede plekken, weliswaar schuin achter de goal, maar dicht bij het veld en daar door mooi uitzicht over de rest van het stadion

Goed maar prijs kwaliteit niet in verhouding

Ik vind de prijs veel te hoog ten opzichte van de plaatsen die je krijgt. We moesten deel door een hek kijken. Het bestellen en ontvangen van tickets ging goed

Eenvoudige en betrouwbare manier om buitenlandse tickets te bemachtigen

Eenvoudige en betrouwbare manier om buitenlandse tickets te bemachtigen

Geweldige voetbaldag in Dortmund gehad

Samen met mijn zoon naar een wedstrijd van Borussia Dortmund geweest. Mooie plaatsen en een pracht belevenis.

Julianaweg 141

1131 DH Volendam

Over VoetbalreizenXL

VoetbalreizenXL is een voetbalreisbureau met een sterke focus op gebruikersgemak, flexibiliteit en persoonlijke benadering. Met meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van voetbalreizen weten wij je als geen ander te adviseren bij het samenstellen van dé ultieme voetbalreis.